Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

wentata
    yaşlanıyorsun. bende baktım meslek icabı hep oturuyorum haraket olayı fazla yok . sporda olmayınca artık yavaş yavaş vücut kendini bırakıyor göbek bölgesinde yağlanma filan olayları hafiften başlatı ,,, dikkat etmek lazım. :)

galiba haklisin!

su olusum resmi olarak hayata gecsinde yapalim bi kac organizasyon otur otur nereye kadar ya:)
  • quote:

tornavidayı sok noktaları birleştir oda bir nevi oyundu nokataları birleştirme oyunu hey gidi gunler hey.commodore 64 , atari 80xl 'de oynadığım oyunların tadını inan şimdi alamıyorum.

nikıl@ tevellüt kaçtı hocam? sen bendende eskiye benziyon? ben atari 600 le ve amstradla başlamıştım.
  • gectigimiz ayin 20 sinde yapilan nikahimizdan iki adet foto

:)

PS+30   OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ

• Hayırlı olsun.
  • Benim da yaş 32 hala bırakamadım oyunları :) 72 olsa da birakabilecegimi sanmıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Hayırlı olsun.

tesekkurler!!
  • wallaha ben 43 oldum hala bırakamadım oynamayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxcuk35

wallaha ben 43 oldum hala bırakamadım oynamayı

abi diyebileceğim birisinin olması güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

tornavidayı sok noktaları birleştir oda bir nevi oyundu nokataları birleştirme oyunu hey gidi gunler hey.commodore 64 , atari 80xl 'de oynadığım oyunların tadını inan şimdi alamıyorum.

nikıl@ tevellüt kaçtı hocam? sen bendende eskiye benziyon? ben atari 600 le ve amstradla başlamıştım.

yok hocam sen benden 2 sene kıdemlisinatari80xl yazmısım 800xl olacak heh

• Yaş 34, halen 14 yaşındaki gibi heyecanla oyun oynuyorum :)
  • he he.. atari 600 ve 1200 vardı? yaw 1200 e upgrade etmiştik (almıştık)hafızaya yaz yaz bitmiyordu,o ne hafızaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentata

gectigimiz ayin 20 sinde yapilan nikahimizdan iki adet foto

Allah Hayırlı Uğurlu Etsin... Darısı "yeter artık yaşım geçiyor evlenmek lazım" diye düşünenlerin başına

Bu arada Derneğin adını "Çeyizinde Ps3 Olanlar Derneği" Olarak değiştirsekmi yaa

Bu arada 2-3 arkadaş mesaj atıp yaşlarını ve hala oyun oynadıklarını belirtmişler, fakar derneğe uye olmak isteyip istemedikleri belirsiz.
    Ben onlarada PM gönderiyorum geri dönmeleri durumunda üyelik işlemine devam edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 16 Temmuz 2010; 11:21:13 >

• @Fordon;

arkadasim cok tesekkurler.. herkeze cok buyuk mutluluklar!

"Çeyizinde Ps3 Olanlar Derneği" gibi bi ara vazgecilmez sloganim olan "ceyizimin en nadide parcasi Ps3" u kullaniodum

bu arada kac kisi olduk nedir son durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wentata

gectigimiz ayin 20 sinde yapilan nikahimizdan iki adet foto

Kardeş hayırlı uğurlu olsun,Allah sağlıklı, mutlı bir ömür nasip etsin size

Abi ilginç olanı ne biliyormusunuz? güzel güzel eşinle ps3 oynuyorsun,benim o kadar kız arkadaşım oldu hepsi karşıydı bu işe,çocuk oyuncağı imiş. Sonuçta hepsi gitti o değişmedi ama

Maşallah diyelim,Allah bozmasın bu güzelliği

• @Alkarsilverblade

saolasin dostum tesekkurler!
    aslina bakarsan baslarda esimdesevmiyordu ps3 u. ama bu tamamen benim ps3 e takilip onla vakit gecirmememden kaynaklanan biseydi!
    sonrasinda yavas yavas oda oynamaya basladi ve gittikce alisti!

su siralar sadece oyun konusunda zevklerimiz pek tutmadigi icin ben oynayacam sen oynayacagim meselesi var
    buda demek oluyorki yakin zamanda 2. bir konsola ihtiyacimiz olacak!

neyseki sorun cok buyuk degil!! sonuc olarak PS3 aile yasantimizin bir parcasi oldu! nimetleri cok yonlu oldugu icin hic bisey yapmasak beraber saatlerce bluray film izliyoruz!! bu bile onu sevmesine yetti!
  • Hocam zaten önemli olan da oyun oynarken ya da makina başında zaman geçirirken senin ne yaptığını,ne hissettiğini anlayabilmesi. Ön yargılarını atlatmış ,sevmese de saygı duymayı başarabiliyorsa zaten olayı bitirmiş demektir. Şanslısınız bu konuda,demek kanında varmış eşinizin oyun oynamaya yatkınlık,siz vesile olmuşsunuz

Yalnız dikkat edin,olmaz ya, olurda bizim erkek erkeğe toplanıp bilgisayar-konsol oyunlarıyla sabahladığımız gibi o da kız arkadaşlarını toplayıp ps3 partileri yaparsa yandınız! Kesin 2. bir makina lazım olur size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Hocam zaten önemli olan da oyun oynarken ya da makina başında zaman geçirirken senin ne yaptığını,ne hissettiğini anlayabilmesi. Ön yargılarını atlatmış ,sevmese de saygı duymayı başarabiliyorsa zaten olayı bitirmiş demektir. Şanslısınız bu konuda,demek kanında varmış eşinizin oyun oynamaya yatkınlık,siz vesile olmuşsunuz

Yalnız dikkat edin,olmaz ya, olurda bizim erkek erkeğe toplanıp bilgisayar-konsol oyunlarıyla sabahladığımız gibi o da kız arkadaşlarını toplayıp ps3 partileri yaparsa yandınız! Kesin 2. bir makina lazım olur size

zaten basladi bile topluo kiz arkadaslarini evde ROCK BAND konserleri veriyorlar
    bir bayan bas gitar
    bir bayan solo gitar
    bir bayan davul takimi
    ve bir bayan mikrofonda

inan deliriyolar

• şu anlık 20 kişi olduk
    35 i aşkın kişiye PM yolladım
    bunlardan 8-10 tanesi daha mesajlarini okumamiş

Bugun Üyelerin donanimhaber isim listesini yayınlıyacam,

Diğer Bilgileri Üyelere Pm yoluyla atacam.....
  • 30 yaşındayım ve 1 senelik evliyim. beni de sayabilirsiniz.

nostalji yapıp c64 oyunu takaslar, beşiktaş'a veya eminönü'ne gidip diskete amiga oyun çektiririz. sega mega drive (16 bit) konsolunun ne kadar şahane bir konsol olduğundan dem vurup, playstation 1'i ilk gördüğümüzdeki heyecanımızı dile getirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

şu anlık 20 kişi olduk
    35 i aşkın kişiye PM yolladım
    bunlardan 8-10 tanesi daha mesajlarini okumamiş

Bugun Üyelerin donanimhaber isim listesini yayınlıyacam,

Diğer Bilgileri Üyelere Pm yoluyla atacam.....

bizimde yapabilecegimiz bir seyler varsa yazman yeterli.olusumun en buyuk destekcisiyim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.