Şimdi Ara

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
2
Favori
23.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ps5 çıkışı için tam ideal oyun. Artık zaman gösterecek. Belki kojima abimiz bizi görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek istediğim biraz daha last of us
  • Sony Interactive Entertainment Amerika PlayStation Experience 2017 sunumunun tarihi ile saatini açıkladı ve etkinlik hakkında birkaç yeni bilgi paylaştı.

İlk olarak, Sony'nin PlayStation Experience sunumu 9 Aralık tarihinde ülkemiz saati ile 06:00'da başlayacak.

inFamous serisinin geliştiricisi Sucker Punch'ın samuray temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Ghost of Tsushima hakkında konuşacağı, Tearaway ile Little Big Planet serisinin geliştiricisi Media Molecule'ün de kendi düşlerinizi yaratma imkanı sunacak Dreams hakkında konuşacağı doğrulandı.

Ayrıca PlayStation Dünya Geneli Stüdyoları Başkanı Shawn Layden tarafından belirtilene göre, sunumda bazı özel konuklar, birkaç sürpriz ve oyunlar hakkında yeni bilgiler olacak.

PlayStation Experience kapılarını sunum ile aynı gün, 9 Aralık'ta, açacak ve 10 Aralık'ta devam edecek. Oyuncular Anaheim Convention Center'da PlayStation 4 ve PlayStation VR oyunlarını deneyebilecek. Early Bird bilet sahipleri ayrıca Sony'nin PlayStation Experience sunumuna da katılabilecek.

Sony Interactive Entertainment Amerika ilerleyen haftalarda PlayStation Experience 2017 hakkında daha fazla detay paylaşacak.

• Days Gone ile God of War tarih verin artık sony patlat bombaları artık bekletme oyuncuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Days Gone ile God of War tarih verin artık sony patlat bombaları artık bekletme oyuncuları.

İkidir Early 2018 diyorlar God of War için :)
    PSX'te bir Trailer Eşliğinde Early Yerine "March 22" Yazını görürsek güzel olacaktır :)
    2018'e Days Gone İle başlarsak değmeyin keyfimize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Kasım 2017; 23:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SantaMonicaStudios87

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Days Gone ile God of War tarih verin artık sony patlat bombaları artık bekletme oyuncuları.

İkidir Early 2018 diyorlar God of War için :)
    PSX'te bir Trailer Eşliğinde Early Yerine "March 22" Yazını görürsek güzel olacaktır :)
    2018'e Days Gone İle başlarsak değmeyin keyfimize..

Days Gone Ocak
    Shadow of Colossus Şubat
    God of War Mart

tadından yenmez be
  • Sabah 6 da patlat bombaları Sony bekliyoruz

Death stranding ufak bir video

Ghost of thussima oynanış videosu

God of war video ve çıkış tarihi

Days gone video ve hangi aralıkta çıkacağı 2018 lately gibi

Spiderman. Video ve çıkış tarihi

Yeni IP

Bloodborne 2 ile de kapatacaklarını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 8 Kasım 2017; 9:24:26 >
  • Sony 1 ay sonra temsilli

• 1-2 Haftaya yeni bilgiler gelmeye başlar :)
  • aynen hocam şuanlık tek bildiğimiz Ghost of Tsushima bilgiler geleceği onun dışında gösterilen diğer oyunlar hakkında yine bilgiler gelicekmiş büyük ihtimal çıkış tarihlerini vericekler.

Days Gone ile God of War çıkış tarihini versinlerde şuanlık başka istemiyorum :)

birde şu Kojimanın Death Stranding oyununu bekliyorum umarım trailer gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Kasım 2017; 21:7:24 >
  • Bu sefer farklı olucak çünkü gösterilecek yeni görüntülerin sonunda çıkış tarihleride büyük puntolarla belirtilecek !! misal iştah kabartan bi Gow 4 oyun içi oynanışın sonunda 18/03/2018 yazacak ;)

• Kojima oyunu hakkında konuşma yapar. Neil Druckmann belki yapabilir. Sucker Punch geliştirici ekip Ghost of Tsushima hakkında konuşma yapar. Days Gone'dan bekliyorum.

Çıkış tarihi verilicek oyunlar tahminlere göre: GOW, Days Gone, Detroit Become Human. Spiderman ise şüpheciyim verirlerse tadından yenmez tabiki. Ghost of Tsushima 3,5 yıldır geliştiriliyor fakat 2019 yılına atma şansları yüksek.

2018: Days Gone, God of War, Spiderman, Detroit Become Human, Shadow of Colossus Remake yeter artar bile.
    2019: The last of Us Part II, Death Stranding, Ghost of Tsushima

birde bizim bilmediğimiz yeni ipler var onlarıda araya sokarsak baya bi oyun gelicek PS4 nesil dop dolu geçicek.

Sürpriz beklediğim oyun: Bloodborne 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Kasım 2017; 22:44:52 >
  • Bir babayiğit ghost of tsushıma'nın ana konusunu açsa da yine teori üretsek bol bol tartışsak

• Ghost of Tsushima bence 2018 yılı içerisinde çıkacak hatta bu konferansta doyurucu bir gameplay bekliyorum. GoW 4'ünde çıkış tarihi açıklanır hatta Mart ayı içime doğuyor.

TLoU 2 ve Death Stranding'den pek umudum yok. Onları 2018'deki E3'e saklayacaklardır.
  • inşallah hocam ama çok fazla oyun çıkıyor 2018'de sony ne yapıcak bunları hangi aylara dağıtıcak çok merak ediyorum şuan tek bildiğimiz shadow of colossus remake oldu şubatın ilk haftalarında çıkıyor.

TLOU 2 ile Death Stranding PS4'ün son zamanlarında çıkar büyük ihtimal bu oyunlar çok önemli Sony için en çok beklenen oyun diyebiliriz o yüzden bunları arkaya atacaktır kesin.
  • TLoU 2 ve Death Stranding'in hiç kaçışı yok 2019'dan önce çıkmazlar. Sony onları kapanışa saklayacaktır.
  • Şöyle bir bakıyorum'da 2018'de oyunlara doyacağız :)

Shadow of the Colossus
    God of War
    Days Gone
    Marvel's Spider-Man
    Detroit Become Human
    Red Dead Redemption 2
    Metro : Exodus
    Monster Hunter World
    Far Cry 5
    The Crew 2
    Anthem
    A Way Out
    Crackdown 3
    Sea of Thieves
    Vampyr
    State of Decay 2
    Skull & Bones
    Darksiders 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 9 Kasım 2017; 13:26:56 >
  • aa Metro Exodus'da çıkıcaktı demi vay vay unuttuk bak onu bende diyorum ya 2018'de bir şey eksik düşünüyorum neydi diye :) oh oh çok iyi bir yıl valla keşke hep böyle dop dolu bir yıl geçse..
  • Shadow of The Tomb Raider oyunu ne zaman duyurulucak onuda merak ediyorum? en son sızan fotoğraflar ve geliştiriyor diyen birileri vardı? hatta mısır'da geçicek demişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.