arkadaşlar hepsiburada.comda ps3 998 ytl civarlarında 40 gb.lığı.... pspler ise 480 -550 arası değişiyor..sizce hangisini almak mantıklı.... ps3 neden alınır neden alınmaz... psp içinde???? thanks..
550 ytl verip ps3 alabilrsin,300 ytl de sıfır psp slim;) çok ayrı kulvardalar artık itouch vs psp mevzuundan bile kaymış durumda ps3 alırsan elindeki oyunlar az gelir ve pahalıdır psp de de ps3 kadar grafik bulamazsın
Dostum lutfen artık boyle konular acmayın ps3 le psp nın yerı cok ayrı cok gezen bırıysen ve butcen kısıtlıysa psp al cok gezen bırı degılsen,grafık ıstıyorsan ve butcen ıyı ıse ps3 al ayrıca arkadasın dedıgı 550 ytl ps3 2.el bile zor bulursun yanı 550 ytl ye anca bluraydıskı bozuk ps3 bulursun.
Dostum lutfen artık boyle konular acmayın ps3 le psp nın yerı cok ayrı cok gezen bırıysen ve butcen kısıtlıysa psp al cok gezen bırı degılsen,grafık ıstıyorsan ve butcen ıyı ıse ps3 al ayrıca arkadasın dedıgı 550 ytl ps3 2.el bile zor bulursun yanı 550 ytl ye anca bluraydıskı bozuk ps3 bulursun.
ırmak ta 600e pes 09 ve 80 gb ikinci el satılıyor ankarada çoğu yerde 40 gb si(ikinci el)bulunuyorki ist. de falansan daha düşüğe bile bulabilirsin;)
abicim 2wide ayrı kulvarda yok ben grafik hastasıyım sabit bir yerede oyun oynarım diyorsan psp yi dünümen hata direk ps3 yok diyorsan ben tuvalette otobüste yolda uçurumdan atlarken oyun oynıyacağım e o zaman tabiki psp;)
ırmak ta 600e pes 09 ve 80 gb ikinci el satılıyor ankarada çoğu yerde 40 gb si(ikinci el)bulunuyorki ist. de falansan daha düşüğe bile bulabilirsin;)
Bilmiyorum ama 600 ytl yanında hem oyun verıyor hemde 80 gb hic mantıklı gelmedi o alet tamirden gecmis olabilir veya biseyi vardır cok zor 600 ytl ustelık 80 gb
arkadaşım bende psp var bi zaman sonra bıkıyorsun elinde güzel bir lcdin varsa ps3 al yada xboxda alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: NOWITZKI
arkadaşım bende psp var bi zaman sonra bıkıyorsun elinde güzel bir lcdin varsa ps3 al yada xboxda alabilirsin
Dostum sana hak verıyorum 3 aydır psp ye elımı surmedım 1 hafta once tekrar sardım orumda psp bolumundende cok uzak kaldım.Cihaza adam gibi oyun cıkmadıgı icin sıkar tabi insanı ama ben suan star wars force unleshead oynuyorum tavsiye ederim.
ps1 ile ps2 arasında grafiği olan oyunu olan psp ve High Definition Oyun keyfini yaşatan ps3 ...
Tabikide ps3
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
ps1 ile ps2 arasında grafiği olan oyunu olan psp ve High Definition Oyun keyfini yaşatan ps3 ...
Tabikide ps3
Zaten bu tartısılamaz ama kısının durumuna baglı ıste cok seyahat eden bırıyse kesınlıkle psp almalı.
6 lı tuborg al
quote:
Orjinalden alıntı: jamez
6 lı tuborg al
tuzlu fıstık da almalı...........psp ve ps3 sahibi olarak evde ps3 dışarıda psp
quote:
Orjinalden alıntı: jamez
6 lı tuborg al
PSP derim ikiside var, 360'da var. Ama ikisi de toz icinde. Gecen gun 360'i elime aldim, Joystickin tuslar sertlesmis, tozdan.. Ama PSP oyle mi her an elimde. Surekli bi monster hunter 2'dir, Crisis Core'dur, Burnout'dur, Tekken dir, guzel yani.
Ustelik HD Tv'n yoksa PS3'u zaten tavsiye etmem, iyisi mi PSP al sen
wallaha xbox laptop psp
psp aldigimdan beri oyun oynamak icin aldigim bilgisayarimda counter disinda bisi yuklu degil xbox aldigimdan beri toplamda 24 saat calisti calismadi 1 yil kadar oldu.
psp sanirim kurtarici gibi bisey
27 yasindayim bugune kadar ne iyi ettimde aldim dedigim nadir elektironiklerden biridir .
laptopa 3.500ytl gibi baba bir fiyat odedim su anda 1000ytl e satamam sanirim xbox aldim bide lcd tv almam gerekti salondakine taktim yani arada 1-2 arkadas gelicekte oynicaz .
psp dersen iste evde ozellikle tuvallette super oluyor .
grafik falan olayi degil psp ( adi ustudunde portable yaninda tasi die yapmis adamlar bence suyperde etmisler) forever
sabit bi yerde kalsın oyun alıcak paramda var diyosan ps3 Onunla beraber heryere gideyim otobüste dışarda filan diyosan psp
Eger PSP si olan bi arkadaşın varsa karşılıklı (kablodan ve mekandan bagımsız olarak) kapışmak için PSP nin üstüne yok. PS3 ün oyunlarını orjinal almak gerekiyomuş o yüzden zaten tuzlu olur.Tamam daha fazla konuşmam ben. :))
Playstation3 + GTA IV
İster Online ister Oflline oyna, yinede doyamassın online'da seviye bile atlayabiyorsun(Gerçi GTA IV'ün özellikleri saymakla bilmez neden bu özelliğini saydım anlamadım :).