Şimdi Ara

Ps plus hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumda yeniyim hatam olursa affedin , öncelikle benim amcamın ps4 ü var ara sıra istiyor 1-2 ay oynuyorum ps plus aldım ps plustan oyunlar indirdim ama o oyunları sadece ben oynamak istiyorum yani şöyle diyeyim amcam ara sıra ps4 ü diğer yiğenlerine de yolluyor ama onlar hiç oyun almıyor anca oynuyorlar acil yardım edin affınıza sığınıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• onlar oynamasin istiyorsan senin plus hesabını silersin konsoldan oyunlar yüklü olsa bile oynıyamazlar. sen konsolu alinca hesabı ekleyip oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri verirken hesabı sil. Oyunları silme kilit gelir oynayamaz. Ama diğer yeğenler oyunu silerse karışmam :)

• Daha dün açtın aynı konuyu. Cevap verildi hesaptan çıkış yaparsan oynayamazlar. Şimdi diyeceksin kayıt dosyalarım ne olacak. Plus ın varmış buluta kaydı aktif et oyunları seni hesabı komple ps4 den kaldırsalar bile Hesabına yeniden girince kayıt dosyalarına buluttan ulaşırsın. Ek olarak konu açmak yerine biraz araştırma ile googleden bulabilirdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keisaku

Daha dün açtın aynı konuyu. Cevap verildi hesaptan çıkış yaparsan oynayamazlar. Şimdi diyeceksin kayıt dosyalarım ne olacak. Plus ın varmış buluta kaydı aktif et oyunları seni hesabı komple ps4 den kaldırsalar bile Hesabına yeniden girince kayıt dosyalarına buluttan ulaşırsın. Ek olarak konu açmak yerine biraz araştırma ile googleden bulabilirdin.
    Özür dilerim cevap gelmeyince telaşe ettim de bidaha olmaz mazur görün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation Plus Paylaşımı
    3 yıl önce açıldı
    Ps Plus'da kardeşlik var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.