Şimdi Ara

ps vita almayi düşünüyorum sorularim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ps vita almayi düşünüyorum bir kac sorum var
    Öncelikle sorum 450 tlye ps vita 32 gb hafiza karti bitanede dovus all stars li biseydioyunu var fiyati iyi mi
    Ikinci sorum ps vitaya su ana ladar pek bir oyun gelmedi bu isler degisir mi ps vitaya bf gibi oyunlar gelir mi
    3. Sorum ps vita gibi bir tasinabilir konsol birdaha ne zaman cikar yani omru ne kadar ps vitanin aklima gelen sorular bu kadar simdiden sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatı bence uygun

Vitaya oyun gelmez, üstelik bf tarzı oyunlar imkansız. Genelde indie oyunlar gelecek. Ya da belki ps3teki bazı oyunlar port edilir Borderlands 2 gibi.

Ama ps now ile ps3 oyunlarının çoğunu streaming yoluyla açabilecek ileri tarihlerde. Yine de bizde mevcut internet hizlariyla pek başarılı sonuç vermeyebilir

Yeni bir taşınabilir konsol sony artık çıkartmaz. Benim görüşüm ileride playstation markalı tabletler çıkacaktır yoksa android ve ipad ile başetmek pek mümkün değil.

• Bak o fiyata satıyosa adam biraz eski veya yıpranmıştır.
    Şu an ps vitaya killzone mercanery çıktı.
    Bf kadar olmasada iyi oyun. Multiplayeri çok iyii
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Hım demek oyle peki ileride sence pek geleceği yok mu ps now cok iyi bir fikir bu onu alinacak seviyeye gelir mi bide remote playle ps3 le bf3 oynayamazmiyiz evde acaba soruma cvp verdigin icin tskederim

• Him sagol cvp verdigin icin ben gameplaylerine bakiuim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dratura

Hım demek oyle peki ileride sence pek geleceği yok mu ps now cok iyi bir fikir bu onu alinacak seviyeye gelir mi bide remote playle ps3 le bf3 oynayamazmiyiz evde acaba soruma cvp verdigin icin tskederim

Ps3 remote play ile sadece birkaç oyun oynanıyor, bu saatten sonra da ps3 için remote play gelmez

Ps now guzel de bu ülkedeki internet altyapısında adam akıllı nasıl oynanır onu bilemiyorum. Ps3te en fazla nat 2 görebiliyoruz zaten

Vitanin geleceği, beklentiler ile alakalı. Ps4 varsa bayağı remote play oyun çıkacak, onun dışında Sony vitayi Ps4un yardımcısı gibi görüyor zaten.

Asla oyunsuz kalmazsin ama oynadığın oyunlardan da çok bir beklentin olmasın.

Alacağın kişinin de o fiyata satmasinin nedeni biraz zararla da olsa elden çıkartmak istemesi, pek umduğunu bulamamış galiba cihazda

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Sagol dusunecegim

• Alma bence hocam adam gibi oyun cıkmaz daha para biriktir ps4 al veya 450 tlye az daha ekle xbox 360 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    evet o iş düşüncede kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dratura

evet o iş düşüncede kaldı

git xbox al keyfine bak ya da maddi durumn iyiyse ps4 al,xbox da inanılmaz oyunlar var oyna oyna bitmiyor
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    örnek verebilirmisin ? merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

skyrim,alan wake,batman arkham city-arkham origins,gears of war,dark souls,the witcher 2,dragon age origins,dark souls 2,mass effect serisi,forza 3-4,ufc,fight night,fifa 14,max payne 3,watch dogs,gta 5,assassins creed,nba 2k14,diablo 3,red dead redemption,halo,sleeping dogs,sen bunları araştır gameplay videolarına bak zaten xboxa aşık olacaksın
  • Hocam zaten ps3 var şuan eğer yazın pc alirsakdiye steam indirimlerine yoğunlaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

skyrim,alan wake,batman arkham city-arkham origins,gears of war,dark souls,the witcher 2,dragon age origins,dark souls 2,mass effect serisi,forza 3-4,ufc,fight night,fifa 14,max payne 3,watch dogs,gta 5,assassins creed,nba 2k14,diablo 3,red dead redemption,halo,sleeping dogs,sen bunları araştır gameplay videolarına bak zaten xboxa aşık olacaksın

Little Big Metal hocamın soruyu görünce günlüğümdeki oyun listemi yazacaktım tam. Sonra mesajı gördü benim listenin yarısından fazlası var neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Little Big Metal hocamın soruyu görünce günlüğümdeki oyun listemi yazacaktım tam. Sonra mesajı gördü benim listenin yarısından fazlası var neredeyse.

Xbox alıp bu oyunları oynamayan parasına yazık eder bence :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.