Şimdi Ara

[PS VITA'DAN MEMNUN OLANLAR KULÜBÜ]94 KİŞİ OLDUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
5.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim kötülüyor?? Bana biri ciksin , bu el konsolu Vitadan daha performanslidaha iyi desin :) ........ekle benide.
  • Ps Vita gerçekden cok iyi bir cihaz
  • Hepinizi ekledim.
  • Daha yeni gordum ekle dostum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası şikayetçi olduğum çok konu var. Yine de seviyorum keratayı. Ekle Uğur kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Açıkçası şikayetçi olduğum çok konu var. Yine de seviyorum keratayı. Ekle Uğur kardeşim.

İlla ki şikayetlerimiz olacak.Ama bu vitadam memnun olmadığımız anlamına gelmiyor.Ekledim.
  • yaz hocam vita en iyi handheld konsol :)
  • beni de ekle . on numara.
  • Beni de ekleyebilirsin :) . En iyi taşınabilir konsol... Birkaç planlama ve fiyatlandırma hatası memnuniyetimi bozamaz :)
  • Beni de ekle
  • Ekledim.
    Konuyu görüpte vitasından memnun olanlar, konuyu es geçmezseniz iyi olur.Ekle yazmanız, veya pm'den ekle yazmanız yeterli.
  • Benı de eklersenız sevınırım
  • Arkadaslar samimiyetinize güvenerek soruyorum lütfen cevap bekliyorum biraz önce forumdan birine bir anlık gaza gelerek pm gönderdim psvita satışı için.Sizce gerçekten bu cihaz 450 TL vermeyi hak eder mi

• Dostum bende önce psp de vardı o yüzden vita alsam mı almasam mı diye çok kararsızlığa düştüm.
    şimdi iyiki almışım diyorum.Neden mi?

+ekran çözünürlüğü çok iyi
    +arka ve ön dokunmatik panel
    +iki tane analog çubuk
    +fotoğraf çekme , 1080 p videoları oynatma
    +3g li oluşu(opsiyonel)
    +trophy desteği

ha eksileri yok mu var;

- hafıza kartı için ekstra para vermek zorundasın
    -bataryasını kendin değiştiremiyorsun mutlaka servisin değiştirmesi gerekiyor

Bunun dışında bataryası gayet iyi gidiyor ( 3,5-4 saat), uygulamaları güzel . facebook ,youtube ,skype,tweter mevcut,gerçi youtube hala tr 'ye gelmedi ama yine de iyi.

Oyunlar dersern göreceli bir kavram bana göre. evet ps3 teki kadar kaliteli oyun çıkmıyor ama çıkan oyunlarda gayet güzel bence. Uncharted, lbp,acreed, need for speed most wanted , call of duty gibi piyasanın en güzel oyunları 1 yıl bile dolmadan vita için yapıldı.

Ben aldığıma çok memnunum .

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna70

Dostum bende önce psp de vardı o yüzden vita alsam mı almasam mı diye çok kararsızlığa düştüm.
    şimdi iyiki almışım diyorum.Neden mi?

+ekran çözünürlüğü çok iyi
    +arka ve ön dokunmatik panel
    +iki tane analog çubuk
    +fotoğraf çekme , 1080 p videoları oynatma
    +3g li oluşu(opsiyonel)
    +trophy desteği

ha eksileri yok mu var;

- hafıza kartı için ekstra para vermek zorundasın
    -bataryasını kendin değiştiremiyorsun mutlaka servisin değiştirmesi gerekiyor

Bunun dışında bataryası gayet iyi gidiyor ( 3,5-4 saat), uygulamaları güzel . facebook ,youtube ,skype,tweter mevcut,gerçi youtube hala tr 'ye gelmedi ama yine de iyi.

Oyunlar dersern göreceli bir kavram bana göre. evet ps3 teki kadar kaliteli oyun çıkmıyor ama çıkan oyunlarda gayet güzel bence. Uncharted, lbp,acreed, need for speed most wanted , call of duty gibi piyasanın en güzel oyunları 1 yıl bile dolmadan vita için yapıldı.

Ben aldığıma çok memnunum .

Deme ya şimdi daha çok istiyorum sanki bu aleti.Bugün çalışırken kaçamak olarak biraz psp de god of war oynadım pspde de o bile hoşuma gitti.Konsol olarak en son atari de oyun oynamıştım teknoloji baya ilerlemiş :))Neyse arkadaş geri dönmedi bakalım bir haber verirse bişeyler yapıcam.Teşekkür ederim cevabın için

• iyiki almışım.. ekleyin beni de
  • Ekledim.
  • Sorun memnun olmamak degilde daha tam olarak gelişemedi zaman lazım tabikide ayrıca oyun fiyatlari uçuk zamanla ülkemizde de olur insallah bi yutup
    Ya bu arada yutup u psn koymama sebepleri nedir acaba .bilen varmı
    Sonuç olarak memnunum tabiki de

• PS Vita henüz 7-8 aylık bir konsol olmasına rağmen oyunları oldukça iyi bence.Zamanla çok daha iyi olacak.Sistem özelliklerini incelediğinizde neredeyse PS3 kalitesinde.Yeterki firmalar oyun çıkarsın :) Az dır çıkaracaklardırda bence.
  • Benide ekleyin ama önce bi sorum var :) vita da oyun kartı girişinin yanındaki giriş ne işe yarıyor acaba bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.