Şimdi Ara

PS 3 ve HD filmler için 55'' TV önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 55'' Tv almak istiyorum. Kullanım alanım ağırlıklı olarak Ps3 ve 3d veya hd filmler olacak. Tüm orta ve üst segment led ve plazma serilerini forumdan takip ettim desem yeridir ancak okudukça kafam daha çok karıştı. 50'' çok uygun fiyatlı plazmalar olmasına rağmen 55'' te f/p oldukça düşüyor bu yüzden önceliğim Led Tv'den yana. Birkaç sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim:
    1- Öncelikle Tv'nin 400 veya 800 hz olmasının Ps3'e input lag olarak artısı varmı? çünkü Ps3 bildiğim kadarıyla 60hz'de çalışıyor ve sitelerde genellikle tvlerin tepkime süreleri verilmiyor...
    2- 2oo hz 55'' bir Tv'de sorunsuz Ps3 oynanabilir mi?
    3- Dual Play sadece pasif 3d kullanan Tv'lerde mi bulunuyor? Eğer öyleyse tercihim bu Tv'lerden biri olabilir.
    4- Dual Play tüm split screen oyunlarda geçerli mi?

Sadece Ps3 için Hi-End bi Tv'ye 4000-5000 TL arası fiyat vermek istemiyorum ama oyun oynarken takılmalar olacaksa sadece uygun fiyatlı diye aldığım tv'yi değiştirmem gerekicek. 55'' Tv'lerde Ps3 deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirm.

• Yardımcı olabilecek hiç kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkan83

55'' Tv almak istiyorum. Kullanım alanım ağırlıklı olarak Ps3 ve 3d veya hd filmler olacak. Tüm orta ve üst segment led ve plazma serilerini forumdan takip ettim desem yeridir ancak okudukça kafam daha çok karıştı. 50'' çok uygun fiyatlı plazmalar olmasına rağmen 55'' te f/p oldukça düşüyor bu yüzden önceliğim Led Tv'den yana. Birkaç sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim:
    1- Öncelikle Tv'nin 400 veya 800 hz olmasının Ps3'e input lag olarak artısı varmı? çünkü Ps3 bildiğim kadarıyla 60hz'de çalışıyor ve sitelerde genellikle tvlerin tepkime süreleri verilmiyor...
    3- Dual Play sadece pasif 3d kullanan Tv'lerde mi bulunuyor? Eğer öyleyse tercihim bu Tv'lerden biri olabilir.

Sadece Ps3 için Hi-End bi Tv'ye 4000-5000 TL arası fiyat vermek istemiyorum ama oyun oynarken takılmalar olacaksa sadece uygun fiyatlı diye aldığım tv'yi değiştirmem gerekicek. 55'' Tv'lerde Ps3 deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirm.

Hocam öncelikle selamlar,

Şunu belirteyim ki LED TV'lerde Playstation deneyimim yok. Sana bildiğim kadarıyla sorularına cevap vererek yardımcı olmak istiyorum.

Cevaplara gelelim:

1. Hayır yoktur. Zira HZ ekranda görüntünün yenilenme süresidir. Bunun input lagla bir alakası yoktur. Çünkü input lag tepkime süresidir. Evet tepkime süreleri yazılmıyor. Tamamen satış politikası.
    2. Elbette oynanabilir.
    3. O konuda bir şey diyemeyeceğim. Zira SG gözlük olupta Dual Play olanını görmedim. Yani FPR'lerde var diye biliyorum.
    4. Evet geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

55'' Tv almak istiyorum. Kullanım alanım ağırlıklı olarak Ps3 ve 3d veya hd filmler olacak. Tüm orta ve üst segment led ve plazma serilerini forumdan takip ettim desem yeridir ancak okudukça kafam daha çok karıştı. 50'' çok uygun fiyatlı plazmalar olmasına rağmen 55'' te f/p oldukça düşüyor bu yüzden önceliğim Led Tv'den yana. Birkaç sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim:

Hocam öncelikle selamlar,

Şunu belirteyim ki LED TV'lerde Playstation deneyimim yok. Sana bildiğim kadarıyla sorularına cevap vererek yardımcı olmak istiyorum.

Cevaplara gelelim:

1. Hayır yoktur. Zira HZ ekranda görüntünün yenilenme süresidir. Bunun input lagla bir alakası yoktur. Çünkü input lag tepkime süresidir. Evet tepkime süreleri yazılmıyor. Tamamen satış politikası.
    2. Elbette oynanabilir.
    3. O konuda bir şey diyemeyeceğim. Zira SG gözlük olupta Dual Play olanını görmedim. Yani FPR'lerde var diye biliyorum.
    4. Evet geçerli.

Teşekkürler hoca, biraz daha araştırma yaptım ve en iyisi teknomarketlerde yerinde denemek olacak, en azından keşke şunu bunu alsaydım diye pişmanlık olmaz sonradan diye düşünüyorum

• quote:

Teşekkürler hoca, biraz daha araştırma yaptım ve en iyisi teknomarketlerde yerinde denemek olacak, en azından keşke şunu bunu alsaydım diye pişmanlık olmaz sonradan diye düşünüyorum

Önemli değil hocam. En doğru seçenek o zaten .
  • fiyat biraz pahalı olabilir ama çok kullanışlı bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullseri

http://www.karsilastir.com/u15304/Samsung-UE55ES8000-140cm-800Hz-SMART-Uydu-Alicili-3D-LED-TV-2-Gozluk/ buraya bakabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu ürün biraz bütçemi aşıyor, en kötü ihtimal birkaç ay daha bekleyip 2013 model ürünler çıktığında illaki biraz daha uygun fiyatlara inecektir diye düşünüyorum.

• olabilir genelde hafta sonları bır çok elektronik magazası ve stesı ındırıme giriyor takıp eder isen aradıgın ürünü daha ucuza bulabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.