Şimdi Ara

pS 3 dünyasına bugun katıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum oncelikle aramıza hosgeldin cok iyi bir seçim yapmıssın.Benım tavsiyem oncelikle kesinlikle ne bf3 ne de cod alıp oynayın.İlk olarak ps3ünüz varsa ilk oynamanız gereken oyun god of war 3 tabiki.Ama siz oncekı serılerı oynamadınız ıcın ılk onları oynamanız lazım ama onların grafiklerı biraz kotu tabi.Psn de 1 2 ve diger 2 yan oyunları satılıyor ıstersenız ortak bulup kredi kartı ile alabılırsınız.İkinci olarak uncharted serisi kesinlikle oynamanız lazım ozellikle son oyun muhtesemdir.Zaten gt5 i almıssınız o bendede var eklerım psn beraber bol bol yarısırız :) Battfield 3 bu oyunları oynadıktan sonra kesinlikle alın multisi harika bir oyun insan kendını kaptırıyor birde ses sistemınız varsa tadından yenmez Mortal kombat 9 da konsollara özel bir oyun onuda siddetle tavsiye ederim.Yani sana şimdilik lazım olan fps oyunu:Battfield 3 Dövüş oyunu:Mortal Kombat 9 yarış oyunu zaten var.Ps3 e özel oyunlar dedigim gibi uncharted serisi ve gow serisi.Tabiki maç seversen fifa 12 yi öneririm.Bunlar benım kendı sahsı önerilerim.Eger bunlardan birini alırsan onlıne oynayabiliriz.Tekrar hoşgeldin.

• değerli yorumlarınız için teşekkurler arkadaşlar bugun antalayda fiyatlara baktım teknosada god 1-2 collct 100 tl idi mk tıda cok sevdım ama mk da arkadaşım olmaıktan sonra cokta zevkı cıkmaz herhalde bolum ılerlemelı olanı olsaydı guzel olurdu arkadaşla beraber bolum ılerletırdık mk da

geleek aya alacaklarım

uncharted 1-2 ve pes 12

sonrakı ay

god 1-2 uncharted 3

sonrakı ay

god 3 - bf 3

sonrakı ay

mk9 ve önerileriniz
  • GoW 3 Çok iyi olur.
  • Heh bi sen eksiktin:)
  • bende ps3 mü yeni aldım ama pilazmadan bir türlü ses gelmiyor ama içerideki 5+1 kolon olmadan çalıştı yetkililere sordum kablo0 verdiler taktık ama yine olmadı aradım kabloyu televizyona diğer kabloyu kolon sistemine bağla dediler yine olmadı servisi aradım gelip yaptılar kablolar elimde patladı atıyımmı dursunlarmı?
  • Max Payne 3 çıkacak birkaç gün içinde onu incelemeni tavsiye ederim harika bir oyun olacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacikgoz1

merhaba arkadaşlar ps 3 üm bugun geldı kurdum move paketle beraber kutuları açmak benım ıcın işkenceye donustu bu kutuları acmanın pratık bır yolu yokmu kutuyu açıncaya kadar öldüm ürünü hepsisonyden aldım 48 saat ıcersıınde elime geldi yalnız hdmı kablo hedıye yazıyordu kutu ıcerısınden hdmı kablo cıkmadı bu konuyu hepsısony yetkılılerıyle konusacagım.

oyun olarak strat the party ile gt5 almıstım once movelerı denedım gayet guzel ve keyıflıydı yanlız eye kameranın goruntusu karıncalıydı sankı bılgısayarın web kamerası gıbı cozunurlugu cok kotuydu bunun bır ayarı varmı arkadaşlar

sonra gt5 yukleyeyım dedım demez olaydım toplamda 1.5 saat sonra oyuna gırebıldım kurulum uzerıne kurulum bıtmek bılmedı en sonunda gırdım 6. seviyeye geldim oda gayet guzeldı. bundan sonrakı onerılerınız neler bırde gt5 te onlıne oynamak ıcın gırdıgımde onerılen olarak bır tane oda cıktı ona gırdım oynarken baglantı koptu halbukı kablolu netım hıc kopmuyordu ps3 te ayarlamam gereken ayar wb yerler varsa soylersenız sevınırım hıc bır ayara vb yere gırmedım cunku
    joystiklerin şarjının dolup dolmadıgını nasıl anlayabılırım birde bunu soracaktım ps3 kapalı iken şarj edemezmıyız

PSN:erhanacikgoz1

psn eklersenız sevınırım hiç arkadasım yok :((

fiyat

• Bende aranıza yeni katıldım 3 gün oluyor, dün aldığım gt5 oyunu da geldi. Zira Gt hayranlığım PS'nin ilk çıkardığı gri konsoldan kalma, ozamanlar bayağı iyi vakit geçiriyordum fakat uzun yıllardır hiçbir versiyonunu oynamadım daha önce oynadığım da sanırım ilk versiyonuydu... Neyse.. Gece saat 01.00'de fırsat buldum denerim umuduyla diski taktım. Ben sanıyorum hemen oynayacağım :) nerdeee.. Uptade filan diyor, bir yandan da forumdan, buradan filan araştırıyorum yanlış birşey yapmayayım diye. Ya arkadaşlar ne update'miş. Gece 01.00'de başladı sabah 07.15'de bitti, ben arada sızıp, uyuyup uyanıp bakıyorum bittimi vs vs. kabus gibiydi... Ufak bir oğlumuz var alet de ortada bulursa iki salladımı atacak kıracak stresi de var :).. Neyse ona denk getirmeden bir şekilde kazasız belasız update olayını hallettim. Henüz oynayamasam ve siftah yapamasamda Ps3' dünyasında zevkli oyunlar oynayacağımı düşünüyorum.

Herkese selamlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: bonder

Bende aranıza yeni katıldım 3 gün oluyor, dün aldığım gt5 oyunu da geldi. Zira Gt hayranlığım PS'nin ilk çıkardığı gri konsoldan kalma, ozamanlar bayağı iyi vakit geçiriyordum fakat uzun yıllardır hiçbir versiyonunu oynamadım daha önce oynadığım da sanırım ilk versiyonuydu... Neyse.. Gece saat 01.00'de fırsat buldum denerim umuduyla diski taktım. Ben sanıyorum hemen oynayacağım :) nerdeee.. Uptade filan diyor, bir yandan da forumdan, buradan filan araştırıyorum yanlış birşey yapmayayım diye. Ya arkadaşlar ne update'miş. Gece 01.00'de başladı sabah 07.15'de bitti, ben arada sızıp, uyuyup uyanıp bakıyorum bittimi vs vs. kabus gibiydi... Ufak bir oğlumuz var alet de ortada bulursa iki salladımı atacak kıracak stresi de var :).. Neyse ona denk getirmeden bir şekilde kazasız belasız update olayını hallettim. Henüz oynayamasam ve siftah yapamasamda Ps3' dünyasında zevkli oyunlar oynayacağımı düşünüyorum.

Herkese selamlar,

senin netin yavaş galiba normalde 1-1,5 saatte update biter di

• Hayırlı olsun PS3 candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

quote:

Bende aranıza yeni katıldım 3 gün oluyor, dün aldığım gt5 oyunu da geldi. Zira Gt hayranlığım PS'nin ilk çıkardığı gri konsoldan kalma, ozamanlar bayağı iyi vakit geçiriyordum fakat uzun yıllardır hiçbir versiyonunu oynamadım daha önce oynadığım da sanırım ilk versiyonuydu... Neyse.. Gece saat 01.00'de fırsat buldum denerim umuduyla diski taktım. Ben sanıyorum hemen oynayacağım :) nerdeee.. Uptade filan diyor, bir yandan da forumdan, buradan filan araştırıyorum yanlış birşey yapmayayım diye. Ya arkadaşlar ne update'miş. Gece 01.00'de başladı sabah 07.15'de bitti, ben arada sızıp, uyuyup uyanıp bakıyorum bittimi vs vs. kabus gibiydi... Ufak bir oğlumuz var alet de ortada bulursa iki salladımı atacak kıracak stresi de var :).. Neyse ona denk getirmeden bir şekilde kazasız belasız update olayını hallettim. Henüz oynayamasam ve siftah yapamasamda Ps3' dünyasında zevkli oyunlar oynayacağımı düşünüyorum.

Herkese selamlar,

senin netin yavaş galiba normalde 1-1,5 saatte update biter di

Vallahi bilemiyorum ama kabus gibiydi, ilk başladığında 608 MB gösteriyordu sonra ilerleyen saatlerde ara sıra baktım birini bitirip birine başladı bilmediğim için birşey diyemiyorum. 1150 Mb, 450 Mb vs vs gibi MB'lar ile update edip durdu.

Netim normalde turk.net sınırsız ama hızını filan nasıl anlayacağım veya yavaşsa ne yapmam gerekir tecrübeli arkadaşların yardımını rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonder -- 21 Eylül 2012; 10:45:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Fernandes

Hayırlı olsun PS3 candır

Teşekkürler
  • hızın kaç senin abone olduğun net kaç hız da bunu bilmelisin öncelikle.
    sonra pc den googleye girip internet hız testi yazarsan bir çok hızını test edebileceğin site bulursun .bunlardan biriyle ( pc de herkangi bir sayfa açık yada download yapıyor olmayacaksın) test sonucu donwload yazan senin hzındır. diyelim senin aboneliğin 8 megabit ama downloadda 1.8 , 3,5 , 4,5 mbs çıktı 8 megabit hızında en az 7,5 mbs donwload test sonucu çıkmalı bazı yerlerde hız 8 den yukarı çıkıyor (benim 8 megabit abonelik hızım test sonucum 8.8 megabit) pc de diyelim 5 mbs çıktı ps3 te genelde 1 mbs aşağı çıkar ps3 tede setting bölümünde en altta network bölümünde test bölümü var buradan da girip ps3 ün aldığı hızı görürsün . abonelik hızınla çıkan sonuçlar arasında çok fark var ise hem pc de hem ps3 tede böyle oluyorsa hattında problem yada hızını sabitlemişlerdir (abonelik aldığın yerden müşteri hizmetlerini arayarak hızını artırabilirsin) hattında sorun varsada arıza bildirirsin . pc de hızın iyi çıkıyor ama ps3 te çok az çıkıyorsada ps3 e o an otomatik İP veriyorsan elle İP ve elle İP veriyorsanda otomatiğe dön.
    ( benim ilk makina İP yi el ile girince iyi hız alıyordu , şimdi slim makina kullanıyorum el ile verilen İP de iyi sonuç vermiyor otomatik İP te 7,7 mbs hız alıyor.

• Bu akşam söylediklerinizi deneyeceğim fırsat bulursam. Bilgi için teşekkürler.
  • Download hızı: 1.75 Mbps
    Yukleme hızı: 0.66 Mbps

çıktı.. şaka gibi.. fakat bu verileri modeme wireless (kablosuz) bağlıyken aldım ama bayağı sıkıntı var gibi görünüyor. Öylemi sizcede?
  • Hoşgeldin de biraz geç geldiniz hocam
    Ama merak etmeyin daha ps3'e bir sürü oyun çıkacak
    Size tavsiye oyunlarım
    Yarış seviyorsanız : GRAN TURİSMO 5
    Spor seviyorsanız : Fifa
    Aksiyon seviyorsanız : Saints Row 3, Uncharted 3
    FPS seviyorsanız : BF3 , MW2 ,Bad Company 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnique -- 21 Eylül 2012; 21:30:00 >
  • quote:

Download hızı: 1.75 Mbps
    Yukleme hızı: 0.66 Mbps

çıktı.. şaka gibi.. fakat bu verileri modeme wireless (kablosuz) bağlıyken aldım ama bayağı sıkıntı var gibi görünüyor. Öylemi sizcede?

Gta 4 , Rdr arsivlik oyunlardandir

Ac serisi Uncharted Serisi

Bunları alın Bf3 öneririm büyük harita severseniz alın

Killzone serisi güzel

İmkanınız varsa alayını alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

İlk etapta gt5 aldım oynamaya başladım hayırlısıyla :)..
    Uncharted serisini düşünüyorum
    Mafia 2 düşünüyorum
    ve Fifa düşünüyorum şimdilik sonra arşivi genişletirim sanırım.

Yine de tavsiyeleriniz olursa yazmaktan çekinmeyin..
  • Heavy Rain olmadan olmaz, bende çok istiyorum oynamak hiç nasip olmadı
  • hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.