Şimdi Ara

PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
79.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Tesekkur ederim. SteelSeries Siberia P100 almaya karar verdim.

Merhaba hocam, ürünü satın aldınız mı? Ben de PS4 için bu kulaklığı almayı düşünüyorum da. Memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

quote:

Orijinalden alıntı: fth86

Sony extra bass MDR-XB450AP kulaklık gayet kullanışlı 4 saat aralıksız oyun için kullandığımda kulak ağrıtmıyor ve sesleri gayet iyi.
    Telefon ve bilgisayarda ise müzik kalitesi çok iyi.
    Kampanyalı Fiyatı 89 TL'di. Tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam, Gold Stereo Headset düşünüyordum fakat fiyat pahalı geliyordu. Öneriniz üzerine MDR-XB450AP'yi alacağım. Sakıncası yoksa nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

merhaba ps4 için aldığınız Sony extra bass MDR-XB450AP kulaklığı önerir misniz?
  • Ps4 gold kulaklık aldım amazondan geçen ay bu kulaklık için uygulaması mevcut ps de fakat her bağladığımda seçim yapmak gerekiyor sanırım bu kısmı çözemedim çok yorucu oluyor sürekli uygulamaya gir oyuna göre müziğe göre mod seç falan zor oluyor bunun dışında çok memnunum kulaklıktan düşünenler için yazmak istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablolu olarak kullanacak olanlara steelseries tavsiye ederim. özellikle mikrofon performansı gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cag17

kablolu olarak kullanacak olanlara steelseries tavsiye ederim. özellikle mikrofon performansı gayet iyi.

tasarımı biraz yavan gibi geldi bana. oyun performansının yanında filmlerde nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarfeys

quote:

Orijinalden alıntı: cag17

kablolu olarak kullanacak olanlara steelseries tavsiye ederim. özellikle mikrofon performansı gayet iyi.

tasarımı biraz yavan gibi geldi bana. oyun performansının yanında filmlerde nasıl?

film için, fiyatına göre gayet iyi. en iyi tarafı kulağa ağırlık yapıp terletmiyor.

• max. 250 tl ayırdığım. ps4'te oyun oynarken ve pc'de film izlerken tüm efektleri alabilececeğim basları tizleri ve midleri iyi mikrofonlu bir kulaklık arıyorum model önerilerinizi bekliyorum.
  • DS4 de her kulaklık uyumlu mu acaba ?
  • "JVC HAEBR80" ds4 ile uyumlu bir model, kullanıyorum ve memnunum. Fakat biraz eski bir model olduğundan bulmak zor olabilir. Mediamarkt'tan buldum ben, o da bir taneydi ve indirimle 60 tl'ye geldi.
  • Hocam bende buyuk kulaklik kullanamiyorum. Online oyun oynamadim mikrofon uyumlu mu bilmiyorum ancak ben ses kalitesinden oldukca memnunum.
    s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/ZnEBRj2m

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarfeys kullanıcısına yanıt
    Almaktan vazgeçtim. Şuan basic bir kulak içi kulaklık ile oynuyorum, memnunum.
  • Arkadaşlar PS4 için ses kasmak için kulaklık arıyorum gerek Rainbow six siege gerek BF için olsun ... Ancak ne tür ne marka ne model kulaklık almam gerektiğini bimiyorum. Bütçe 250-300 lira arası maximum.. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Mümkünse uzun süre kullanmak istiyorum .. Sony Pulse Wireless 7.1 Sorround PS3/PS4 kulaklığı şuan aklımda var ...

İyi forumlar ve şimdiden cevaplayacak dostlara minettarım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baki8824

Arkadaşlar PS4 için ses kasmak için kulaklık arıyorum gerek Rainbow six siege gerek BF için olsun ... Ancak ne tür ne marka ne model kulaklık almam gerektiğini bimiyorum. Bütçe 250-300 lira arası maximum.. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Mümkünse uzun süre kullanmak istiyorum .. Sony Pulse Wireless 7.1 Sorround PS3/PS4 kulaklığı şuan aklımda var ...

İyi forumlar ve şimdiden cevaplayacak dostlara minettarım !

Fiyatı biraz tuzludur Ama genede seçenekleriniz arasında olabilir:

Turtle Beach Ear Force Stealth 500P
  • Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ancak fiyat kafamdaki aralığın 2 katı oluyor bu minik arkadaşımız ile :) :) Çok fazla açılamıyorum ne yazikki. Gönül ister ki Astro alalım :( 800p alalım :(
  • Baki8824 kullanıcısına yanıt
    Eğer aceleniz yoksa Amazon'da indirim bekleyin. Daha ucuza gelir.
  • Tenebrio kullanıcısına yanıt
    Hocam amazondan hiç alışveriş yapmadıgım ıcın sorucam

www.amazon.com
    Amazon.com: Turtle Beach - Ear Force Stealth 500P Premium Fully Wireless Gaming Headset - DTS Headphone:X 7.1 Surround Sound - PS4, PS3, and Mobile Devices (Discontinued by Manufacturer): Video Games
    https://www.amazon.com/Turtle-Beach-Stealth-Wireless-Headphone-Surround/dp/B016AXJFRY/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1493046670&sr=1-1&keywords=Turtle%2BBeach%2BEar%2BForce%2BStealth%2B500P&th=1

bu link direk alış ve urunun fiyat linki diyil mi ?Birde amazondan nasıl alışveriş yapılır ki efendim

• Teşekkürler ben hala önerilere açığım arkadaşlar :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.