Şimdi Ara

ps vita hakinda bi kac soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.Cikan oyunlar basit siradan oyunlarmi.
    3.Yeni hardcore bi oyunu oynaya bilirmiyim.
    4.Bu urune benzer baska cihaz markasi varmi.
    5.2.el ve sifir fiyati ne kadardir. (Bikac siteye baktim fiyatlar cok farkli)
    6.Her ps de goruntuyu televizyona aktara bilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baygreen26 -- 30 Eylül 2016; 17:05:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1-evet çıkıyor. ama sony tarafından çıkmıyor. zaten bu yüzden eleştirilerin odağında.
    2-basitler de var güzeller de var ama AAA tarzı oyunlar gelmiyor ne yazık ki !
    3- yeni hardcore bir oyun derken ? markette ne varsa onu oynarsın. hardcaore oyun var mı bilmiyorum. hardcore oyun ne onuda bilmiyorum
    4- nintendo 3ds var. özellikle new 3ds xl çok güzeldir. vita ile kıyaslanınca daha güzel oyunlara sahip.
    5- 2.el ürünler 300 civarı gidiyor. Sıfır almanı önermem.
    6- vita nın görüntüsü tv ye aktarılmıyor. ama ps4 deki ve ps3 deki oyunları bu konsollara sahipsen eğer ps vita üzerinden oynayabiliyorsun. yine internet tabannlı şekildede oynanabiliyor oyunlar ama TR de yok henüz.

Aslında 10 numara cihaz da sony üvey evlat gibi bıraktı cihazı yoksa harika bir alet.

sana tavsiyem new 3ds xl almandır.

• XL değil ama Nintendo NEW 3DS almak istiyorum ben.

Yurtdışında 170 $ olduğunu duydum. Giden gelen arkadaş da yok hiç.Nereden alıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

1-evet çıkıyor. ama sony tarafından çıkmıyor. zaten bu yüzden eleştirilerin odağında.
    2-basitler de var güzeller de var ama AAA tarzı oyunlar gelmiyor ne yazık ki !
    3- yeni hardcore bir oyun derken ? markette ne varsa onu oynarsın. hardcaore oyun var mı bilmiyorum. hardcore oyun ne onuda bilmiyorum
    4- nintendo 3ds var. özellikle new 3ds xl çok güzeldir. vita ile kıyaslanınca daha güzel oyunlara sahip.
    5- 2.el ürünler 300 civarı gidiyor. Sıfır almanı önermem.
    6- vita nın görüntüsü tv ye aktarılmıyor. ama ps4 deki ve ps3 deki oyunları bu konsollara sahipsen eğer ps vita üzerinden oynayabiliyorsun. yine internet tabannlı şekildede oynanabiliyor oyunlar ama TR de yok henüz.

Aslında 10 numara cihaz da sony üvey evlat gibi bıraktı cihazı yoksa harika bir alet.

sana tavsiyem new 3ds xl almandır.

Vitayı sadece bu amaçla kullanıyorum,ps4 oyunlarını gayet iyi stream ediyor.

• ps vita almak şuan parayı çöpe atmaktır ikinçi elleri para bile etmiyor sony vita kullanıcılarına sağlam bir kazık attı psp ye verilen desteğin yüzde 10 u bile verilmedi vitaya konsolu tamemen öldürdüler android de bedava olan oyunları para ile alıp oynamak gibi şimdi vita psp gırafik kalitesi kötü olsada vitaya değişmem bi ton Hardcore oyun var vitada 2 tane bilemedin 3 tane Hardcore oynancak oyun var telefonlar tabletler ve sony nin umursamazlığı ps vitayı çöp haline getirdi.almayın aldırmayın uzak durun paranıza yazık.
  • Ramses R kullanıcısına yanıt
    Nintendo NEW 3DS aynen ordan alıp burda satanlar var bazen 3 katı fiyat istiyolar gümrük vergisiyle alsan bile uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeoromeo35 -- 10 Aralık 2016; 11:26:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.