Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1932. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.359
Cevap
166
Favori
1.059.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19301931193219331934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, discord u kullanmıyorum da  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!  Şimdiye kadar hiç işim olmadı, tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben de kullanamıyorum. Öyle sohbet muhabbet sevmem pek. Yama duyuru falan için kullanıyorum.linkleri atarım birazdan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rinn'in son attığı 3 oyundan hangisi en düşük ebata sahip indirip yedek almalı, yarın PC'den bakacağım.

İleriki portları çalışırabilmek için bu oyunların cihazda olması gerekiyormuş.

Buymuş PCSE01426

Legend of the Skyfish [PCSE01426] [USA] [NoNpDRM].zip - 80.7M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 22 Ocak 2024; 9:57:20 >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Valla enteresan rinn kolay kolay şunu bunu yapın demez
    Legend of skyfish
    i am the hero
    Licthspeer adlı oyunlar
    Neler gelecek acaba pesi portlamadı çocuk bir türlü

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
  • Herkese merhaba. 3,65 yüklü cihazımı bilgisayara (Windows 10) USB ile bağlayınca bu bilgisayar bölümünde görünüyor ama çift tıklayınca karşıma hiçbir klasör çıkmıyor ve bu klasör boş diyor. Önceleri 3,74'teydi ve yine böyleydi. Bu normal midir?

Edit: Henkaku 3,74 vardı, şimdi Henkaku 3,65 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 23 Ocak 2024; 3:8:36 >
  • Benim oyun burayı geçemiyor

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

• SarıHertz S kullanıcısına yanıt

Cihazda jailbreak var mı, Henkaku yani? Yoksa orijinal yazılımlı cihazda klasörler görünmez sanıyorum.

Bug mı var hocam
    Bende de bazı klasörler görünmüyor
    Mesela app klasörü yok ama adres çubuğuna c/usbE/app yazınca giriş yapabiliyorum

Gizli klasör olmuş olabilir mi ve gizli klasörleri göster seçeneği açık mı?

Benim 3 cihazda da hiç başıma gelmedi şimdiye kadar.

edit galiba bug var çünkü iki defa aynı yere geldim ikisinde de karakter takıldı hareket etmiyor ekran üçgen işareti çıkıyor kolu çevirmesi gerek ki ilerleyebileyim ama hareket yok. Daha önceki benzer üçgen ile aktive edilen noktalardan geçmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 22 Ocak 2024; 23:48:32 >

Henkaku var. Hep vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıHertz -- 23 Ocak 2024; 3:10:11 >
  • SarıHertz S kullanıcısına yanıt
    Select tuşuna basacaksınız yoksa görünmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sağ analogda drift başladı,değişim harici çözümü var mı? hava tuttum,devre temizleyici ile temizledim aynı.

Çok teşekkürler hocam sağolun  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

O ayar açık evet ona rağmen göstermiyor bende de

• desparados_532 kullanıcısına yanıt

Eğer para vermemek, cihazın içini açmamak istiyorsan tek çözüm harici kol ile oynamak.

Samurai II Vengeance 'ı Vita'ya kopyaladım oyun ilerledi, öyle mutlu oldum ki anlatamam. PS TV neden böyle su kattı anlamıyorum.

İyi ki content manager var da yedek alınıyor, cihazlar arası oyun aktarımı kablosuz hızlıca oluyor.

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Onu da yaptım. Ne yazık ki hiçbir şey olmadı.

• Konsologyoutube
    YILLAR SONRA PS VITA | PS VITA ALINIR MI? | PS VITA İNCELEME | PLAYSTATION VITA İNCELEME
    https://www.youtube.com/watch?si=aAd8tplb7r45EE58&v=XQl3EQPt9M4&feature=youtu.be

• Modern combat 3 geliyormuş
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

Samurai vengeance Vita'da da takıldı ama sonra düzeldi baktım orada da takılıyor yeniden TV'ye geçtim çünkü gözlüğüm kırıldı geçen hafta TV'de daha rahat seçiliyor lanet olsun içimdeki oyun aşkına  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

Güzel midir MC3 öncesinde farklı bir mobil FPS portlamışlardı ismini hatırlamıyorum berbat idi hayatımda bu kadar kötü oyun görmemiştim.

Şu night shift'i bir bitireydim güzel yer açılırdı PS TV'de.

Bu liste ne olmuş böyle Impossible olan bazı oyunlar possible mı olmuş yoksa Impossiblelar listeden mi çıkmış? Sanki portlanması mümkün olmayan oyunların sayısı azalmış.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!android.rinnegatamante.it
    Android to PSVITA Candidate Ports List
    https://android.rinnegatamante.it

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 28 Ocak 2024; 0:37:38 >
  • 
Sayfa: önceki 19301931193219331934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.