peki bu hencore içinden downloadin vitashell i artık yapamayacağım anlamına mı gelicek. buradaki sorunu düzeltemez miyiz. "Downloading Vitashell... Downloading eboot.bin... Failed! 0x80431075" |
Ps Vita Homebrew Rehberi (21. sayfa)
-
-
Hocam ben bunu hata olarak görmüyorum açıkçası, vitashell zaten yüklü sizde. Açıkçası hencore ile vitashell yükledikten sonra bir daha yüklemeyi denemedim. Tahminim zaten yüklü olduğu için hata veriyordur. Easyvpk uygulamasını kurun. Sonra vitashell silip tekrar hencore ile vitasell indirmeyi deneyin. Büyük ihtimal indirir. Easyvpk, bir sorun olursa vitashelli indirebileceğiniz yer olsun diye önce kurun dedim.
Ama dediğim gibi hencore uygulamasından indirmeniz gereksiz artık. Zaten uygulama yüklü. Enso yükledikten sonra hencore ile install henkake yapmanızın gereksiz olması gibi buda gereksiz artık.
-
simdi anladım. enso kurulacak zaten gerek kalmayacak. aslında benim özerllikle sormamın sebebi bu failed hatası gibi başka hataların olması durumunda enso yüklemesinin ardından da çeşitli hatalar alacağımdan tırstığımdan detaya iniyorum. söylediklerinizi uygulayacam şimdi. enso ile kalıcı yaptıktan sonra dilediğimizde sürüm düşürme yada yükseltme yapabilecez dimi.
-
Enso uygulamasını yüklediğiniz gibi kaldırabilirsiniz. Sıkıntı olmaz. Install henkaku işlemini otomatik konsol açılırken yapıyor gibi düşünebilirsiniz. Enso yükledikten sonra onunda uygulamasını modoru gibi silebilirsiniz. Eğer sonra lazım olursa yine kurarsın.
-
aytuğ bey bu konuda son sorum olsun sizi sıktığımın farkındayım.
enso yüklemeden önce plugin yada başka eklentiler ya da tai klasörünü yeniden adlandırmak gerekir mi. enso yükleme sırasında pluginlerin bu duruma zarar verme durumu olmaz dimi Çok teşekkür ediyorum.
-
Pluginler bir zarar vermez enso için ama işim garanti olsun dersen hencore içinden restore taihen (tam adını hatırlamıyorum, böyle bir seçenekti) seçip config belgeni sıfırlarsın yani tüm pluginler devre dışı kalır. Sonra enso yükle.
istediğin kadar sorun olabilir ya, sıkıntı değil
-
çok teşekkürler aytuğ üstad. reset TaiHEN.config yapacam.
-
Merhaba. Uzun zamandir kullanmadigim vitayi 3.75 den 3.65 dusurup, ps vita oyunlarini pkjg den indirip oynadim. Sonra adrenalin yukledim, ekran biraz flu ve pixeller gozukuyor. Bu normal mi?
Bir de sd2vita aldim n11 den. Version 5.0 yaziyor, 128gb lik sd kartla sorunsuz calisir mi bu apart? Saticiya sordum ama iplemedi :) -
Merhaba. Uzun zamandir kullanmadigim vitayi 3.75 den 3.65 dusurup, ps vita oyunlarini pkjg den indirip oynadim. Sonra adrenalin yukledim, ekran biraz flu ve pixeller gozukuyor. Bu normal mi?
Bir de sd2vita aldim n11 den. Version 5.0 yaziyor, 128gb lik sd kartla sorunsuz calisir mi bu apart? Saticiya sordum ama iplemedi :) -
Bi sorum olacak bende slim 3.65 kirilmis vita var hankeku ben vita kartindan herseyi microsd karta nasil aktaracam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aytug251- 3.73 kırma işlemindeki henkaku'yu kullanabilirsiniz.
2- 3.65'e düşünce psn henkaku aktifleştirmeden psn hesabınızla giriş yapmak isterseniz, güncelleme yapmanızı söyleyen bir mesaj iel karşılaşırsınız. Henkaku aktif edince ayarlarda henkaku settings kısmında spoof var, orada 3.73 yazıyorsa sorun yaşamadan psn girişi yaparsınız. Ban konusunda bir şey diyemem her cfw işleminin ban riski vardır. Ama hile falan yapmadıktan sonra vitada banlanan hiç duymadım.
3- 3.73 versiyondaki henkaku 3.65'te de çalışır. Yani yeniden kurmana gerek yok.
4- Ayarlardan otomatik güncelleştirmeleri kapat ve spoof versiyonun 3.73 olsun. Bunun dışında dns ve update blocker falan gerekmez. Zaten 3.73 güncellemesi yanlışlıkla yapsan bile henkaku aynı şekilde çalışır durumda olduğu için tekrar 3.65'e dönersin kolayca.
5- Enso yüklemek zorunlu değildir. Ama enson yüklemeyeceksen 3.65'e dönmenin bir anlamı yok bence. Enso kalıcı hack, yani konsol başlarken aktif olur. 3.73 henkaku ise yüzde 25 çalışma ihtimali var. Aktif etme ihtimali 4te 1. Olmazsa konsol yeniden başlar tekrar denersin. Ayrıca sadece henkaku kullanırsan plugin ve sd2vita ayarları henkaku başlatınca aktif olur. Yani konsol bir daha yeniden başlar. Veri tabanı tekrar oluşur. Boşa zaman kaybı bence.
6- Content manager (cma) sony'nin resmi içerik kopyalama programı. Cfw kullanıyorsan qcma programını kullan. Ama cfw yüklendikten sonra, vitashell ile buna da gerek kalmaz. İstediğin dosyayı direk kopyalarsın.
7- 3.73'te kullandığın orjinal memory kartı ve sd2vita kartını 3.65'e dönünce de kullanabilirsin. Eğer psn hesabını değiştireceksen ya da başka bir konsol üzerinde kullanacaksan, vitashell ile kart içindeki id.dat dosyasını silmeyi unutma. Bu dosya hafıza kartının profil bağlantısı.
8- Bir şey değil =)
Soruların dışında 3.65 versiyonda üst versiyonu isteyen oyunları oynamak için plugin kurman lazım, konsolrehberi sitesine bakarsan orda baya bir rehber var vita için.
Umarım bu mesaj yardımcı olmuştur...
Alıntıları GösterHocam slim 3.65 kirilmis cihaz aldim icinde her sey yüklü hankekulu ama her sey kendi vita kartina yuklu ben butun her seyi micro sd karta nasil gecirecem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam banada yardimci olursan sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2 saate falan müsait olucam size uygunsa o zaman halledelim. Karta kopyalama kolay işlem zaten çok sürmez
Allah razi olsun hocam
Aman hocam unutma beni
Hocam ben slim 3.65 hankeku kirilmis cihaz aldim ama vitashell dahil her seyi vita kartina yuklemiş ben bütün bunlari sd2vita karta nasil aktaricagim
elinde sd2vita adaptör olduğunu farz ediyorum. sd2vita ile kullanacağın kartı uygun şekilde biçimlendirdin mi?
https://konsolrehberi.com/2021/02/08/sd2vita-kurulum-rehberi//
şu linkte detaylı anlatım var. kartı nasıl biçimlendireceksin ve ardından normal karttaki içeriği nasıl kopyalayacaksın yazıyor. Bir bak istersen yapamazsan beraber bakalım.
-
Ewet bilgisayarda o işi hallettim
o zaman orda yazdığı gibi konsolu vitashell ile bilgisayara bağla, bilgisayarda gizli dosyaları görecek şekilde ayarla ve korunan sistem dosyalarını gizle seçeneğini de iptal et. O şekilde bilgisayar bağlantısı yaptığında gördüğün tüm içeriği sd2vita karta kopyala. ardından switch sd2vita uygulamasını kullan. Ana kart olarak sd2vita kuıllanmaya geçer o şekilde.
-
Hocam iyice okuyum yapazsam size mutlaka dönüş yaparım teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X