Kurekureyon isimli bir kullanıcı YouTube üzerinden ilginç bir video paylaştı. Söz konusu videoda üç farklı el konsolunun batarya süreleri test edilmniş. Teste tabi tutulan konsollar PS Vita, 3DS ve PSP olurken, 9 saatlik batarya süresiyle PSP göz dolduruyor.
PlayStation Vita
PCH-1100 AA01 3G/Wi-Fi modeli
2210mAh pil kapasitesi Uncharted - Vita kart versiyonu
Nintendo 3DS 1300 mAh pil kapasitesi Monster Hunter 3G
Tüm konsollar da maksimum parlaklık seviyesi ve maksimum ses seviyesinde ayarlı iken, 3DS'nin 3D hacmi son seviyesindedir.
Aşağıdaki oynatıcıdan seyredebilirsiniz.
[Kunye=1023-12][/html]
beyler adam nasıl yapıyo öle ya x100 ze verdi ne bu programlamı yapıyo adam 9 saat kaydetmiş kaliteside yüksek ne boyutu vardır
psp de nası bi batarya kullanmış. ben de kullandım psp hiç de o kadar gitmiyor. sürekli oyun açıkken 4 saat civarı olması lazım pil ömrünün.
ds yarıda koyverdin ne yapcaz biz senle :D
quote:
Orijinalden alıntı: eturkmarmara
psp de nası bi batarya kullanmış. ben de kullandım psp hiç de o kadar gitmiyor. sürekli oyun açıkken 4 saat civarı olması lazım pil ömrünün.
Batarya yeni ise normal gidebilir. Yoksa lithium bataryalar (ion, polymer) verim kaybına uğrar yılda ortalama %20 civarı bir seviyede bu durum ortalama sıcaklığa bağlı olarak değişir.
Videodaki psp yeni cikan modeli 99 eurodan satiliyor UMDsiz belki ondandir.
quote:
Orijinalden alıntı: Fe4rless_tr
Videodaki psp yeni cikan modeli 99 eurodan satiliyor UMDsiz belki ondandir.
Videodaki PSP yeni modeli (E1000) değil, yukarıda da yazıldığı gibi 3000 modeli (Monster Hunter Bundle olan). Standart PSP'lerde 1200mAh batarya var. Buradaki PSP'ye 2200mAh'lik batarya takılmış (ayrıca satılıyor bu batarya). Oyun süresinin 9 saat sürmesinin tek nedeni bu. PSP'yle beraber gelen standart 1200mAh'lik bataryaların oyun ömrü 3 ile 4 saat arasıdır.