Şimdi Ara

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada! (1981. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.630
Cevap
166
Favori
1.064.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Hem vita hem series s sahibiyim, vitaya yaklaşık 1-2 ay önce cfw yükledim ve o günden beri xbox neredeyse hiç oynamıyorum hocam. eski oyunları tekrar oynadıkça ne kadar değişik ve kaliteli oyunlar olduğunu anladım oyun piyasası şuan cidden bitmiş hiç bir yenilik yok.

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Ara sıra öyle bunalımlar gelir hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

PS1, PS2, PSP, VITA ve PS3 neslindeki her oyun festival gibiydi hocam. Her bitirdiğimiz oyundan büyülenerek çıkardık. Şimdiki oyunlarda artık o büyülenilerek çıkılan oyun sayısı aşırı azaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

katılıyorum hocam. örneğin dün silent hill shattered memories bitirdim, bu nesilde sanıyorum bu oyun gibi oyun bir tek silent hill 2 var o da remake zaten. bütün oyunlar birbirinin kopyası online ağırlıklı ve kozmetik satma peşinde

Her seferinde tuvalete TV'yi taşıyamam  

• Ben steam Deck kullanıcısıyım. Emulator kısmı çok iyi ama retro oyunlar için daha küçük bir hand held istiyorum. Vita sanırsam emulatorde iyi. Cihazı en uygun nasıl edinebiliriz? Tercih edilmesi gereken sürüm model vs var mı? 1 ay sonra yurtdışındayım orada uyguna edinme yöntemleri var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 13 Mart 2025; 16:6:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt

Nintendo 3DS de bu açıdan çok iyiydi. Taşınabilirliği süperdi. Üstüne üstlük, ekranı da katlanabiliyor. Şahane cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Mart 2025; 16:39:32 >
  • jymz___ kullanıcısına yanıt

tercih etmen gereken bir sürüm yok tüm sürümlere cfw yükleniyor, ben amoled olmayan LCD'li 2000 serisini tavsiye ederim ama tercih meselesi.

Benim tüm cihazlarda 3.60 yüklü enso yani kalıcı henkaku ile açılıyor cihaz daha üst sürümlü alırsan 3.60'a indirme yolu var. 30 saniyede kırılabiliyor cihaz.

ps tv almayı da seçenekler arasında düşün ekransız Vita yani TV'ye bağlanıyor avantajı ethernet bağlantısı var ve USB girişi var stick takılabiliyor.

Şu an bayıla bayıla oynadığım bitince ikincisine başlayacağım Yomawari'ye baktım örneğin yokmuş, gamepass'in kütüphane geniş gerçekten ama her oyun var da denemez.

Yomawari mi kaldı hocam

Oynadın mı? Oynamadıysan kalmıştır, ben oynamadım.

Oynamadım. En son 2022de bir oyunu çıkmış gamepasste yoklar

Oyun Steam'de 18 dolar mı neydi ikincisi de aşağı yukarı o kadardır ama Switch 80 doları çakmış tek kutuda 2 oyun versiyonuna.

Hiç affetmiyor Nintendo aynı Apple gibi cezalandırıyor tüketicisini :)

• Indiana Jones'un son güncellemesini yükleyince oyun sorunsuz çalıştı kayıt dosyamı da kurtardım ki tam süper oldu :)

Çok fazla gömdüğüm için Bedhesda'yı haksızlık ettim ama Nvidia'nın en yapmaya çalıştığını anlamak imkansız çünkü oyun minimum 8 gb vram ile çalışır diyorlar oysa 1000 serisi rtx kartlar bile full hd çalıştırıyor. Benim kart 4gb vram'li high ayarlarda akıyor oyun.

Nvidia'nın derdi herkese yeni kartlar satabilmek sanki, zaten şu eksik yonga setli kartlar ile rezil oldular.

• Güzel powerbankmış ama bin kişi katılmış çekilişe :)

@PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!
  •  @PS Vita Haber-Oyun-Tartışma Platformu -> Vita Aldıran Oyunlar Listesi İlk Sayfada!

flow'un yani Andy'nin yüzünü biliyoruz zaten hatta kız arkadaşını bile gösterdi.

Şair burada ne demek istemiş ki Andy'yi etiketleyerek, sana benziyor mu diyor?

Adına şarkılar yazmış

• Bayadır sessizdi Rinn Splinter Cell oyunu paylaştı

• PSP'deki gran turismoyu deneyeyim dedim, oynanış her ne kadar güzel olsa da içerik tam bir hayal kırıklığı. kariyersiz gran turismo mu olurmuş.

• 
Sayfa: önceki 19781979198019811982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.