Şimdi Ara

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
2
Favori
23.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bittimi Harbiden bu ne ya resmen hayal kırıklığı gevezelikten başka bişey görmedik ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet

• İzlemeye devam edin çok güzel şeyler oluyor :)

• Ulan yazıklar olsun be uykuda gitti şimdi napsam 😀. Boşu boşuna bekledik ya bu kadar. Ne spiderman ne days gone lam hic birsey yok ya bildiğin hic birsey

• wolfgangg kullanıcısına yanıt
    Kardeş ps türkiye demi çalışıyon sen :). Saka bi yana da bir sen mutlusun herhalde bu konferans icin

• Yahu ne bekliyorsunuz ki bu uzun soluklu bir program öyle 1 saate ver tanıtımı bitsin değil. Zaman çizelgesine baksanıza saat bazlı bir tanıtım ve sohbet söz konusu dil bilmeyen için sıkıntı oluyordur bilen için eğlenceli bir yıl sonu psx oluyor.
  • geçen sene last of us part 2 yi verdiklerinde önemserler sanmıştım PSX i yanılmışım
  • Balthier kullanıcısına yanıt
    dediklerinin çogunu anlıyorum geyik muhabbet yapıyorlar ama biz oyuncuyuz muhabbet degil oyun istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 9 Aralık 2017; 8:50:11 >
  • Reklâm da gow store da dedi ona baktim şimdi bir umut on sipariş te oda yok 😀

• Psx içi ve dışında istek şu göster gelecek yeni exleri arada birkaç yeni oynanış videosu 2-3 sürpriz oyun Dmc vs. bitir at.

Böyle olsa herkes bayılır ama bu şekilde geçmeyecek zamana yayılan bir psx devam ediyor.
  • Efsane olacak dedik kestane oldu. Tam bi hayel kırıklığı dalga geçer gibi, bizde suç beklentiyi fazla büyüttük küstürüyolar artık bi çok oyuncuyu farkında değiller..

• Oww bu sunumu begenmeyene kapıyı gösterdi ya la, bunlar iyice havaya girmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Balthier

Yahu ne bekliyorsunuz ki bu uzun soluklu bir program öyle 1 saate ver tanıtımı bitsin değil. Zaman çizelgesine baksanıza saat bazlı bir tanıtım ve sohbet söz konusu dil bilmeyen için sıkıntı oluyordur bilen için eğlenceli bir yıl sonu psx oluyor.

Dostum konferanstan başka yerde göstermiyorlar ne video ne de ele avuca sığacak bir bilgi oyunların ön göstermini yaparsın sonra üzerine tartışır bilgi verir geyik yaparsın konuşmaları anlasak ne anlamasak ne hani Harbiden bittiyse büyük şoktayız !

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Efsane olacak dedik kestane oldu. Tam bi hayel kırıklığı dalga geçer gibi, bizde suç beklentiyi fazla büyüttük küstürüyolar artık bi çok oyuncuyu farkında değiller..

Adam gecen ay her şeyi gösterdik, aynı şeyleri bir daha mı gösterelim dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Efsaneler tek tek remake oluyor Sony yıkıyor ortalığı.

Medievil Remake duyuruldu.

Spyro remake bir haber yok mu
  • talk show ve comedy show a döndü begenmeyene kapıyı gösteriyor shawn iyicene havaya girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Oww bu sunumu begenmeyene kapıyı gösterdi ya la, bunlar iyice havaya girmiş

Oradaki seyircilerde farkında sıkılmışlar yalandan oooo çekiyorlar

• God of war psn storea dusmus sanirim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlardan 7 ay sonra haber alacağız artık yapacak bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.