Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1971. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.413
Cevap
165
Favori
1.061.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19671968196919701971
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doom2rpg data dosyalarını indirirseniz direk data'ya atınca çalışmıyor data içinde yaratacağınız doom2rpg klasörüne atmalısınız bir de tuşlar oyunun kendi menüsünden vita tuşlarına atanabiliyor.

yani şöyle

ux0:data/doom2rpg/Doom 2 RPG.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 19 Ocak 2025; 23:8:38 >
  • 2008-19 arası SIE başkanı olan muhterem Vita'nın neden başarısız olduğunu açıklamış.

Bu açıklamayı şimdi yapması yeni cihaz üstünde çalışıldığı ve öncekinin sorunlarının araştırıldığı anlamına gelebilir. Playstation da Nintendo'nun yolundan gidip iki değil tek cihaz yapmalı yani PS6 hibrit olmalı Switch gibi.

Main reason:

- Development resources were split and they didn't have enough studios to make games for 2 platforms, so they had to prioritize PS4 development.

Other reasons:

- Proprietary memory cards were a mistake

- Back touch was not necessary and added costs

- OLED increased production costs

- Vita dev kit had video out, but they removed it for the final version just to save a few cents

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 20 Ocak 2025; 3:43:25 >
  • Mobil oyunculuğun zirve yaptığı bir döneme denk gelmesi ayrı bir zorluktu ama vita özünde çok çok güçlü bir aletti. Video çıkışı gelseydi, hafıza desteği verilseydi ve de oyun stüdyoları alete odaklansaydı çok daha iyi işler ortaya çıkabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lextor kullanıcısına yanıt

Ben video çıkışından çok cihaza özel karta yoruyorum. PSP'nin 2k-3k ve GO'da TV çıkışı var da kaç kişiye bağlantı kablosu satabilmiş Sony, onu boşuna mazeret olarak söylemiş gibi geldi bana.

Aslında kimsenin bahsetmediği çok önemli bir sorun Sony'nin pazarlama ve reklamdan kaçınması.

Gerçi diyebilirsin ki Nintendo'nun Türkiye'de ne pazarlaması reklamı var neredeyse sıfır ama garip bir durum gerçekten.

• ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

SDKart mazeret değildi zamanında yapılan en kötü hataydı. Hatırlıyorum Vita ilk çıktığı hafta almıştım, Uncharted 100 vita hafıza kartı 120TL civarıydı. Oyun kadar hafıza kartı alıyordun.

Video çıkışı 2010'lar sonrası kimlik kazanmaya başladı. Switch'in başarılı olmasının en büyük sebebi bu mesela. Vita aynık şekilde olsaydı döneminde çağ atlatabilirdi. Vita'yı yurtdışından getiren eleman bana "bu aletin en büyük hatası ekranı 3D olmaması" demişti ama en büyük hatası oyun çıkmaması oldu :)

Vita döneminde çok iyi reklam yaptı aslında, Türkiye'ye özel reklamlar bile gerçekleştirdi. İllaki hatırlarsın. Vita'yı bilmeyen yoktu neredeyse. En büyük sorun oyun çıkmaması oldu. En büyük hata.

Hakkı yenen iyi bir aletti. Kalbimizde yaşıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 21 Ocak 2025; 8:22:47 >
  • Sony PS5 için bile PS1-2 eskilerini yeniden pişirip oyuncuların önüne attığı bir dönemde yeni el konsolu çıkarsa dahi ne yapabilir ki?

https://x.com/marcaeg/status/1881630812241907801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 21 Ocak 2025; 12:31:31 >
  • Benim dualshock3'ün pili mefta olmuş bir senedir şarj etmemenin sonucu

RIP 2009-2025

baya hizmet verdi kerata, pilini değiştirsem bile lastikleri eskimişti basmadığım tuşu algılıyordu ama kim bilir kaç oyun bitirdim PSP'de.

Özel oyun olmazsa almanın mantığı yok eski oyunları 60 dolara kitlerler steamda 2-3 dolar aynı oyunlar ben deck aldım şuana kadar vita seviyesinde sevdiğim tek konsol oldu diyebilirim taşınabilirliği hariç tabii  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

Adamlar hiç kısıtlamamış kullanıcıyı her emülatör korsan vs her şeyi yapabiliyorsun cihazda cidden takdir ettim ama gelin görün yine emülatörde en sorun çıkaran cihaz bizim küçük canavar vita  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! 

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    O emülatörün daha yeni olmasından kaynaklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke arka kapağım kırmızı olsaydı çok şık duruyor özellikle kırmızı fitilli kılıfla.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
     @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

Japon renkler çok hoş

• Ohannesburg Balatro portu geliyor

Yılın en iyi bağımsız ve en iyi mobil oyunu ödülünü almıştı bu oyun.

edit ben bu oyunun Switch ROM'unu indirmiştim denemek için çünkü çok övgü aldı ama o kadar çok şey indirdim ve oynuyorum ki sıra gelmemişti kısmet Vita'ya imiş.

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!reddit
    From the VitaPiracy community on Reddit: I'm making a balatro port.
    https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1i81956/im_making_a_balatro_port

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 24 Ocak 2025; 20:47:18 >
  • Akiba's Trip bitti Tearaway oynamak istiyordum ama indirmeye üşendim, diskte yoktu assassins creed chronicles'e başladım arada da çerezlik uppers atarım.

• 
Sayfa: önceki 19671968196919701971
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.