Şimdi Ara

PS Plus [MAĞAZADAN SATIN ALMA] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakinda onodemeli plus kartlari satilmaya baslayabilir. Facebook sayfasinda yeni bir kampanya duzenlemis playstationTR.

http://www.pspluscokguzelgelsene.com/

Burada dualshockunuzla fotograf cekin profil olusturun plus kazanin diyorlar. Muhtemelen on odemeli kartlarin reklam kampanyasi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Onlar tamamen hikaye abi... Bunların hiç birini yapmadım mı sanıyosun :)
    Arkadaşım adresi tamamen sallayarak işlem yapabiliyo Şu kredi kartı sorunu lanet bi sorun.. 1000'lerce insan aynı sıkıntıyı çekiyo..

Hayatımda hiç dikkat etmediğim kadar dikkatle yapıyorum işlemlerimi.. Umarım şu kart satışı uygulamasına geçerler de sıkıntı çekenler kurtulur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _emreplt

Arkadaşım adresi tamamen sallayarak işlem yapabiliyo Şu kredi kartı sorunu lanet bi sorun.. 1000'lerce insan aynı sıkıntıyı çekiyo..

Hayatımda hiç dikkat etmediğim kadar dikkatle yapıyorum işlemlerimi.. Umarım şu kart satışı uygulamasına geçerler de sıkıntı çekenler kurtulur..

Çok sinir bozucu bir durum bence sürekli dene bazen kabul ediyor bazen etmiyor çok saçma birşey var ama çözülmüyor geçende k.kart ile alıyordum bilgiler yanlış dedi doğru olmasına rağmen tekrardan girdim bu sefer kabul etti adresle ilgili değişiklik yapmıştım oldu
    ps4 o kadar para vermişsin online olmadıktan sonra ne yapıp ps4 de iade et şikayet et bu nasıl iştir de
    olmadı endonezya psnden al o resimdeki olay biraz zor gelir keşke gelsede alamayan rahatlıkla alsa

• Bence hiç gerek yok.

• Endonezya psn plus anakonusundaki verilen bilgilerle işlem yaptığımda tek seferde aldım psni. Zaten adamlar bizden kârın kârını alıyor. Şimdi onun da üzerine çıkacaklar.İşin kötü yanı bu parayı boşuna veriyor oluşumuz. Verilen oyunlar ve hizmet kalitesi ortada. Sony havadan kâr ediyorresmen.

• Kredi kartınız ile psn hesabınızdan alışveriş yapmadan önce kart harcama bilgilerinizi internet veya android telefonlarınız ile kontrol edin. Zira gün içerisinde veya daha önce bir marketten veya başka bir yerden heryer olabilir yapılan alışveriş Provizyon(Harcama) adı altında gözüktüğü zaman psn den alışveriş yaptığınızda hata veriyor. O yüzden kartınızdaki provizyon bilgisi silinene kadar alışveriş yapmayın. Çok saçma birşey aslında kredi kartı kullanımını kısıtlayan bir şey. Kartlarımızdaki provizyon harcamalarının silinmesini beklemek ve sonrasında alışveriş yapmak....
  • Mağazadan satılma ihtimali güzel fakat 2,5 ay beklemek yerine US PSN açın ve amazon.com'dan PS Plus kartı veya 50$'lık kart satın alın veya 14 günde bir yeni bir hesap açın (bu şekilde ücretsiz oyunları oynayamazsınız.).
  • Saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _emreplt

17 kartın hiçbirinin olmaması imkansız. Bende TR PSN'de hem kredi kartı, hem de Enpara kartı sorunsuz çalışıyor...

Adres ve kimlik bilgilerini yazarken sorun oluyordur. Türkçe karakter, tamamı büyük / küçük harf ve farklı kombinasyonlar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Ekim 2015; 1:08:02 >

• Nasil satimaz yav valla bilmiyordum psn kartlarin tr de satilmadigini burda marketletde satiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 6 Ekim 2015; 1:10:18 >
  • PS Plus abonesi olmak için Sony hesabıma kredi kartı tanımlamak için sabahtır ugrasıyorum.
    Önce ismimi kabul etmiyor, sanırım Türkçe karakter oldugu ıcın.
    O harfi degistiriyorum bu sefer de kredi kartı nosu yanlış diyor.

Tek kredi kartı kullanıyorum, bu sorunu aşmanın bir yolu var mı?
  • PS PLUS KART MAĞAZADAN SATIN ALMAK İSTEYENLER, ÜLKEMİZE PSN KART SATIŞI YAPILMASINI İSTEYEN SAYIN Playstation KULLANICILARI ;

LÜTFEN; 444 SONY (7669) Müşteri Hizmetlerini ARAYIN...

''ÜLKEMİZDE PS PLUS KART SATIŞI YAPILMASINI İSTİYORUZ, GEREKLİ YERLERE İLETİN LÜTFEN !'' derseniz bu yönde çalışmaları olduğunu söyleyeceklerdir.. Sosyal Medya hesaplarından ve Resmi Siteden gerekli bilgilendirmeleri yapacaklarını söylediler bana...

Benim anladığım kadarıyla ülkemize gelecek ancak talepte bulunmamız lazım, ne kadar çok ararsak o kadar etkili olur diye düşünüyorum..
    Ben hemen hemen her gün arıyorum...

Edit: USA PSN, ENDONEZYA PSN al-kurtul demeyin lütfen Ben TR PSN Kullanmak istiyorum  PS Plus [MAĞAZADAN SATIN ALMA]

PS Plus [MAĞAZADAN SATIN ALMA]

• Internette 3 aylık 55tl ye satilan kartlar var Guvenilir mi. Açılmamış ps plus türkiye. Hem 20tl daha uygun hemde kuponla bana daha ucuza gelecek. Birde 14 gunkuk deneme sürümü kullanıyorum o psn üyeliğisen devam ettirebilir miyim?

• agesblue A kullanıcısına yanıt
    O kartların çoğu konsolun içinden çıkan 3 aylık hediye! Kartları. Sarı renkte bir kart. Ben de de vardı 55 e sattım. Ama o satanlar kim onu bilmiyorum. Deneme amaçlı açığın hesabına o kartı tanımlayabilirsin karttan psn kodu çıkıyor

• Teşekkürler. Kupon deyince siteyi tahmin edersiniz. Reklam falan serbestmi o yüzden yazmadım. Alayim bi tane o zaman.

• agesblue A kullanıcısına yanıt
    Siteyi yazsan iyi olur belki.alışveriş yapan olmuştur yorum yazarlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.