< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (465. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hint psnye devam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RDR1 ve GTA San Andreas gelirse süper olurdu :))
Güzel bir ps2, psp oyunu bekliyorum. Umarım gelir..
-
Rdr 1 konusunda hemfikirim;)
Until Dawn remake'i çok daha yeni bir oyun TLOU P2 remastered değilde normal'i gelebilir belki.
-
State of Play ayağına çer çöpü doldurmuşlar...
-
-
Çer çöp of play
Kesinlikle. Sadece star wars idare eder, o da meraklısı için.
Plus oyunlarını ayrı tutuyorum ama bu yeni gelecek oyunlar bedava olsa oynanmaz sanırım
Days gone plus vermişti yükseltme verirse iyiydi
Aynen, ya abi adam akıllı oyun yok, yaratıcılık öldü mü anlamadım. Birde unreal engine yüzünden mi ne, oyunlar da garip bir parlaklık rahatsız edici cilalı hissi veren görseller oluyor.
Death stranding 2 dışında Ps tarafında beklediğim tek oyun yok diyebilirim
Ps5 döneminde oyundan çok konsol çıktı,remake Remastered ile kolay parayı kaldırdılar
Bende onu bekliyorum. Ayrıca ghost of yotei de ilgimi çekmişti. Nerede o eski muhteşem oyun yağmuru nerede bu indie tadında oyunlar.
Saros iyi gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Star Wars Jedi: Survivor daha önce verilmiş miydi ya oynadım diye hatırlıyorum (star wars oyunu satın almadığıma eminim)
-
Lost Records: Bloom & Rage çok iyi oldu. Daha 3 gün önce yazmıştım beklediğim bir oyun diye. Parayla alacaktım. Day one olarak Plus'a geliyor. Tek oyunla parasını çıkardığı ayları çok seviyorum.
-
Tek elle tutulur oyun onımusha olarak gördüm ben.
-
Star Wars Jedi: Fallen Order,büyük ihtimalle bunu oynamışsınızdır.Kütüphane eklenecek Jedi serisinin Survivor olan en son çıkan oyunu.
-
Housemarque yeni oyunu Saros'u duyurdu. Sanırım Returnal evreninde geçecek. Bu oyuna çok yükseldim. Benim için Returnal PS5'e özel çıkmış en iyi oyun.
PlayStationyoutube
Saros - Cinematic Announce Trailer | PS5 Gameshttps://www.youtube.com/watch?si=l1227W41VOotTq3R&v=rK4W-hBrSZs&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X