Şimdi Ara

PS Vita , Archos Gamepad , JXD S7300 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu üç konsol arasında kararsız kaldım. Bir yanda Google Play Store'un uygulama zenginliği, diğer tarafta PS Vita'nın etkileyici oyunları var. Bildiğiniz gibi androidli bu konsollar mapping toolla çalışıyorlar. Yani her oyun için ekrandaki butonu ve fizikle butonu birbirine ilişkilendirmeniz gerekiyor, Vita'da böyle bir işleme gerek yok.
    Yaptığım araştırmalara göre JXD'nin donanımı Archos Gamepad'den daha düşük ama analog kollar daha iyi yerleştirilmiş ve fiyatı da oldukça düşük.

Keşke bunların her üçünü de test edebileceğim bir dükkan vs. olsa da görerek alma şansım olsa ama maalesef yok. Aralarında karar vermekte zorlanıyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

PS Vita

Archos Gamepad

JXD S7300

• Ben tek bir konsol görüyorum orada :)

Şaka bir yana, karar vermek için oyunlardan ne beklediğin önemli. Killzone: Mercenary, Soul Sacrifice gibi oyunlar olmadan yapabileceksen, zaman geçirtecek bir şeyler arıyorsan android oyunları seni idare edebilir, aksi taktirde pişman olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Ben tek bir konsol görüyorum orada :)

Şaka bir yana, karar vermek için oyunlardan ne beklediğin önemli. Killzone: Mercenary, Soul Sacrifice gibi oyunlar olmadan yapabileceksen, zaman geçirtecek bir şeyler arıyorsan android oyunları seni idare edebilir, aksi taktirde pişman olabilirsiniz.
    Doğru aslında bir tane konsol üreticisi var ortada zaten . Esasında adam gibi oyun oynayabileceğim bir cihaz arıyorum zaten, sadece diğerleri android oldukları için daha geniş kullanım alanı sunmaları kafamı karıştırıyor. Ekranları da biraz daha büyük. Ama oyun performansı olarak da memnun kalmazsam sonuç olarak istediğimi bulmuş olmicam çünkü tablet aramıyorum

• Konsol olarak bu kadar da ucuzlamisken 3dsi tavsiye ederim o olmaz dersen tabletlerden birini al emulatorle ps1 oyunlarini bile oynarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Konsol olarak bu kadar da ucuzlamisken 3dsi tavsiye ederim o olmaz dersen tabletlerden birini al emulatorle ps1 oyunlarini bile oynarsin

Fanboymusun ? Kardeş bana kalırsa android olanlari kafadan ele androidde oyle adam akilli oyun yok . Ps vita ve 3dsin oyunlarina bak hangisi sana hitap ediyorsa onu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealWork

quote:

Konsol olarak bu kadar da ucuzlamisken 3dsi tavsiye ederim o olmaz dersen tabletlerden birini al emulatorle ps1 oyunlarini bile oynarsin

Fanboymusun ? Kardeş bana kalırsa android olanlari kafadan ele androidde oyle adam akilli oyun yok . Ps vita ve 3dsin oyunlarina bak hangisi sana hitap ediyorsa onu al

sacma misin emulatorle oyun oynar diyorum sen androidde oyun yok diyorsun sanirim emulatorun ne oldugunu billmiyorsun kaldi ki gamepadli bir android tabletteki oyun deneyimi ps vitaninkini verir asagi yukari bu saatten sonra da ps vita alanin aklina sasarim alet abdde son ay indirime girdigi halde 33 bin satmis. Boyle kullanicisi olmayan alete neden oyun yapsin ki yapimcilar en fazla sonynin bir kac exc.oyunu var gow gibi onlar cikar adam akilli onun haricinde ps vita oyun kitligi cekecek karar arkadasin

• quote:

quote:

quote:

sacma misin emulatorle oyun oynar diyorum sen androidde oyun yok diyorsun sanirim emulatorun ne oldugunu billmiyorsun kaldi ki gamepadli bir android tabletteki oyun deneyimi ps vitaninkini verir asagi yukari bu saatten sonra da ps vita alanin aklina sasarim alet abdde son ay indirime girdigi halde 33 bin satmis. Boyle kullanicisi olmayan alete neden oyun yapsin ki yapimcilar en fazla sonynin bir kac exc.oyunu var gow gibi onlar cikar adam akilli onun haricinde ps vita oyun kitligi cekecek karar arkadasin

Alıntıları Göster
    PS Vita'nın oyun kıtlığı çekeceğine katılmıyorum, en az PSP kadar başarılı olacağını düşünüyorum. Exc. oyunların yanı sıra Sony bağımsız geliştiricilere son dönemde çok önem veriyor, Xbox Live'ın bağımsız oyunlarla nasıl kalkındığını düşünürsek bunun Vita'ya olan katkısı da büyük olacaktır. Unisoft gibileri de Vita'nın yolunun açık olduğunu gösteriyor, diğer firmalar da takip edecektir, sadece biraz zaman.

Bu arada fanboy yakıştırmasını yapmaya bu kadar hevesli olmasak keşke. Fanboy deyince işin içinden çıkmış oluyoruz, halbüki konuşmalı, tartışmalı.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    1. Vita ABD' de indirime falan girmedi sadece bazı Sony storelarda 3G' li aletlerde indirim vardı.

2. Kullanıcı sayısı az olabilir bu yapımcıların oyun çıkarmayacağı anlamına gelmez. Kullanıcı az ama potansiyel para harcayacak insan sayısı fazla. Zaten önemli olan da bu. En güzel örneği Sengan Kagura' dan vereyim. 3ds' te 55k civarı satan bu serinin Vita için yapılan versiyonu şimdiden 100k satış rakamını geçti. Veya Retro City Rampage, Steam ve PS3' de dahil olmak üzere en çok satış rakamını Vita' da yakaladı. PS3 Vita'nın 10 katından fazla kullanıcı kitlesine, Steam ise kat kat daha yüksek oranda kullanıcıya sahip. Marvelous AQL' in Wii oyunu Oboro Muramasa' nın Vita için çıkan versiyonu şimdiden Wii versiyonunun satışlarını geride bırakmış durumda.(Oyun çıkalı yaklaşık 3 hafta oluyor) Bunun gibi bir sürü örnek verilebilir. Tabletler oyun için yapılmış cihazlar değildir, sadece oyun için yapılmış bir cihaza da "yapımcılar niye oyun yapsın ki" gibi absürd bir şey söylemek ise aşırı derecede gülünç. Kalite ve derinlik olarak Android oyunları hiç bir zaman 3DS/Vita kalitesine sahip olamaz, çünkü bu platformlara oyun hazırlayan geliştiriciler sadece grafik/tasarım bölümünden oluşmuyor aynı zamanda senaryo/hikaye departmanlarına da sahipler.

Bu çok kötü Vita/3DS oyunları olmadığı anlamına gelmesin ama Android/Ios gibi bir çöplük 3DS ve Vita' da yok. Çünkü belli bir kalite kontrolden geçiyorlar. Oyun çıktıkça Vita' nın sattığını 5 hafta kadar önce SS' nin çıkışıyla 3DS' i geride bırakmasından gördük. Eğer amacınız bir oyun cihazı almaksa aralarında bulunan tek "oyun cihazı" Ps Vitadır, tercihinizi kesinlikle o yönde kullanın. @Garen Yöndem

Bu videoyu buraya bırakayım da Android oyunları dedicated handheldlerden daha iyi/daha fazla emek harcanıyor saçmalığı son bulsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 25 Nisan 2013; 17:34:14 >

• 1-Ps vita dunya genelinde bir indirime girdi zaten ondan once neredeyse satmiyordu ancak 3ds ise milyonlar satmis bir alet ki satmaya da devam ediyor.
    2-Verdigin oyun ornekleri 3dsde milyonlar satan oyunlar arasinda cok sonuk kalir vitaninsa zaten alinacak fazla oyunu yok tabi satacaktir ama 3dsde mariolar zeldalar pokemonlar fire emblem gibi oyunlar varken kimse dedigin oyunlara bakmaz zaten o kadar satmasi bile iyi ve ben androidde emulatorle oyun oynar dedim bu cok genis bir oyun alanini kapsiyor snesden n64den ps1e istedigin sistemin oyunu ve bunlarin yaninda fazla kaliteli olmasa da batman nova asphalt gibi oyunlar ki bunlar ps vitanin oyunlarina hayli benziyor @konuyu acan arkadas 3dsi arastir derim nintendo oyunlari hosuna giderse cok memnun kalirsin emin ol
  • quote:

1-Ps vita dunya genelinde bir indirime girdi zaten ondan once neredeyse satmiyordu ancak 3ds ise milyonlar satmis bir alet ki satmaya da devam ediyor.
    2-Verdigin oyun ornekleri 3dsde milyonlar satan oyunlar arasinda cok sonuk kalir vitaninsa zaten alinacak fazla oyunu yok tabi satacaktir ama 3dsde mariolar zeldalar pokemonlar fire emblem gibi oyunlar varken kimse dedigin oyunlara bakmaz zaten o kadar satmasi bile iyi ve ben androidde emulatorle oyun oynar dedim bu cok genis bir oyun alanini kapsiyor snesden n64den ps1e istedigin sistemin oyunu ve bunlarin yaninda fazla kaliteli olmasa da batman nova asphalt gibi oyunlar ki bunlar ps vitanin oyunlarina hayli benziyor @konuyu acan arkadas 3dsi arastir derim nintendo oyunlari hosuna giderse cok memnun kalirsin emin ol
    1. Vita sadece Japonya' da yaklaşık 2 ay önce indirime girdi, iyice araştırmadan ve bilip bilmeden lütfen bu kadar emin konuşmayalım.

http://me.ign.com/en/news/8006/sony-quiet-on-worldwide-price-cut-for-ps-vita

2. Ben Pokemon/Zelda/Mario' yla karşılaştırmadım zaten, oyuncu kitlesiyle alakalı, Vita' nın oyuncu profili 3DS' ten farklı olduğu için doğru oyunlar geldiği sürece satışlar gayet tatmin edici olacaktır. 3DS' e özel olarak Square Enix gibi bir firma tarafından çıkarılan ve çok başarılı puanlar toplayan Bravely Default kadar satabilen bir Soul Sacrifice' dan bahsediyoruz. 3DS' in oyuncu kitlesi = 31m Vita=5m anlatabiliyorum umarım?
    Ayrıca insanların tercihleri farklıdır, "mariolar zeldalar pokemonlar fire emblem gibi oyunlar varken kimse dedigin oyunlara bakmaz" gibi saçma bir cümleye şu forumda rastlamak ilginç. O oyunlar benim ilgimi mariolar,zeldalar, pokemonlar ve fire emblem' lerden daha fazla çekiyor, anlaması o kadar güç olmasa gerek? Ps Vita'da da PS1 ve PSP oyunlarını oynamak mümkün, PS2 collectionlar da tam hızıyla gelmeye devam ediyor. Şu tercih/zevk meselesini kavrayabildiğimiz zaman tüm sorun çözülecek, benim tercihim senin tercihini döver, çoğunluğun doğrusu azınlığın doğrusundan daha geçerlidir gibi mantıksız çıkarımlar yapmazsak sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 25 Nisan 2013; 17:52:35 >

• 1-O konuda yanlisim varmis evet ama bu daha da kotu demek hala hic satmiyormus ps vita dunya genelinde ben biraz duzeldi zannediyordum
    2-Yeniden beni yanlis yorumluyorsunuz o mariolari zeldalari fire emblemleri oynayacak insan 3ds alir yani o bahsettiginiz oyunlarin bu saydiklarim arasinda 3dsin oyuncu kitlesi icin bir onemi yoktur ANCAK asil ps vitanin oyuncu kitlesine hitap eder onunla da anca 55 bin satar milyonlar satan 3ds oyunlarinin yaninda sonuc olarak ben burda insanlarin oyun secimine saygisizlik yapmadim tercihini 3dsden yana yapmis bir insan icin o oyunlarin onemi yoktur demek istedim umarim anlatabildim :)
  • quote:

1-O konuda yanlisim varmis evet ama bu daha da kotu demek hala hic satmiyormus ps vita dunya genelinde ben biraz duzeldi zannediyordum
    2-Yeniden beni yanlis yorumluyorsunuz o mariolari zeldalari fire emblemleri oynayacak insan 3ds alir yani o bahsettiginiz oyunlarin bu saydiklarim arasinda 3dsin oyuncu kitlesi icin bir onemi yoktur ANCAK asil ps vitanin oyuncu kitlesine hitap eder onunla da anca 55 bin satar milyonlar satan 3ds oyunlarinin yaninda sonuc olarak ben burda insanlarin oyun secimine saygisizlik yapmadim tercihini 3dsden yana yapmis bir insan icin o oyunlarin onemi yoktur demek istedim umarim anlatabildim :)
    1. Neden daha kötü? Fiyat düşüp 33 bin satsaydı o zaman kötüydü, sonuç olarak tahminlere göre Sony bu fiyat etiketiyle zarar etmiyor, ama fiyatı kısıp yine 33 bin satsaydı o zaman hem her birimden zarar etmiş olacak hem de çok az sayıda satış yaparak potansiyel Vita kitlesinde istediği büyümeyi sağlayamayacaktı. Ancak fiyat düşüşü yaşanması durumunda bir ayda 33 bin satmasının imkanı yok, Japonya' da haftada 7klarda seyreden Vita oyunlar çıktığı zaman 60-30k civarında satış yapabiliyor, hiç oyun çıkmadığı zaman ise 15k satıyor. Yani şuan itibariyle fiyat düşüşü potansiyel alıcı sayısını 2 katına çıkardı. Bu elbette yeterli değil ve Vitayı yeni bir konsol olarak düşünürsek PS3'ten sadece birazcık daha fazla satıyor(7 senelik bir konsoldan bahsediyoruz) Ancak Soul Sacrifice/Toukiden gibi oyunların gelmesiyle ve Sony nin atılımlarıyla haftalık kitle 25-30k' ya çekilebilirse bu büyük bir başarı demektir. Biz burada Sony-Nintendo karşılaştırması yapmıyoruz, zaten Nintendo el konsollarında her zaman satış grafiği olarak üstün olmuştur, bu jenerasyonda da bir değişiklik yok görülen üzere.

Bu arada bu sadece Amerika için geçerli veriler. Nintendo milyonlar satıyor ama bir ayda milyonlar satmıyor, belirtmeden geçmeyelim. 2 hafta önceki verileri karşılaştırmak gerekirse Japonya' da Vita 15k 3DS 45k civarında sattı. PSP-DS farkını yakalayabilirlerse bile çok büyük başarı, defalarca söylenilen üzere Vita' nın 3DS' i satışlarda geçmesini zaten kimse beklemiyor(ki mümkün değil)

Avrupa hardware verileri açıklanmıyor o yüzden Avrupa' da ne durumda bilemiyoruz ancak Amerika' dan daha iyi olduğu kesin denilebilir.

2. "Verdigin oyun ornekleri 3dsde milyonlar satan oyunlar arasinda cok sonuk kalir vitaninsa zaten alinacak fazla oyunu yok tabi satacaktir ama 3dsde mariolar zeldalar pokemonlar fire emblem gibi oyunlar varken kimse dedigin oyunlara bakmaz"

Yanlış anladığımı pek sanmıyorum, zaten ben de başka bir şey söylemiyorum zelda/mario seven 3ds alır Sony 1. parti oyunlarını seven de Vita. Söylediğim oyunların 3ds kitlesi için önemi yoksa bu ne demek oluyor? Demek ki bu tarz oyunların pazar payı Vita' da daha yüksek demektir. İşte sırf bu yüzden bu tarz oyunları yapan oyun geliştiriciler Mario/Zelda/Pokemon gibi milyonlar satan oyunların arasından sıyrılmakta zorluk çektikleri için oyuncu kitlesi az da olsa başka platformları tercih edeceklerdir/ediyorlar.(bkz: Vita) Bu da önceden söylediğin "Vita' ya oyun geliştiriciler niye oyun yapsın ki?" iddianı çürütüyor.

Bir oyunun kar etmesi için milyonlar satması gerekmiyor, bu tamamen oyunun yapımına ne kadar para harcandığıyla ilgili. 50-100k bir çok orta/küçük ölçekli oyun geliştiricisi için gayet yeterli bir satış miktarıdır.

"tercihini 3dsden yana yapmis bir insan icin o oyunlarin onemi yoktur demek istedim umarim anlatabildim :)"

Ben de diyorum ki seçimini Vita' dan yapmış bir insan için de 8 milyon satan Mario 3d Land' in bir önemi yok, bu kadar basit. Ben böyle konuşuyorum insanlar Nintendo' yu sevmediğimi düşünüyor, halbuki alakası yok. Bana kalırsa üstündeki markanın veya ne kadar sattığının pek bir önemi yok size hitap eden tarzda oyunlar neredeyse onu edinin, hatta el konsolu sevenlerin imkanları varsa fanboyluk yerine hem 3DS hem de Vitayı edinmeleri gerektiğini düşünüyorum. İkisinde de birbirinden farklı tarzda oyunlar bulunmakta, bir tarafta hissettiğiniz eksikliği öbür tarafta doldurabilirsiniz.

• quote:

1-O konuda yanlisim varmis evet ama bu daha da kotu demek hala hic satmiyormus ps vita dunya genelinde ben biraz duzeldi zannediyordum
    ulannn bi gidin android süper oyunlara sahiptir bunu bilin nvdia zaten bunu farketti ve başarılı bir yer aldı .oyunlarıda sayamda alın cevabı:shadowgun,modern combat (serisi),nova(serisi)shadow guardian(uncharted istiyosanız örnek)gta(3,vicecity)the dark knight(batman),amazing spiderman,dead trigger,enemy strike,reneisance blood,painkiller,blood and glory(serisi),dead space,sims(3,freeplay),dungeon hunter(serisi),hawx,hero of sparta,aliens vs predator(serisi),resident evil 4,real stell,real boxing,asphalt(serisi,fifa pes(serisi),tom clacy spilinter celll conviction,wild blood,order and chaos serisi,gangstar(serisi),backstab,assasins cred,real football(serisi),brothers in arms 2(pc deki),six guns(red dead redemtion benzeri),starfront,ıron man 3,tenten,shark dash,9mm,max payne,need for speed serisi,where is my perry,temple run,rayman jungle run............. ve dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fazlasııııııııııııııı.

• quote:

Orijinalden alıntı: knghtmello

ulannn bi gidin android süper oyunlara sahiptir bunu bilin nvdia zaten bunu farketti ve başarılı bir yer aldı .oyunlarıda sayamda alın cevabı:shadowgun,modern combat (serisi),nova(serisi)shadow guardian(uncharted istiyosanız örnek)gta(3,vicecity)the dark knight(batman),amazing spiderman,dead trigger,enemy strike,reneisance blood,painkiller,blood and glory(serisi),dead space,sims(3,freeplay),dungeon hunter(serisi),hawx,hero of sparta,aliens vs predator(serisi),resident evil 4,real stell,real boxing,asphalt(serisi,fifa pes(serisi),tom clacy spilinter celll conviction,wild blood,order and chaos serisi,gangstar(serisi),backstab,assasins cred,real football(serisi),brothers in arms 2(pc deki),six guns(red dead redemtion benzeri),starfront,ıron man 3,tenten,shark dash,9mm,max payne,need for speed serisi,where is my perry,temple run,rayman jungle run............. ve dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fazlasııııııııııııııı.

Bu oyunlar seni tatmin ediyorsa kafana göre takıl. Tabi dokunmatik ekranla ne kadar oynabilirsen o kadar.
    Konsol deneyimi yaşamak isteyen adamı tatmin edecek tek taşınabilir cihaz vita'dır şu an için.
    Absürt fiyatlara pc donanımı taşıyan tabletler de var ama ne kadar taşınabilir oldukları tartışılır.

• @Elluin hocam elin firmalarinin para icin yaptigi islere bu kadar kafa yormaya gerek yok isteyen istedigini alsin gecsin kafa dagitmak icin 3 kurusluk dunya mali degil mi sonucta gelip gecici bu kadar uzattigim icin ozur dilerim sizin nintendoyu sevip sevmemeniz de onemli degil insanlarin dedigini bosverin bu kadar takilmamaliyiz bu ehemniyetsiz meselelere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesss45 -- 25 Nisan 2013; 23:29:36 >
  • quote:

Yalniz bu arkadasa gulmemek elde degil o bahsettigin oyunlar ne oynanabilirlik ne de kalite acisindan vita yada 3dse yaklasamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesss45 -- 25 Nisan 2013; 23:36:44 >

• quote:

1-Ps vita dunya genelinde bir indirime girdi zaten ondan once neredeyse satmiyordu ancak 3ds ise milyonlar satmis bir alet ki satmaya da devam ediyor.
    Açıkcası en başta Nintendo düşünüyordum ama oyunları pek benim tarzım değil diye sonradan fikrim değişti. Sanırım Android oyunlarını Nintendo oyunlarına tercih edebilecek durumdayım. O yüzden zaten forumun en başında da nintendoyu dahil etmedim hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Garen Yöndem

Açıkcası en başta Nintendo düşünüyordum ama oyunları pek benim tarzım değil diye sonradan fikrim değişti. Sanırım Android oyunlarını Nintendo oyunlarına tercih edebilecek durumdayım. O yüzden zaten forumun en başında da nintendoyu dahil etmedim hiç
    Ben vitaya veya 3ds ye bir şey demiyorum ve bu oyunlar sizeyetmiyorsa açın google playı bakın oyunlara vitadaki oyunlar çok az androide göre ve pahalı elbetki sony kalitesi ve nintendo kalitesi daha iyi fakat android o kadaarrrrr geniş bir kapsamı varki aklınız şaşar .Bu kapsamda oyun için istiyosan archos u alabilirsin(bataryası çokiyi değil)oyunlara gelecek olursak tmm vitada görüntü güzel ama oyu sayısı azzzz.O yüzdeeeennn android veya ios kazanır oyun fazlalığındann.

• quote:

Ben vitaya veya 3ds ye bir şey demiyorum ve bu oyunlar sizeyetmiyorsa açın google playı bakın oyunlara vitadaki oyunlar çok az androide göre ve pahalı elbetki sony kalitesi ve nintendo kalitesi daha iyi fakat android o kadaarrrrr geniş bir kapsamı varki aklınız şaşar .Bu kapsamda oyun için istiyosan archos u alabilirsin(bataryası çokiyi değil)oyunlara gelecek olursak tmm vitada görüntü güzel ama oyu sayısı azzzz.O yüzdeeeennn android veya ios kazanır oyun fazlalığındann.

Alıntıları Göster
    Konsol kalitesi istiyosan git ps3 veya x360 al .ANDROİD gelişen bi sistem vede herkez senin gibi uçuk fiyatlara oyun alımıyor psvitada bi oyun 100 tl androidde ise en fazla 15 tl,ayrıcaherkez internetten indiriyor bedavaya başka sitelerden
    Bu videolarada göz atın
    http://www.youtube.com/watch?v=ee1t19QBxkw
    http://www.youtube.com/watch?v=jcGrvgvc4NA
    http://www.youtube.com/watch?v=m6CG59r3J2o Oyun olarakk androidin oyunları fazla ve o saydığım oyunlar bir zamanların ps2 ,ultra pc oyunları bkz gta 3
    gelişen bir sistem olduğu iç,in daha iyileride gelecektir .Modern combat 4 gibi süper oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knghtmello -- 26 Nisan 2013; 13:05:23 >

• quote:

Konsol kalitesi istiyosan git ps3 veya x360 al .ANDROİD gelişen bi sistem vede herkez senin gibi uçuk fiyatlara oyun alımıyor psvitada bi oyun 100 tl androidde ise en fazla 15 tl,ayrıcaherkez internetten indiriyor bedavaya başka sitelerden
    Bu videolarada göz atın
    http://www.youtube.com/watch?v=ee1t19QBxkw
    http://www.youtube.com/watch?v=jcGrvgvc4NA
    http://www.youtube.com/watch?v=m6CG59r3J2o Oyun olarakk androidin oyunları fazla ve o saydığım oyunlar bir zamanların ps2 ,ultra pc oyunları bkz gta 3
    gelişen bir sistem olduğu iç,in daha iyileride gelecektir .Modern combat 4 gibi süper oyunlar.

Alıntıları Göster
    Ps vitayı ps4 te destekleyecek unutmayın,bende var şu an acil ihtiyaçtan satılık ama hakikaten safkan konsoldur vita ben bide grip aldım onunla kullanıyordum elinizde sanki dualshock gibi,tartışmasız vita diyorum...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.