Şimdi Ara

PS Vita bu hafta 15.000 rakamında kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uygun fiyata sahip olduğu taktirde satışları patlar. ancak sineğin yağını çıkarmaya çalıştıkları sürece avuçlarını yalamaya devam edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

Vita, eski PSP'ler gibi kırılsın, o zaman satış patlaması yaşanacak. Yoksa kimse bir oyuna 100$-200$ verecek değil.

Evet evet evte kesinlikle doğru
  • şu durumda yapılıcak en iyi şey sony nin yapıcağı hamleyi izleyip görmek
  • el konsollarının işi bitti, istersen allami cihan yap, telefon fonksiyonu olmadıktan sonra kaybetmeye mahkumsun, sony'nin en başında bunu cozmesi lazımdı, gecmis olsun, psp vita ölü doğan çocuktur.
  • Bence bu aletin parası iyi ama konsollardan insanlara iyi geçiriyorlar
  • İndirsinler fiyatları.
  • Tablet ve akıllı teller varken mobil konsolların ısı biraz zor, ipad'e 1-2 dolara harika oyunlar alabiliyorsunuz.
  • Bu fiyatlar inmediği sürece almam imkansız.
    12 saat dışarıda olmama rağmen bu ürünü almayacağım bu fiyata.
  • ps vitanın bir tek çekiciliği var oda özel oyunları grafik açısından iphone ve ipaddeki modern combat 3e,infinıty blade 2ye herkes baksın grafik olarak telefonlarda gelinen nokta belli bu yaz yani bi 3-4 aya galaxy s 3 iphone 5 ipad 3 geliyor hem cpu gücü hem gpu gücü bakımından ps vitayı geçicek hemde güç tüketimi daha az olacak,daha ince ve mobil olucak en azından telefonlar ve ben sürekli yanımda olan cebime sığan her işime koşan bir telefonu kocaman cebime sokamadığım soksam bile tuşları bir yerime batan sadece bir oyun makinasına tercih etmem ki donanım gücü olarak telefonlar yazın liderliği alacak oyunlar desek zaten bu donanımla yapılan oyunlar belliyken appleın 4 çekirdekli a4 çipli iphone 5ini düşünemiyorum üstelik telefondaki oyunlar maksimum 5 dolarken vita oyunları 50 dolar türkiyede dahada pahalı sonynin hatası mobil platformdaki bu hızlı ilerlemeyi görememiş olması ve güç bakımından 5 aydan fazla lider olamayacak bir alet yapması ve bunu her şeyiyle çok pahalıya satması

• Adam gelmiş burdada yapmış fanlığını. Aldırmayın arkadaşlar. Arkadaş liseli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Adam gelmiş burdada yapmış fanlığını. Aldırmayın arkadaşlar. Arkadaş liseli.

Neyin faniliği Samsun'un mü apple in mı hangisinin ben hiç bir telin markanın fanligini yapmam asla ben sadece bu yaz olacakları söyledim buna karsı bir görüşün varsa bir bilgin varsa durma paylaşım burda hadi öyle liseli falan atıp tutma liselimin veya değilim ne fark eder senden çok biliyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir internete girmek için bilgisayar

birde

oyun için oyun konsolu yeter...xbox ps3

ha ben yoldada oyun oynarım diyorsanız..bir akıllı telefon işinizi görür çünkü electro world fiyatı 970 tl idi
  • Bencede tr de fiyatı yüksek. Hani zevk için alıp yolda multi oynanırda oyunlarıda çok pahalı. Oyunların ps3 gibi 2.el piyasası çıkarsa düşünebilirim:D
  • Dostlarım yapmayın Ps Vita bir devrimdir ps3 konsoldur arkadaslar onunla kıyaslanıcak bişey mi sizce? bence satış olarakta şuan iyi gidiyorlar oyunlarda çıkmaya başladı ben tavsiye edıyorum aldım ve pişman değilim harıka bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

ps vitanın bir tek çekiciliği var oda özel oyunları grafik açısından iphone ve ipaddeki modern combat 3e,infinıty blade 2ye herkes baksın grafik olarak telefonlarda gelinen nokta belli bu yaz yani bi 3-4 aya galaxy s 3 iphone 5 ipad 3 geliyor hem cpu gücü hem gpu gücü bakımından ps vitayı geçicek hemde güç tüketimi daha az olacak,daha ince ve mobil olucak en azından telefonlar ve ben sürekli yanımda olan cebime sığan her işime koşan bir telefonu kocaman cebime sokamadığım soksam bile tuşları bir yerime batan sadece bir oyun makinasına tercih etmem ki donanım gücü olarak telefonlar yazın liderliği alacak oyunlar desek zaten bu donanımla yapılan oyunlar belliyken appleın 4 çekirdekli a4 çipli iphone 5ini düşünemiyorum üstelik telefondaki oyunlar maksimum 5 dolarken vita oyunları 50 dolar türkiyede dahada pahalı sonynin hatası mobil platformdaki bu hızlı ilerlemeyi görememiş olması ve güç bakımından 5 aydan fazla lider olamayacak bir alet yapması ve bunu her şeyiyle çok pahalıya satması

hala ps vita ile telefonu ayırt edememek bizim suçumuz zaten.
    güzel kardeşim ps3 ilk çıktığında 3d desteği varmıydı? küçük bir yazılım ile 3d desteği nasıl geldi makineye ? extra birşeymi taktık yok.
    ps vita'da böyle şu anda gizli olan bir sürü teknolojiyi içerisinde barındırmakta. dediğiniz iphone veya samsung galaxy s 3 asla ps vita gibi bir makinenin yanına gelemez.
    herşey küçük bir yazılıma bakar.sony şu anda hata yapıyormu evet.ama adamlar makineye 10 yıl ömür biçtiler. ps vita ps3 gibi bir efsane olacak bu makineye 3d desteği gelirse hiç şaşırmam !

• Hem PSVita hem IPAD 2 sahibiyim.
    Bu ürünleri birbirleri ile kıyaslanlara sadece gülüyorum.

Vita da Uncharted ve Fifa sahibiyim oyun olarak. İki oyun da muhteşem. Oynanabilirlik harikularde.
    Uncharted ı yavaş yavaş sindiri sindire oynuyorum hemen bitmesin diye. Zaten günde maximum 2 saat oynayabiliyorum.
    Fifa oynamak ise gerçekten çok keyifli. Bazı arkadaşlar arka dokunmatik ekrana alışamamış ama ben çok sevdim.
    Yeni oyunlar elbette gelecektir. Yeterki gelen oyunlar uncharted ve fifa kalitesinde olsun.

Konsolun fiyatı belki pahalı olabilir. Ama bu fiyat çok fazla diyen insanlar, iki yılda bir 1.5 milyar para bayılıp yeni model smart phone alan insanlar.
    Dünya genelinde 70-80 dolar, euro ucuzlarca çok mu uygun olacak yani fiyatı
    Bütün bu tantana 120 - 160 TL için mi

Bir depo benzin olmuş 250-300 TL bu ülkede.
    Bir el konsolu için 650 TL (wifilisini ben bu fiyata getirdim TR den) Türkiye şartlarında bence normal.
    Malesef durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: kocake

Hem PSVita hem IPAD 2 sahibiyim.
    Bu ürünleri birbirleri ile kıyaslanlara sadece gülüyorum.

Vita da Uncharted ve Fifa sahibiyim oyun olarak. İki oyun da muhteşem. Oynanabilirlik harikularde.
    Uncharted ı yavaş yavaş sindiri sindire oynuyorum hemen bitmesin diye. Zaten günde maximum 2 saat oynayabiliyorum.
    Fifa oynamak ise gerçekten çok keyifli. Bazı arkadaşlar arka dokunmatik ekrana alışamamış ama ben çok sevdim.
    Yeni oyunlar elbette gelecektir. Yeterki gelen oyunlar uncharted ve fifa kalitesinde olsun.

Konsolun fiyatı belki pahalı olabilir. Ama bu fiyat çok fazla diyen insanlar, iki yılda bir 1.5 milyar para bayılıp yeni model smart phone alan insanlar.
    Dünya genelinde 70-80 dolar, euro ucuzlarca çok mu uygun olacak yani fiyatı
    Bütün bu tantana 120 - 160 TL için mi

Bir depo benzin olmuş 250-300 TL bu ülkede.
    Bir el konsolu için 650 TL (wifilisini ben bu fiyata getirdim TR den) Türkiye şartlarında bence normal.
    Malesef durum bu

Çok güzel anlatmışsın. Bende aynı oyunları aldım ve dediğin gibi uncharted'ı sindire sindire yavaşça oynuyorum. Benim cihazla ilgili tek sorunum tutması çok rahat değil arkaasına dokunmamak açısından. Onunda bir parçası var gelmesini bekliyorum. Oyunların gelmesi ne kadar gecikirse sony için o kadar kötü olacaktır. Sony 'nin politikası konsolları 100 dolar ya da avrupada 100 euro maliyetinden daha ucuza satıp aradaki farkı oyunlardan kapamaktı. Ps3 de böyle idi. Bu kadar az ve çok kayda değer olmayan oyunlarla zor olur. Oyunlar mutlaka gelecektir. Ben şahsen mgs, nfl 2013, gran tourismo gibi oyunları bekliyorum.
    Türkiye'deki fiyatlara gelincede fiyatlar bence makul. 650TL normal bir fiyat. Amerikadaki fiyat da yanlışım olabilir ama 400 dolar civarlarındaydı. Ben 3G lisini aldım ve fiyat çok abartılacak kadar değil. Açıkçası ps3 ilk çıktığında sony mağazasından 1750 TL ye almıştım. 1 ay öncesinden çıkmadan parasını ödemiştim. Ama gene oyun problemi vardı. Oyun fiyatları da yüksek şu anda. Zamanla hepsi oturacak.

• doğal olarak bu düşüşleri görüceğiz fakat son 2haftadır fazla düşüşte sonu psp ye benzemez umarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.