Şimdi Ara

PS Vita'da yeni kısıtlamalar ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

Üstdeki mesajı okumanı tavsiye ederim, idrak sorunu yaşıyorsan.Büyük adam..

achmaster cevabını vermiş görmemişim.
  • Normaldir.Kişi görmek istediğini görür.
  • Yemişim 1080p yi ben tv de 1080p izlemiyorum.
    Önemli olan 720p çözünürlük ile hangi video formatlarını oynatıcağı
  • 1080p olayı sorun değil bir firmware ile çözülür.Sonuçta bu cihazın donanımı şimdiye kadar görülmemiş kadar sağlam :)
    Ayrıca bazıları cep telefonuyla kıyaslamış , bunun donanımı cep telefonu ile aynı olsa dahi ondan çok daha iyi grafiklerle oyunları oynatacaktır.Çünkü cihazın işletim sistemi oyun oynatmak için tasarlanmış.

Cep telefonunda gameboy oyunları oynamak için telefona 2000 liraya para verenlerin olduğu bir dönemde , bu cihaz 700-800 tl civarında eminim milyonlarca satacaktır.
  • bunların mantıgı gereklı gereksız her seyı yapsın ama bız kullanmasak da orada dursun olsun yanı.maksat bende sunları da yapabılen bır cıhaz var demek,bunlardan hangısını kac kere kullandın dıye sorsan hiç kullanmamıştır da.
    1080p video zaten o ekranda izlesen ekranın sana verebileceği ne ki,1920x1080 cozunurlugu o ekranda ızlemek kadar mantıksız bır sey de olamaz herhalde bosuna ıslemcu yükü.bu tarz ısteklerı iphone a 1750 lıra sayıp da telefonu ac kapat mesaj yaz olarak kullanan bılıncsız tuketıcıye benzetıyorum.uygulama nedir onu bılmeyen ıphone kullanıcıları gıbı oyun sektorunde de elındekı cıhazın aslen ne işe yaradığını unutanlar mevcut
  • ben para biriktirip alıcaktım ama maalesef almnaktan vaazgeçtim.onun yerine psp slim alırım daha iyi.
  • Vallahi arkadaşlar bende ipad var ama inanın pspden alacağınız tadı kesinlikle veremez. Bikere fifa yeter arkadaş onu online düşünemiyorum hele bide 3g li modelinde istediğin her yerden arkadaşlarınla gorüntülü sohbet edebilirsin ki bu da bedava telefon konuşması demek. Üstelik de ps3 ün resmen küçülmüş versiyonunda oyun oynayacaksıniz grafikler muhteşem , network oyun oynama zevki muhteşem,tabi renk ve zevkler tartışılmaz bence.
  • 5" ekranda 1080p video izlesem n'olur

allahım sen bana sabır ver delireceğim ya
  • Ya oyun oynayacak tuşu bile olmayan telefonlarla karşılaştırılır mı bu alet. Telefonda angry birds benzeri oyunlar dışında oyun oynamaya çalışmak adamı kanser ediyor. Özellikle de fps tps türü oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 18 Şubat 2012; 21:04:17 >
  • Her alet kendi işini yapsın. Eğer bir alette her işi yapmak istiyorsanız , anca size verebildiğiyle yetinmek zorunda kalırsınız.

İphone , galaxy s2 oyun oynamak için üretilmediler, fiziksel tuşa bile sahip değillerki zaten dokunmatik ekranda olmayan tuşları var etmeye çalışarak oyun oynanmaz. İphone un sadece kapıdan gösterdiği oyun dünyasında vita ile içerisine dalarsınız. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 18 Şubat 2012; 23:39:06 >
  • Vita 2 çıkar sonra eksik olan seyler tamamlanır

Hayat bu birden istediğinizi vermez firmalar

Verseler yeni ürünlere ne koyacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Android ve İOS platformları varken ve bu kadar çeşitli oyunlara sahipken ps vita çok fazla varlık gösteremez bence..

Bknz; Galaxy S II, İPhone 4S.

Amatör ve casual oyuncular için ios, android vs. cennettir , eşsiz bir yerdir. Ama bu cihaz gamer denen kişilere hitap ediyor. Kitlesi farklı , Sony Playstation hiç bir zaman casual ve amatör oyuncu için tam anlamı ile bir konsol çıkarmaz, genel kitle hem casual , amatör ve pro gamer a hitap eder ama casual oyuncu dış kapının mandalıdır Sony de. ios ve android de casual oyuncu herşeydir.

elma ile armutu karıştırmayalım, Sony nin hedefi değil zaten android ve ios a rakip olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: Metintini

quote:

Psvitsyi grafik acisindan ovenler var ama iphone'a cikan son oyunlarin grafik kalitesi oldukca iyi ve hizli gelisiyorlar, sanirim el konsolu isi bitecek :( ...

ps vita'ya gerekli destek gelirse, ki gelecektir, bir şey olmaz.

Bakalim, unutmamak lazimki telefonlarada cok kaliteli oyunlar cikiyor ustelik cok uygun fiyatlara bakalim ne olacak gelecekde...

Kaliteli bir tane oyun göster şöyle uzun soluklu tel camiasında.Normal psp'ye çıkan oyunlar bile telefondaki en kaliteli oyunlardan bin kat daha iyi.Halan daha el konsolunun mantığını kavrayamayanlar var, ona yanıyorum.

İnfinity blade 2
    Real racing
    Fifa 12
    Modern combat
    Gangster rio
    9mm
    Asphalt 6

Yeter mı sayim mi daha oynayın bakim bunlar mı dandik ?

Komikmişsin baya, bunlar casual oyunlar, küçük bazlı basit oyunlar. Ps Vita yı eline al ve oyna bu yazdıkların için ağlayacaksın ve çok üzüleceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metintini

quote:

Psvitsyi grafik acisindan ovenler var ama iphone'a cikan son oyunlarin grafik kalitesi oldukca iyi ve hizli gelisiyorlar, sanirim el konsolu isi bitecek :( ...

ps vita'ya gerekli destek gelirse, ki gelecektir, bir şey olmaz.

Bakalim, unutmamak lazimki telefonlarada cok kaliteli oyunlar cikiyor ustelik cok uygun fiyatlara bakalim ne olacak gelecekde...

Kaliteli bir tane oyun göster şöyle uzun soluklu tel camiasında.Normal psp'ye çıkan oyunlar bile telefondaki en kaliteli oyunlardan bin kat daha iyi.Halan daha el konsolunun mantığını kavrayamayanlar var, ona yanıyorum.

İnfinity blade 2
    Real racing
    Fifa 12
    Modern combat
    Gangster rio
    9mm
    Asphalt 6

Yeter mı sayim mi daha oynayın bakim bunlar mı dandik ?

Komikmişsin baya, bunlar casual oyunlar, küçük bazlı basit oyunlar. Ps Vita yı eline al ve oyna bu yazdıkların için ağlayacaksın ve çok üzüleceksin.

s2 var. bahsettigi oyunlarin %90 ini yukleyip sildim. infinity blade ide 3gs te oynadim. sunlardan hicbirini 15 dk dan fazla oynamisligim yok maalesef. dokunmatik ekranda bu tarz oyunlar cok bayiyor. kaydir kaydir nereye kadar. vita siparisini gectim. sadece online icin bile vita alinir. telefonlarin grafik cipi donanimi ve yazilimi vita oyunlarni kaldiramaz. alamayacagin seye b.k atma lutfen. elindeki telefon herseyi yapar ama hicbiseyi en iyi yapmaz. her isi kendi alaninda uzman aletlere birakacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Android ve İOS platformları varken ve bu kadar çeşitli oyunlara sahipken ps vita çok fazla varlık gösteremez bence..

Bknz; Galaxy S II, İPhone 4S.

Amatör ve casual oyuncular için ios, android vs. cennettir , eşsiz bir yerdir. Ama bu cihaz gamer denen kişilere hitap ediyor. Kitlesi farklı , Sony Playstation hiç bir zaman casual ve amatör oyuncu için tam anlamı ile bir konsol çıkarmaz, genel kitle hem casual , amatör ve pro gamer a hitap eder ama casual oyuncu dış kapının mandalıdır Sony de. ios ve android de casual oyuncu herşeydir.

elma ile armutu karıştırmayalım, Sony nin hedefi değil zaten android ve ios a rakip olmak.

Pro dediğin oyunları ps3 te zaten oynarsın.. Tabletler ve telefonlar yavaş yavaş pc kalitesine yaklaşıyorken basit ve amatör demen pek mantıklı gelmedi bana :)

• Az önce bakirkoy Marmara forum Saturn den aldım vita yi hadi hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Az önce bakirkoy Marmara forum Saturn den aldım vita yi hadi hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Fiyatı konusunda da biraz bilgi verirmisin?
  • hafıza kartıyla türkiyede 800 lira ya alabileceğiniz bi cihazla 2000 tl lik iphone karsılaştırıyosunuz oyun fiyatları ps vitada pahalıymış kac kişi orjinal oyun alıyorki herkes korsan kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmari

quote:

Orijinalden alıntı: ihsando77

1080 p filmi illa ekrandan izlemek zorunda değilsiniz.Hd ekrana bağlayıp izlenebilir.tabi kısıtlama olmasaydı:)

iyi de vita da tv out özelliği yok Hem 720p oynatıyor, yetmiyor mu?

Çok doğru. 720p 5" te YETERİNCE işinizi görücektir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.