Şimdi Ara

PS Vita için Ödüllü Yarışmamız Başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PS Vita için Ödüllü Yarışmamız Başladı!

Herkese merhaba. Hepsisony.com sponsorluğunda yapılan ödüllü yarışmamız bugün itibariyle başlamış bulunmaktadır. Bidiğiniz üzere, ön sipariş ile PS Vita satın alan kullanıcılara ilk kargolamayı, Türkiye'de sadece Hepsisony.com sitesi yapmıştır ve kalitesini göstermiştir.

Yarışma ile ilgili ayrıntılara geçecek olursak, birinci, ikinci ve üçüncü seçilecek yarışmacılar aşağıdaki ödülleri kazanacak.

Birinciye: Little Deviants PS Vita Oyunu = 75TL

İkinciye: PS Vita 4 GB Hafıza Kartı = 59TL
    4 GB PlayStation Vita Hafıza Kartı ile, PSN downloads, ve kişisel medyaları kaydeder.

Temel Özellikler:
    PlayStation ® Vita çoğu oyun için gereklidir.
    Mağaza oyun, PSN indirmeler ve kişisel medya kaydeder
    Depolama alanı sağlar: Ortalama
    1 - 2 tam PS Vita oyunları
    3 Film
    1142 Şarkılar
    800 Resim

Üçüncüye: PS Vita In-ear Headset Kulak içi Kulaklık = 55TL
    Bu şık kulaklık ile arkadaşlarınız ile sohbet ederken, tüm eylemleri duyun . Bu kulaklık, uygun in-line mute düğmesi, mikrofonun sesini kapatmak duyulmasını istemiyorsanız bunu sağlarken, zengin bir ses performansı ve etkileyici ses izolasyonu sunuyor.

Temel Özellikler:

Tam daldırma yüksek kalite kulak içi tipi kulaklıklar
    Entegre mikrofon kristal berraklığında iletişim sağlar.
    Duyulmasını istemediğiniz zaman için uygun in-line mute düğmesi
    Etkileyici ses yalıtımı
    Üç farklı boyutta silikon kulak uçları, rahat ve güvenli bir uyum sağlamak
    Şık kulaklık tasarımı

Yarışma 1 Ay sürecektir. Bu süre zarfında PS Vita'ya sahip olan kişiler, PS Vita'larının resimlerini çekip bu konu altında paylaşacaklardır. En güzel kareografiyi oluşturan resimler arasında birinci, ikinci ve üçüncü seçilecektir. Yaş sınırlaması yoktur. PS Vita sahibi değilseniz bu yarışmaya katılamayacaksınız. Hemen PS Vita için ön sipariş vermek istiyorsanız, SONY CENTER - T fırsatlarından faydalanın.

İstenilen Şartlar (duruma göre değişecektir):
    1 - PS Vita sahibi olmak
    2 - Çektiğiniz PS Vita resimlerinin yanında kendi el yazınız ilewww.vitaplaystation.com (sitemizin adı), kullanıcı adınız ve içinizden geçen herhangi bir cümle yazmak
    3 - Sitemize üye olurken gerçek mail adresini vermek, (Eski üyeler mail adresleriyle ilgili sıkıntıları varsa yeni kullandıkları mail adresleriyle değiştirmelidir.)
    4 - Kazananlar ile mail yoluyla irtibat kurulacaktır.
    5 - Mail ile ulaşamadığımız kullanıcılar, ödüllerde hak iddia edemeyeceklerdir.

Not: Hile yapan kullanıcılar tespit edildiğinde, ödül için hak iddia edemeyecektir. Hile yapanın ödülü, seçilecek olan bir başka kullanıcıya verilecektir.

Aşağıda örnek bir resim vardır. Resmi çekmeden önce güzel kareografiler oluşturun ki, ödüllerden birine sahip olun.

Bol şanslar, iyi eğlenceler :)

KAYNAK:http://www.vitaplaystation.com/ps-vita-haberleri/7607-odullu-yarismamiz-basladi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 25 Şubat 2012; 13:55:48 >

• Su yarismayi en azindan 1 hafta erteleseydiniz olmaz miydi ? Halen cihazi eline gecmeyen kisiler var..haksizlik oluyor..
  • Yarışma 1 ay sürecek.
  • Tabi Katılımcı durumuna göre süreyi uzatabiliriz.
  • Psp vita sahibi olmayanlarla yönelik bi yarışma olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum sonuçta psp vita adına düzenelen yarışma ve aksesuar veriyosunuz bunun yerine psp vita verseydiniz daha iyi olabilirdi katılıyorum yinede tesekkürler
  • Katılalım bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • katıldım :) ama işin garip tarafı 2. ödülü bence 3.lükten kötü... sonuçta vita sahibiysen hafıza kartı vardır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

katıldım :) ama işin garip tarafı 2. ödülü bence 3.lükten kötü... sonuçta vita sahibiysen hafıza kartı vardır :)

Haklısın amam ödülleri verirken fiyatına göre derecelendirme yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

katıldım :) ama işin garip tarafı 2. ödülü bence 3.lükten kötü... sonuçta vita sahibiysen hafıza kartı vardır :)

Haklısın amam ödülleri verirken fiyatına göre derecelendirme yaptık.

onu farkettim ama kişisel olarak garipsedim sadece :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.