Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ps de sedat abi nasıl yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ps ye yeni başladım çok bilgim yok ama sedat abi yapmak istiyorum bu sedat abi nasıl yapılır internette bulamadım gösterirseniz sevinirim youtubeda bi video var ama oda çok belirsiz naptığı anlaşılmıyor yardımlarınız bekliyorum??

• Pen Tool ile suratı kesiceksin yapıştırmak istediğin yere yapıştırıcaksın.
    Sonra CTRL + T ile boyutlandırma yapabilirsin.
  • orasını yapıyorum kardeşim zaten

ben bu feather ayarlarını fln soruyorum yani aradaki renk farklılıklarını ayarlamk fln ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekart

orasını yapıyorum kardeşim zaten

ben bu feather ayarlarını fln soruyorum yani aradaki renk farklılıklarını ayarlamk fln ?

O yaptığın çalışmaya bağlı.
    Sadece kestiğin kafanın etrafına blur ver,yüz hatlarına göre silinecekse sildikten sonra blur ver.
    Bir de ton eşitliği yakalamak için Image > Adjustment > Curves ve Levels ayarlarını kurcala

Edit:
    ayrıca layerı kopyalayıp aslının altına koyarak Gaussian Blur verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 24 Ağustos 2009; 21:46:42 >
  • yav onlar tamamda aradaki fark çok net iki resmin arasındaki o şeyi nasıl yapıyorlar geçişi çözemedim hala smudge toolla fln karıştırıyorlarmı
    hani sedat abiyi kestik yapıştırdık kafaya okafada kesik sedat abi kafasınn kesim çizgileri fln gözüküyor nasıl yapacaz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekart -- 25 Ağustos 2009; 3:33:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekart

yav onlar tamamda aradaki fark çok net iki resmin arasındaki o şeyi nasıl yapıyorlar geçişi çözemedim hala smudge toolla fln karıştırıyorlarmı
    hani sedat abiyi kestik yapıştırdık kafaya okafada kesik sedat abi kafasınn kesim çizgileri fln gözüküyor nasıl yapacaz ?

Smudge tool
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube'a ne olmuş böyle?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.