Şimdi Ara

PS Vita Fifa 12 için Yeni Detaylar ve Oyun Fiyatı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Psp vita ve oyunlari cikana kadar ve fiyatlar ulkemizdede çok ucuk olursa 3 ds kullanicisi articaktir diye düşünüyorum ki o zamana kadar 3ds oyunlari daha fazla çıkmış olucak hatta kirilma ihtimalide var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicornek -- 5 Aralık 2011; 23:11:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Psp vita ve oyunlari cikana kadar ve fiyatlar ulkemizdede oyun fiyatları çok ucuk olursa 3 da kullanicisi articaktir diye düşünüyorum ki o zamana kadar 3ds oyunlari daha fazla çıkmış olucak hatta kirilma ihtimalide var

Bu kadar dar görüşlü olma. Eğer bir konsol kırılırsa (ve özelliklede bu bir el konsoluysa ama Xbox'ı ve Ps3'ü pek etkilemedi) çıkan oyun sayısı azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StriderHiryu

quote:

Psp vita ve oyunlari cikana kadar ve fiyatlar ulkemizdede oyun fiyatları çok ucuk olursa 3 da kullanicisi articaktir diye düşünüyorum ki o zamana kadar 3ds oyunlari daha fazla çıkmış olucak hatta kirilma ihtimalide var

Bu kadar dar görüşlü olma. Eğer bir konsol kırılırsa (ve özelliklede bu bir el konsoluysa ama Xbox'ı ve Ps3'ü pek etkilemedi) çıkan oyun sayısı azalır.

Dar görüşlü düşünmek değil bu bir el konsolu 750tl civari ve oyunlarida 100-120 tl ve üstü olursa kullanıcılar onun kadar iyi olmasada diğer konsola yönelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: StriderHiryu

quote:

Dar görüşlü düşünmek değil bu bir el konsolu 750tl civari ve oyunlarida 100-120 tl ve üstü olursa kullanıcılar onun kadar iyi olmasada diğer konsola yönelebilir ki ds serisi kırılınca az mi oyun çıkti? Bir dolu oyun çıktı ve çıkmaya devam ediyor tabi yanlis bilmiyorsam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.