Şimdi Ara

PS dünyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi konsol deyince ben PS den girdim konuya, işin bir de Xbox boyutu var değil mi .
    Konsol alınacak ama hangi konsol ?
    Bu ayrıntıyı gündeme getirdiğiniz için teşekkürler.
    Konu güzel ilerliyor katılımcı arkadaşların sayesinde.
  • Bence Türkiye şartlarında ps almak her zaman daha mantıklı olacaktır sony Türkiye pazarına daha çok önem veriyor.
  • Konsol alacaksan ps tabiki de. Altyapı sorunu büyütüldüğü kadar yok 50 yılda 1. Hem grafikler xbox'a göre daha iyi. Kolu da en az xbox kolu kadar rahat. Exc oyunları da daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted 2 ama özellikle 3. 3 yıl multiplayer oynadım. Online içerikten bahsediyorum fark ettiysen...
  • Leo Langstrumpf kullanıcısına yanıt
    Uncharted'ın son çıkan oyununu ps3'ten oynamıştım. Sp'si gayet güzeldi ama mp'sine 2 gün dayanamadım. 2 miydi 3 müydü bilmem son çıkan işte drake li bişeydi. Zaten ücretsiz de oynanabiliniyormuş mp'si ama 15 levelin üstüne çıkılmıyordu diye hatırlıyorum. Uncharted hiçbir zaman mp olarak övülmemiştir hatta mp'si öylesine çıkarılmıştır. İlk seni gördüm o oyunun mp'sini öven. Eğer o oyunun mp'sini beğendiysen hiç oyun oynamamışsın demektir. Ki sen 3 yıl oynadım diyorsun. Vallahi tebrik ederim o oyunu 3 yıl oynamak madalya gerektirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 12 Eylül 2015; 0:34:11 >
  • Eger konu online ise last of us in multiplayer i gelmis gecmis en iyi shooter multilerinden biri olarak kabul edilir. Benimde en keyif alarak oynadigim online oyunlar arasinda ilk siralardadir.
  • Eger konu online ise last of us in multiplayer i gelmis gecmis en iyi shooter multilerinden biri olarak kabul edilir. Benimde en keyif alarak oynadigim online oyunlar arasinda ilk siralardadir.
  • Hahahaha güzel kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama sağa sola onu bilmiyosun bunu oynamıyosun diyerek kendi seviyeni yükseltmiyor, düşürüyorsun. Yukarda yazdığın bilgilerin hepsi yanlış Uncharted multisiyle ilgili. Kendi doğrularını salt doğru sanmaktan vazgeç. Senin keyif aldığın farklı olabilir. Kırmak için söylemiyorum ama konsollarla ilgili söylediklerinden bilgisizlik akıyor.
    Ne yanlış mesela? Artı olarak bunun yaşla ne ilgisi var ilkokullu kardeşim? Arkadaşlarım arada eve gelirlerdi ps3 oynamak için hiçbiri uncharted'ın multisine 1 saat dayanamadı. Zaten o oyunun sp'si dışında övünülecek hiçbir şeyi yok bunu sen de biliyosun boş gevezelik yapma. Ben neyi yanlış biliyomuşum söyle bakalım ustam

• The last of us'ın mp'si çerezlik bir oyundur. Bf4'ün mp'si varken the last of us'ın mp'sine en iyi demek tamamen ZEVKSİZLİKTİR. Bf'yi de pek sevdiğim söylenemez ama kimse inkar edemez ki cs'yi saymazsak en iyi online shooter bf4. Bf4'le bu konuda sadece cs go yarışabilir. Zaten demek istediğimi the last of us'ın en çok izlenen kanalının 15'i geçmemesinden anlayabilirsin. "Twitch'le ne alakası var?" dediğini duyar gibiyim. Bilmem biliyor musun ama online'ı en zevkli olan oyunlar Twitch'de en çok izlenen oyunlardır. The last of us'ın mp'si oturup saatlerce oynanacak bir oyun değildir, kafa dağıtmalık bir oyundur. Fanboyluğun anlamı yok. Ben Sony fanıyım ama kendimi kandırmıyorum. Cebimde Z1 var, tv Sony, kulaklığım Sony, herşeyimi Sony almaya çalışıyorum. Hatta bence en iyi konsol ps4 ama Microsoft'tan nefret etmeme rağmen şu bir gerçek ki hiçbir konsol PC ile yarışamaz bile (online olarak). Tartışması bile komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 12 Eylül 2015; 13:55:43 >

• Söyleyeyim. 15 level'ın üstüne çıkılmıyor ne demek burdaki saçmalama levelından gözlerim kanadı. Dengeli ve kolay ilerleyen bir rank sistemi varhttp://i.ytimg.com/vi/A0-NgMURvBs/hqdefault.jpg
    Öylesine mp çıkarılmışmışmış serinin 3'üncü oyununa 2. multisi çıkıyor ve öylesine çıkarıyorlar. Çünkü şu an en başarılı stüdyolardan biri olan Naughty Dog'un canı sıkılmış lol.
    Arkadaşlarına aim almayı göster youtube'dan. Belki o zaman eğlenirler. Orkodoşlorom çok sokoldo. Bu ne abi ya lol.
    İlk beni görmüş multisini öven. O yüzden oyun 3 yılı aşmış hala naught dog tarafından official week of the game youtube serisi devam ediyor, deli gibi video upload ediliyor ve oyunun lobby ekranında insanlara izletiliyor lol.
    Ve yine hiç kimse önemsemediği için (!) ps4 remake versiyonunda multi olmamasıyla ilgili Naughy Dog tepkiler üzerine duyuru yayınlamak zorunda kaldı. Buraya da bi lol.
    Büyüyünce okuduğun zaman utanacağın şeyler yazma kardeşim. Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leo Langstrumpf -- 13 Eylül 2015; 23:49:41 >

Ah benim zavallı kardeşim. Kitap oku kitap. Okuduğunu anlayamama problemin var. Diyorum ki oyunun ücretsiz sürümünde 15 levelin üstüne çıkılmıyor. Tam olarak hatırlamıyorum 20 veya 30 da olabilir ama aklımda kalan 15. Sen işsizsin gir araştır bakalım beni de bilgilendir. Neyse dönelim konuyaa. Allah aşkına bir bak bakayım o youtubede upload edilen videolar kaç kez izlenmiş. Bir de gir bakayım twitch'e CS GO'yu kaç kişi izliyor. Bu arada lol ne birader Omegle'de takılmaktan beynin sulanmış senin. Lol diye gülen bir Türk ya çocuktur ya da Avrupa ve Amerika özentisi sözde modern YOBAZDIR ya da senin gibi zavallıdır. Bu arada boşver girme sen omegleye sana bu tiple açmazlar m3m3 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 14 Eylül 2015; 1:37:39 >
  • PS4 ü aldım arkadaşlar, şimdi kardeşlik bölümünde oyun arıyorum.
    Konuda emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topukluyore

PS4 ü aldım arkadaşlar, şimdi kardeşlik bölümünde oyun arıyorum.

Hayirli olsun hocam :) Size tavsiyem The last of us alın gercekten sanat eseri bir oyun.

• PlayStation'da Bilgisayarda oynayamayacağın birçok oyun mevcut. Ayriyetten orjinal ps4 koluyla oynamak çok daha zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wander04

quote:

PS4 ü aldım arkadaşlar, şimdi kardeşlik bölümünde oyun arıyorum.

Hayirli olsun hocam :) Size tavsiyem The last of us alın gercekten sanat eseri bir oyun.

Teşekkür ederim hocam.
    The Last of Us için kardeşliğe ilan verdim ver arıyorum şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: -Master

PlayStation'da Bilgisayarda oynayamayacağın birçok oyun mevcut. Ayriyetten orjinal ps4 koluyla oynamak çok daha zevkli oluyor

Sağolun, inşallah pişman olmayız. Büyük hevesle aldım.
    Cihazı aldım almasına da, bir tane bile oyun yok elimde, şimdi oyun arıyorum deli gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Master

PlayStation'da Bilgisayarda oynayamayacağın birçok oyun mevcut. Ayriyetten orjinal ps4 koluyla oynamak çok daha zevkli oluyor

Sağolun, inşallah pişman olmayız. Büyük hevesle aldım.
    Cihazı aldım almasına da, bir tane bile oyun yok elimde, şimdi oyun arıyorum deli gibi

Bloodrayne oyununu tavsiye ederim

• Bence sen direk kütüphane yut belki cümle kurmayı öğrenirsin Türkçe öğretmeninden ek ders falan al abisi. lol'a takılmış bir de ahahaha herkesin hayatı 5 km2 etrafında geçmiyor. Neyse hadi bütün forumu köy kokuttun.
    Birader sen şaka falan mısın?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.