Sağolun hocam, discord u kullanmıyorum da Şimdiye kadar hiç işim olmadı, tavsiye eder misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1932. sayfa)
-
-
Yok hocam ben de kullanamıyorum. Öyle sohbet muhabbet sevmem pek. Yama duyuru falan için kullanıyorum.linkleri atarım birazdan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rinn'in son attığı 3 oyundan hangisi en düşük ebata sahip indirip yedek almalı, yarın PC'den bakacağım.
İleriki portları çalışırabilmek için bu oyunların cihazda olması gerekiyormuş.
Buymuş PCSE01426
Legend of the Skyfish [PCSE01426] [USA] [NoNpDRM].zip - 80.7M
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 22 Ocak 2024; 9:57:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla enteresan rinn kolay kolay şunu bunu yapın demez
Legend of skyfish
i am the hero
Licthspeer adlı oyunlar
Neler gelecek acaba pesi portlamadı çocuk bir türlü
google docsNightInTheWoods121.vpkhttps://drive.google.com/file/d/12HjSyc7zNb0DGP-R0CdAhDDkQqsxd5kX/viewgoogle docsKingdomNewLands.vpkhttps://drive.google.com/file/d/1xNedsFiu4pt210HYzCklmu_q4LPp-xmn/view
https://www.mediafire.com/file/exiiih62vw129h8/NFSHP.zip/file
-
Herkese merhaba. 3,65 yüklü cihazımı bilgisayara (Windows 10) USB ile bağlayınca bu bilgisayar bölümünde görünüyor ama çift tıklayınca karşıma hiçbir klasör çıkmıyor ve bu klasör boş diyor. Önceleri 3,74'teydi ve yine böyleydi. Bu normal midir?
Edit: Henkaku 3,74 vardı, şimdi Henkaku 3,65 var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 23 Ocak 2024; 3:8:36 > -
-
Cihazda jailbreak var mı, Henkaku yani? Yoksa orijinal yazılımlı cihazda klasörler görünmez sanıyorum.
Bug mı var hocam
Bende de bazı klasörler görünmüyor
Mesela app klasörü yok ama adres çubuğuna c/usbE/app yazınca giriş yapabiliyorum
Gizli klasör olmuş olabilir mi ve gizli klasörleri göster seçeneği açık mı?
Benim 3 cihazda da hiç başıma gelmedi şimdiye kadar.
edit galiba bug var çünkü iki defa aynı yere geldim ikisinde de karakter takıldı hareket etmiyor ekran üçgen işareti çıkıyor kolu çevirmesi gerek ki ilerleyebileyim ama hareket yok. Daha önceki benzer üçgen ile aktive edilen noktalardan geçmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 22 Ocak 2024; 23:48:32 > -
Henkaku var. Hep vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 23 Ocak 2024; 3:10:11 >
Select tuşuna basacaksınız yoksa görünmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sağ analogda drift başladı,değişim harici çözümü var mı? hava tuttum,devre temizleyici ile temizledim aynı.
-
Çok teşekkürler hocam sağolun
O ayar açık evet ona rağmen göstermiyor bende de
Eğer para vermemek, cihazın içini açmamak istiyorsan tek çözüm harici kol ile oynamak.
Samurai II Vengeance 'ı Vita'ya kopyaladım oyun ilerledi, öyle mutlu oldum ki anlatamam. PS TV neden böyle su kattı anlamıyorum.
İyi ki content manager var da yedek alınıyor, cihazlar arası oyun aktarımı kablosuz hızlıca oluyor.
-
Onu da yaptım. Ne yazık ki hiçbir şey olmadı.
KonsologyoutubeYILLAR SONRA PS VITA | PS VITA ALINIR MI? | PS VITA İNCELEME | PLAYSTATION VITA İNCELEMEhttps://www.youtube.com/watch?si=aAd8tplb7r45EE58&v=XQl3EQPt9M4&feature=youtu.be
-
Samurai vengeance Vita'da da takıldı ama sonra düzeldi baktım orada da takılıyor yeniden TV'ye geçtim çünkü gözlüğüm kırıldı geçen hafta TV'de daha rahat seçiliyor lanet olsun içimdeki oyun aşkına
Güzel midir MC3 öncesinde farklı bir mobil FPS portlamışlardı ismini hatırlamıyorum berbat idi hayatımda bu kadar kötü oyun görmemiştim.
Şu night shift'i bir bitireydim güzel yer açılırdı PS TV'de.
Bu liste ne olmuş böyle Impossible olan bazı oyunlar possible mı olmuş yoksa Impossiblelar listeden mi çıkmış? Sanki portlanması mümkün olmayan oyunların sayısı azalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 28 Ocak 2024; 0:37:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X