Şimdi Ara

Ps Store Fiyat Düşüşleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanal karttan tr plus üyeliği alabilirmiyim?
  • sly trilogy almak isteyen varsa kardeşlik yapalım kartım yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

sanal karttan tr plus üyeliği alabilirmiyim?

Sanal kart numaranı kredi kartı bilgisi gibi gir hesabına. Ya olur ya olmaz ama sanal kart ile yurtiçi alışveriş yapabiliyorum ben. Yurtdışını ve özellikle Sony'de sonuç ne olur denemen lazım.
  • Dishonored'ı alıcam büyük ihtimalle zaten almak istediğim bir oyundu bu çok iyi oldu, aslında Darksiders 1'i pek sevmedim ama 20 lira fiyatta resmen '' al beni diyor '' belki Darksiders 2'yi de düşünebilirim ama Dishonored kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolqaHaNeReN

Darksider II Kaç mb beyler sizde ? bende 183 gözukuyor ?

Bende de oyun 183 mb görünüyor
  • burada bir yanlışlıkmı var?

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/batman-arkham-city/cid=EP1018-NPEB00941_00-PBATMANARK000001

batman arkham city 200 küsür mb
    ve fiyatı 27,59 tl

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

burada bir yanlışlıkmı var?

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/tr-tr/oyunlar/batman-arkham-city/cid=EP1018-NPEB00941_00-PBATMANARK000001

batman arkham city 200 küsür mb
    ve fiyatı 27,59 tl

???

Sony Entertainment'ta 216 mb gözüküyoda Playstation'da Store üzerinde 7,7 gb oradan al zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummerdude -- 14 Şubat 2013; 16:12:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freev

quote:

Hocam soundtrack 183 mb ona bakmış olabilirsin belki oyunun kendisi baktım şimdi 7,6 gb ikisinide oyun kısmına kuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paschendale

quote:

quote:

Hocam soundtrack 183 mb ona bakmış olabilirsin belki oyunun kendisi baktım şimdi 7,6 gb ikisinide oyun kısmına kuruyor.

Yok hocam ne alakası var ,

Darksider II Full Digital Sürüm Diyor 19.99 TL hatta kredi kartı ile satın aldım... gerce henuz ps3 de denemedım ama sitedeki dosya boyutu 183 diyor valla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paschendale

quote:

quote:

Yok hocam ne alakası var ,

Darksider II Full Digital Sürüm Diyor 19.99 TL hatta kredi kartı ile satın aldım... gerce henuz ps3 de denemedım ama sitedeki dosya boyutu 183 diyor valla...

Sitede paketin içindeki herhangi bir dosya boyutunu söylüyor.Bende aldım içinde üç tane içerik var soundtrack 183 mb ondan dolayı olabilir.Batman Arkham City'ninkide
    216 mb gözüküyor ama Playsation'dan Store'da 7,6 gb olarak gözüküyor.

Edit:Birde sen indirmeye başladın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummerdude -- 14 Şubat 2013; 16:19:39 >

• Yokm Hocam , Şuan İzmir tarafındayım , yaklasık 1 aydır . Ps3 hiç kurmadım , Sadece site üzerinden bakınıyor ve alışverişi yapıyorum... illaki bir yalnışlık vardır ama şeyde dusunmedım değil ,

Hani 183 mb , patch vs falan derken oyun kendini bulur diye dusundum ama indirmeye baslayınca bakacagım tekrar sanırım...
  • quote:

Yokm Hocam , Şuan İzmir tarafındayım , yaklasık 1 aydır . Ps3 hiç kurmadım , Sadece site üzerinden bakınıyor ve alışverişi yapıyorum... illaki bir yalnışlık vardır ama şeyde dusunmedım değil ,

Hani 183 mb , patch vs falan derken oyun kendini bulur diye dusundum ama indirmeye baslayınca bakacagım tekrar sanırım...

Sitede bendede 183 gözüküyor senle ilgisi yok Playstation'a indirceğin zaman 7,6 gb olarak indirir merak etme.
  • İndirimler gerçekten muhteşem! Haber veren Paschendale'ye ve indirimleri yapan PSN'e teşekkür
  • Harika indirimler
  • Varmı yeni gelen birşeyler ? Download var cihazlarda PSN'e giremiyorum.
  • TR siteye giremedim bi türlü direk UK'e yönlendiriyor TR'ye nasıl girebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

TR siteye giremedim bi türlü direk UK'e yönlendiriyor TR'ye nasıl girebilirim ?

Hesabınla giriş yapmazsan seni TR'ye yönlendirir.Giriş yaparsanda hesabın hangi bölgeyse ona göre yönlendirir.
  • Darksiders 2 nin fiyatı 20 tl şaka gibi. Dishonored de 46 tl çok uygun. Oyunları kutulu olarak almayı severim ama bu fiyatlara gel de alma.
  • Darksiders 2 ye yumuldum hemen. haber veren arkadaşa teşekkürler. Castlevania'yı bitirdiğim gibi başlıyorum hemen Bu arada Sleeping Dogs almayıda düşünüyorum ama arşiv hastalığımdan dolayı bir süre daha bekleyeceğim. Bu indirimler umarım kutulu 2. el piyasasındaki fiyatları düşürürde arşive koyarız oyunları Bu arada oyun 7,7 GB bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Nuri isimli bir arkadas vardi beraber hitman ve sleeping dogs almistik. o.m. silmisim nicknide unuttum okursa benimle irtibata gecsin lutfen.

Birde dishonored dk2 ve sly collection almak isteyen arkadaslar irtibata gecebilirler. Kalici kardeslik yapip uygun fiyatli oyunlari alip sabit kardeslik yapmak isterim. Yeni cikan pahali oyunlari alamam onun yerine dlc ve uygun fiyatli indirimdeki oyunlari alabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.