Şimdi Ara

PS NETWORKTEN İNDİRİLEN OYUNLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sotsuz

teşekkür ederim çok saol arkadaşım

peki bir sorum daha olacak full game denemeyi indirdim fakat satın almadım full oyunu bedavaya mı indirmiş olucam peki

Full versiyona cevirmek icin mecbur satin almaniz lazim. Burda demoya gore avsntaj save ile ayni yerden oynamak ve oyunu ilerde paran olurda almak istersen indirme derdin olmamasidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkür ederim çok saol arkadaşım

peki bir sorum daha olacak full game denemeyi indirdim fakat satın almadım full oyunu bedavaya mı indirmiş olucam peki

Full game trial bedava.

• 99 tl iyi fiyat bence hele 3 ay da bedava ise super.
    ben birsey soracagim store da ps2 oyunlari da var mi ps3 e indirecegimiz?

mesela tourist trophy motosiklet simulasyonu varsa para verip alirim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-infinite -- 24 Ağustos 2013; 10:58:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

99 tl iyi fiyat bence hele 3 ay da bedava ise super.

Evet ps2 oyunlari var ancak dediginiz oyun var mi bilmem bir araştırın.

• quote:

buaradan arama yapabilirsin oyunları

https://store.sonyentertainmentnetwork.com
  • PSN + üyesiyken her ay verilen oyunkları birkez satın aldığımızda istediğimiz zaman tekrar ücretsiz indirebiliyormuyuz yoksa sadece ücretsiz olarak verildikleri tarih ilemi sınırlı oyunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

PSN + üyesiyken her ay verilen oyunkları birkez satın aldığımızda istediğimiz zaman tekrar ücretsiz indirebiliyormuyuz yoksa sadece ücretsiz olarak verildikleri tarih ilemi sınırlı oyunlar?

indirme listenize attıktan sonra dilediğiniz zaman indirebilirsiniz tabii oynayabilmeniz için üyeliğinizin aktif olması gerekiyor
  • peki satın aldığımız oyunlar indiriyoruz ve ps3 hard diskine kayıt oluyor ve ne zaman istersek tekrar tekrar oynayabiliyoruz deği lmi arkadaşlar ?

birede playstation netwok ile sony entertaiment network aynı şey değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sotsuz -- 24 Ağustos 2013; 14:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

buaradan arama yapabilirsin oyunları

https://store.sonyentertainmentnetwork.com

kardeşimçok saol. ama burada herhangi bir ps2 oyunu göremedim sol tarafta ki kısımda ps3 , vita falan var ama ps 2 için link yok

• bundle yazan paket oyunaların içinde ps1 ve ps2 için olan eski sürüm oyunlar var bunları download ettiğinde paket içinde hepsini indirip ps2 için olan oyunlarıda oynayabiliyorsun
    mesela ben resident evil super bundle ı indiricem oyunun 1 i-2 si ve 3 ü sadece ps 2 içindi ama şimdi ps 3 te oynanabilir
  • quote:

bundle yazan paket oyunaların içinde ps1 ve ps2 için olan eski sürüm oyunlar var bunları download ettiğinde paket içinde hepsini indirip ps2 için olan oyunlarıda oynayabiliyorsun
    mesela ben resident evil super bundle ı indiricem oyunun 1 i-2 si ve 3 ü sadece ps 2 içindi ama şimdi ps 3 te oynanabilir

hocam bu bundle oyunlarina uulasmak icin arama kismina bundle mi yazacagiz. ben tourist tophy i bulmak istiyorum. sanirim sony bu oyunun da icinde oldugu ps3 icin ps2 oyun paketini kutulu olarak satisa sunmustu.

• dostum şimdi baktım senin için ama store da yok bu oyun maalesef :(
  • quote:

dostum şimdi baktım senin için ama store da yok bu oyun maalesef :(

kardeşim teşekkuler
  • Plus üyeligin devam ettiği surece oynarsin. Kapandiginda tekrar ayni hesaptan plus alirsan yeniden oynarsin.

• Günaydın Arkadaşlar,

1- üyeliğimiz olmadan para ödeyerek indirdiğimiz oyunların bir süresi varmı yoksa biz silene kadar ps3 te kayıtlı kalıyor mu ?(yani istediğimiz zaman tekrar tekrar oynayabiliyormuyuz?)
    2- sony network entertaiment ta olan oyunlar orda sürekli varmı yani 6 ay önce çıkmış bir oyun mesele 6 ay sonra indirme listesinden kaldırılmı?
    mesela ben bir oyun almak istiyorum ama 3 ay sonra alabilirim oyunun listeden silinme şansı varmı?
  • quote:

cahilliğimi mazur görün ama
    dlc ler nedemek acaba :)

dlc=dowloadable contect

• Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    21 Ağustos 2013; 10:16:50 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

DLC ek paket demek oluyor, yani yeni haritalar, silahlar, kişiler, bazen ekstra birkaç görev daha. Ayrıca sanırım 99 TL ödeyerek PS Plus almışsınız.

henüz almadım ama alıcam ve aldığımda

1.hitman tombreader resident evil assassins creed black ops nfs gbi oyunların full versiyonlarını (yani cd deki gbi) oynayabilir miyim (tabii bütün bu yazdığım oyunların hepsinin store da olmasını beklemiyorum ama en azından olanları)

tüm oyunlar ücretsiz değil hocam o ay verdiği oyunlar ücretsiz oluyor.
    her ay en az 3 yeni oyun geliyor.

birde şuan 1 yıllık üye olursanız 3 ay da ücretsiz geliyor yan 99 TL ye 15 ay üyelik gayet uygun

• quote:

21 Ağustos 2013; 10:16:50 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orange Alive

DLC ek paket demek oluyor, yani yeni haritalar, silahlar, kişiler, bazen ekstra birkaç görev daha. Ayrıca sanırım 99 TL ödeyerek PS Plus almışsınız.

henüz almadım ama alıcam ve aldığımda

1.hitman tombreader resident evil assassins creed black ops nfs gbi oyunların full versiyonlarını (yani cd deki gbi) oynayabilir miyim (tabii bütün bu yazdığım oyunların hepsinin store da olmasını beklemiyorum ama en azından olanları)

tüm oyunlar ücretsiz değil hocam o ay verdiği oyunlar ücretsiz oluyor.
    her ay en az 3 yeni oyun geliyor.

birde şuan 1 yıllık üye olursanız 3 ay da ücretsiz geliyor yan 99 TL ye 15 ay üyelik gayet uygun

Beni neden haberdar ettin dostum onu anlamadım :)

• Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    bu soruma daha önce cevap verildi ilgin için saol :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.