Şimdi Ara

PS oyunları muhafazası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korcank

quote:

Hicbirsey olmaz oyunu aldıktan sonra o oyun senindir silinmez desteği kesseler bile senin aldığın oyunu etkilimez

Hocam farz et ki sony iflas etti ps store kapandi. tum arsiv hesabimda. hesap guvenli.. sonuc bir bardak buz gibi soda olmaz mi

Hicbirsey olmaz rahat ol iflas etse de birşey olmaz sen oyunu almışsın indirmişsin batsa bile oyununa birşey olmaz

https://www.polygon.com/2015/4/2/8338071/onlive-streaming-game-service-shutting-down-sells-assets-to-sony

Ps3 oyunu almak isterse store den alamayacak anlamına geliyor destek keserse

Ama bu arkadaş zaten oyunu almış destek kesilse store yi kaldırsalar bile aldığı oyunu etkilemez

Türkçe ye çevirip okudum silinecek filan diyor
    Eğer öyleyse tüm oyunları silinebilir
    Buradaki yazıya göre tabi

PS Store'dan oyun satın alınca senin olmuyor. Sadece kullanım lisansını satın alıyorsun. Sony isterse mağazayı kapatabilir, sattığı lisansları iptal edebilir, tüm hesapları ve işlemleri silebilir ve tüm bunlara rağmen para iadesi alamazsın. Üye olurken kabul ettiğin sözleşmede hepsi yazıyor. PSP PS Store'u nasıl kapattılarsa -ve PSP Go konsolu çöp olduysa- zamanı gelince PS3 PS Store'da kapanacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Pardon o zaman ben oraları hiç okumadan kabul ediyorum

Ben alınan mali kimse alamaz diye biliyordum öğrenmiş olduk

Zaten ps3 oyun çıkmamaya başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hicbirsey olmaz oyunu aldıktan sonra o oyun senindir silinmez desteği kesseler bile senin aldığın oyunu etkilimez

Hocam farz et ki sony iflas etti ps store kapandi. tum arsiv hesabimda. hesap guvenli.. sonuc bir bardak buz gibi soda olmaz mi

Hicbirsey olmaz rahat ol iflas etse de birşey olmaz sen oyunu almışsın indirmişsin batsa bile oyununa birşey olmaz

https://www.polygon.com/2015/4/2/8338071/onlive-streaming-game-service-shutting-down-sells-assets-to-sony

Ama bu arkadaş zaten oyunu almış destek kesilse store yi kaldırsalar bile aldığı oyunu etkilemez

PS Store'dan oyun satın alınca senin olmuyor. Sadece kullanım lisansını satın alıyorsun. Sony isterse mağazayı kapatabilir, sattığı lisansları iptal edebilir, tüm hesapları ve işlemleri silebilir ve tüm bunlara rağmen para iadesi alamazsın. Üye olurken kabul ettiğin sözleşmede hepsi yazıyor. PSP PS Store'u nasıl kapattılarsa -ve PSP Go konsolu çöp olduysa- zamanı gelince PS3 PS Store'da kapanacaktır.

o zaman kutulu oyuna donuyorum. ps store dan da hicbirsey almiyorum. O sozlesmeyide hic okumadim. cahillik iste.

• peki gt5 ya da gt6 da bluray disk disinda oyin update i 10-12 gb mis. ps store kapandiktan sonra oyunu updatesiz olarak oynayabilecegiz anlamina geliyor degil mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

böyle bir durum olmaz, sen 60-70 tane oyun al PS3 zamanında, PS3 store kapandı diye verdiğin paralarda çöpe gitsin bu hangi mantık cidden komik yahu. PS Store kapansa dahi oyunlar senindir kütüphanende kalır. Sony böyle bir şey yapabilir mi? Online sistemi desteği kesebilir, normaldir çünkü yılını doldurmuştur, storeyide kapatır artık ps3 nesili bitmiş olur der. Ama aldığın oyunlara dokunmaya hakkı yok, sanmıyorum.

• Evet, PSN'e üye olurken kabul ettiğin anlaşmada yazan maddelere göre yapabilir.

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/info/terms-of-use.action

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Ps3 oyunları storeden kalksın bakalım, destek de kesilsin alınan oyunlarda gidicek mi? ben hala inanmıyorum böyle bir şey olması imkansız. Adamlar para yatırsın, oyunu alsın, sonra oyunlarda destek kesilince gitsin. valla millet dava açar. Ben konsolu almışım, oyunlarıda para vermişim bu oyunlar benimdir, sözleşmeyide yerim valla kan çıkar cidden

edit: Tanıdığım bir abinin ps3'ün de 50'den fazla dijital oyunu var takip edicem destek kesilince oyunlarda gidicek mi? hiç sanmıyorum ama bakıp görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 28 Temmuz 2017; 21:2:10 >
  • Ben kutulu oyun almayı ,daha iki yıl olmadan Gta v diskinde su kabarcığı gibi lekeler oluşup oyunu yukleyemeyince bıraktım. 160 tl veriyor, gözün gibi bakıyorsun ama yine de bir şeyler oluyor, satıcı ve ithalatçı firmayla görüşüyorsun cevap vermiyorlar. Dijital en iyisi.

• Kutulu oyun iyidir ama zamanla bluray in çizilme vs riskleri var. Tabi cihazın okuyucusunun da bozulma ihtimali var. Şu an psn daha rahat bir çözüm olarak görünüyor onda da hesabın çalınma riski var.

• korcank K kullanıcısına yanıt
    Halamın sakalları olsa :) Merak etme Sony iflas etse bile Playstation gibi bir marka sahipsiz kalmaz.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hesabın çalınmaması için telefon onaylı kodlu yaptıktan sonra kim çalıcak ki hocam? telefonu mu kaçırıcaklar nasıl olucak o iş?

Ayrıca haklısınız, kutulu oyun gerçekten berbat bluray çizilmesinden ziyade cd'ye hasar olucak diye şekilden şekile giriyorsun dijital de bu sorun olmuyor mis gibi hem daha uygun fiyatlar.
  • Bu saatten sonra kutulu oyun eğer arşiv merakı varsa o oyunlar için alınır onun dışında kutulu oyun işini ben bıraktım. Kutulu oyun ziyan.Psn den alıyorum oyunları. Telefon ile giriş olayını ben de aktif ettim daha güvenli şimdi.

PS Exclusive oyunları arşivlemek güzel oluyor aslında ama son zamanlarda fiyatlar tavana vurduğu için, dijital daha avantajlı oluyor bakalım bu fiyatlar nereye gidicek bu gidişle neler olucak görücez. Telefon onayını iyi ki yapmışsınız.
    Ben de indirimlerden uygun fiyatlı alınabildiği için çoğunlukla dijital olarak alıyorum oyunları. Ama bazı efsane ve çok hoşuma giden oyunları arşivimde yer alsın diye kutulu olarak almaya çalışıyorum. The Last of Us, Uncharted gibi

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Last of us ın figürlü paketi var bir ara kafayı ona takmıştım servet gibi paralara satıyorlar. Keşke ilk çıktığında haberim olsaydı. O zaman da oyunun çok güzel olacağını bilmiyordum. Oynar geçerim diyordum. Neyse ilerde bir gün belki denk gelir

Doğrudur. Bazı oyunların koleksiyoncu sürümlerini ilk çıktığı zaman almak iyi oluyor. Yoksa aylar sonra söylediğiniz gibi servet fiyatına satanlar oluyor dolayısıyla insan istiyor ama para dayanmaz almaya 😄

• Oyunların son kullanma tarihi var psnde, skt geçtikce grafikler kötüleşiyor fps düşüyor, en sonunda simsiyah bir görüntü oluyor, zannediyorsam 5 yıldı skt süresi 5 yıl içinde oynadın oynadın.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    daha geçenlerde rdr oynadık 7 yıllık oyun, grafiklerde gayet iyiydi, sıkıntıda yoktu. Hocam bu yemek mi? son kullanma tarihi geçicek görende ton balığı yiyoruz sanıcak
  • quote:

peki gt5 ya da gt6 da bluray disk disinda oyin update i 10-12 gb mis. ps store kapandiktan sonra oyunu updatesiz olarak oynayabilecegiz anlamina geliyor degil mi

Gta6 ps3 çıkmaz ki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.