< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (452. sayfa)
-
-
tamamdır teşekkürlerr
-
Wrc generations indirdim ağız tadıyla bi rally oynayayım dedim sunucular kapalı, biraz araştırdım 1 haftadır böyleymiş yapımcı da salmış oyunu heralde:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps4 gigabit desteği var Diye biliyorum Modem Üzerinde Gigabit portuna takılımı Cat6 üzerinden 1gigabit vermesi lazım
Ps5 Düşünüyorsanız Yine Pro Olarak düşüne bilirsiniz Wifi7 Desteği ile yine yüksek hızlar üzerinden bağlanır
tabi yine Wifi7 Modem veya Modeme gigabit üzerinden bağli Wifi7 Router şart olacaktır verimlilik açısından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 30 Aralık 2024; 9:45:5 >
-
-
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi seneler diliyorum. Sonrasında derdimi anlatayım. Remnant from Ashes serisine baslamak istiyorum. Biraz geç kaldım farkındayım fakat belki bir umut oynayan vardır beraber oynayabiliriz umuduyla buraya yazmak istedim. İlk ya da son oyunundan başlamamız önemli değil. İlk oyun çok eskidi zaten oyuncu bulma umudum da pek yok ancak oyunu oynamazsam da birseyler kaçırıyormuşum gibi geliyor yorumlarına ve oynanış videolarına baktığım zaman.
İlk oyunun ana konusunu ps bölümünde bulamadığım ve 2. Oyunun da katalogta olduğundan buraya yazmak istedim kusura bakmayın.
Oyunlar belli oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suicide Squad: Kill The Justice League ocaktan sonra da güncelleme gelmeyecekmiş :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 1 Ocak 2025; 19:40:25 > -
-
Zaten beklentimi çok düşük tutmuştum.
Ama her aylık ve kütüphaneye eklenen oyunlar bir önceki ayı aratır oldu.
Al sana bomboş bir ay daha!
-
Bu ay da çöp. Essential aylardır Epic vb. servislerin daha önce verdiği, publisherın zaten gözden çıkardığı oyunları vermekten başka bir işe yaramıyor. Indieler güzel ama ben Playstation'u salondaki TV ile kullanıyorum, indieler için Steam Deck'i tercih ediyorum.
-
Katılıyorum ya evet Suicide Squad: Kill The Justice League bu oyuna ocaktan sonra güncelleme gelmeyecekmiş zaten bakalım 2025 de nasıl olacak alacağım oyunları aldım ya plus a bel bağlayınca bir yere kadar belli zaten büyük oyunlar çok nadir geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 1 Ocak 2025; 19:49:48 > -
En azından 30.yıla özel bir kaç ay güzel oyunlar verir diyordum,yanıldım.
-
Suicide squad zaten batmisti dagitiyorlar hemen, tipki bf 2042 gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet 1 ocak bide hani yeni yıl dediğin gibi 30. yıl olmadı önümüzde ki aylara diyelim ya zaten dediğiniz gibi beklentiyi çok arttırmamak lazım sonuçta biraz geçmiş hype ı düşmüş oyunlar geliyor şeyden bir beklentim var god of war 20. yılı mart 2025 e denk geliyormuş orada bir yayınla duyuru falan onda onda şey deniyor ilk 3 oyun Remastered duyurusu olacak deniyor ama bakalım
-
Avatar verseydin Sony? Ya da şu 15 günde batırdığınız Concord oyununu verseydiniz ? Bundan daha kötü ne verilebilir diye düşünüyorsunuz bir bakıyorsunuz daha kötüsünü veriyorlar
Bu ne abi..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu ne ya öff
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X