Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS 4 Slim 500 GB + 8 Oyun Satın Al 5 Ocak 2022 23:27 1 1 PS 4 Slim 500 GB + 8 Oyun Merhabalar,Cihaz çok temizdir, ev cihazıdır. Çok heves ederek aldım fakat iş nedeni ile pek oynayamadım. Kolda çizik yok denecek şekildedir.1 adet kolhdmi kablosugüç kablosukol şarj kablosuKulaklıkPS HesabıKutusu, kitapçıkları ve poşetleri dahi durmaktadır.8 adet oyun verilecektir. 6’sı hesapta dijital, 2’si CD’li şekilde.God of War - CDUncharted 4 - CDFar Cry 4 - HesapGTA 5 - HesapPes 2018 - HesapThe Last of Us - HesapWitcher - HesapTomb Raider - HesapTakas düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık: Hepsiburada 10.000TL E-Kod HP Probook 4535s Laptop PS 4 Slim 500 GB + 8 Oyun Satılık iPhone 6 Plus 16 GB
Ürün satıldı. Kaldırma linki göremedim kusura bakmayın. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık: Hepsiburada 10.000TL E-Kod HP Probook 4535s Laptop PS 4 Slim 500 GB + 8 Oyun Satılık iPhone 6 Plus 16 GB