Şimdi Ara

PS EXPERİENCE|ANA KONU|PANEL SAATLERİ ANA SAYFADA! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
2
Favori
23.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ahaha aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Bu herif gitmesse 10 dakkaya kapıyacam 1 saattir boş boş konuşuyor

Dostum gelen gitmeyecek. Programa gore her gelen 1 saate yakin oturacak ve konuşacaklar.

• dayanamadım kapadım sony nin son yıllarda gördügüm en rezil konferansıydı.
  • Boşuna beklemeyin bu gece bence.Yayın akışına göre gidiyorlar zaten.aralarda days gone,god of war vb göstermezler.Görünürde iyi olarak bunlar var
    02:30 Ghost of Tsushima
    04:00 Uncharted10
    05:30 The Last of us Part II panellerinde birşeyler gösterirler.fakat fazla umudum yok.
    TLOU2 ye bakarım sadece.dün izledim hepsini.bugün daha kötü olacak gibi
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    1 saat oyun konuşsalar hadi neyse,resmen çene çalıyorlar

• Sony Presents PlaystationKahvemuhabbetleri
    en sonunda iyi bir vr oyunu yapmanın sırrı nedir diye sordu kapadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 9 Aralık 2017; 22:37:17 >
  • Tekel olmanın zararlarını görmüş oluyoruz, microsoft 4K 60 FPS minecraft peşinde koşacağına adam gibi oyunlar yapıp sunumlarda piyasada boy gösterse Sony bunda bile rahat davranmaz işi sıkıya alırdı ama rakip kalmadı ki böyle salacaklar kafalara göre takılacaklar tabi. Ne yeni fragman geldi ne çıkış tarihleri, boşuna kaç hafta reklam yaptılar faso fiso sohbetler için...
  • Sony Presents

A "boş muhabbetler" Studio

• Kapayın beyler kapayın izlemeyin yorumları okumak bile içimi baydı.

• Yeminle takvimde tık atarak gün saydım heyecanım tavandı iş yerim de canla başla müthiş keyifle çalıştım haftasonu gelsin cips kola yapar her oyunun çıkış tarihi Verilir müthiş Videolar yayınlanır haftayı kapatırım. Dedim işte sonuç ... abi resmen Sony yaymış ta yaymış totosunu adamlar resmen bizimle t..şk geçiyor !

• bu konferans patlak çıktıgına göre 7 ay sonra görecegiz oyunları süper böyle devam sony at oyunları ortaya iş bitsin ne bir gameplaydir ,trailerdır,çıkış tarihidir vermeye ne gerek var keyfin yerinde zaten 70.6 milyon satmış konsolun sen niye oyunculara bişeyler gösteresinki attın oyunları ortaya böylece sattırdın ps4 leri amacına ulastın zaten microsoft un rezil durumda olmasıkötü bir durum aslında microsoft veya nintendonun gelmesi gerek yoksa rekabetsiz böyle devam eder bu iş
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Gelen konuşmaya bir başladı mı öyle saçma muhabbet dönüyor ki kimse susmak bilmiyor.Oyun konuşsalar veya 1-2 yararlı bilgi verseler/izletseler bu kadar yakınmayacağız ama artık çok fazla oldu

• Aslında alacaksın bir sonraki nesilde Xbox'ı görecek Sony başını,ama PS'den vazgeçemiyoruz işte.

• hepsini dinlemedim ama yanılmıyorsam adam bir hikayesinden bahsetti iş tamamen geyige döndü yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 9 Aralık 2017; 22:47:3 >
  • Ne konferans manyağı çıktınız sizde arkadaş, almayacakmış xbox’a geçecekmiş. Bu sefer yapmadılar işte konferans böyle yaptılar izleme geç yani.

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Bir ailevi meselelerini anlatmadıkları kaldı

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Xbox'a geçeceğimi söylemedim,nerenle okuyorsun?

• bizim tepkimiz oyunları sadece konferanslarda gördügümüzden konferans dışında ne bir haber ne bir video konferansa kadar oyun sessizlige bürünüyor sadece 3 yerde verdigi bilgi ve trailer ı vermeyipde geyik muhabbet yaparsa eleştiririz neyse 7 ay sonra bişeyler bekleyecegiz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 9 Aralık 2017; 22:51:31 >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    İşte o 7 ay geçmek bilmeyecek ne yazık ki

• 7 ay içindde oyunlar çıkar ve oynarız belki hocam bellimi olur
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.