Şimdi Ara

PS Vita mı PS Vita Slim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
7.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir zaman içerisinde Sony Ps vita modelini geliştirip yeni model olan Ps Vita Slim modelini piyasaya çıkaracak. Bu aralar PS Vita almayı düşünüyorum sizce slim modeli beklemeli mi beklemeden şuan piyasa olan modeli almak mı daha mantıklı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenter -- 15 Eylül 2013; 16:53:44 >

• Ps Vita Slim modeli Gelişmiş versiyon değil ucuzlaştırılmış versiyondur. Oled Panel Yerine LCD panel Kullanıldığından Hem incelmiş hemde pil tüketiminde 1 saat avantaj sağlamış 1 gb da dahile hafıza katılmış o kadar. Donanımsal açıdan fark yok. Paran hangisine yetiyorsa onu al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 15 Eylül 2013; 18:32:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenter

Arkadaşlar yakın bir zaman içerisinde Sony Ps vita modelini geliştirip yeni model olan Ps Vita Slim modelini piyasaya çıkaracak. Bu aralar PS Vita almayı düşünüyorum sizce slim modeli beklemeli mi beklemeden şuan piyasa olan modeli almak mı daha mantıklı ??

Bencede fırsatın varken psp vita kalın olanı alabilirsin fiyatı düşer birazdaha belki zaten aralarında pek bir fark yok ama şimdiki vitanın ekranı gelecek olandan renk açsından iyi fakat ışık altında oynanmıyor o kötü bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

Arkadaşlar yakın bir zaman içerisinde Sony Ps vita modelini geliştirip yeni model olan Ps Vita Slim modelini piyasaya çıkaracak. Bu aralar PS Vita almayı düşünüyorum sizce slim modeli beklemeli mi beklemeden şuan piyasa olan modeli almak mı daha mantıklı ??

Bencede fırsatın varken psp vita kalın olanı alabilirsin fiyatı düşer birazdaha belki zaten aralarında pek bir fark yok ama şimdiki vitanın ekranı gelecek olandan renk açsından iyi fakat ışık altında oynanmıyor o kötü bilgin olsun

anladım demek istediğini ama diğeri de kötü olursa adamı üzer ama şimdi düşünüyorum nihayetinde bu ekran 50 inch deil ki bozulsun görüntü :s yani büyük ekran olursa eski tip ekranlarda bozulmalar oluyor ama küçücük ekranda bozlma olmaz bence yani yeni vita da ekranın kötü olacağını zannetmiyorum. bir de ben 3g modelini düşünüyordum yeni gelen modelde 3g de olmayacakmış. böyle olrsa gps de kalkar o da beni üzer ben o özelliklerini de kullanmak isitiyordum. yeni gelenin 1 gb hafızası save ve kendi yazılımları için olacakmış açık olmayacakmış diye de duydum.

• quote:

quote:

quote:

anladım demek istediğini ama diğeri de kötü olursa adamı üzer ama şimdi düşünüyorum nihayetinde bu ekran 50 inch deil ki bozulsun görüntü :s yani büyük ekran olursa eski tip ekranlarda bozulmalar oluyor ama küçücük ekranda bozlma olmaz bence yani yeni vita da ekranın kötü olacağını zannetmiyorum. bir de ben 3g modelini düşünüyordum yeni gelen modelde 3g de olmayacakmış. böyle olrsa gps de kalkar o da beni üzer ben o özelliklerini de kullanmak isitiyordum. yeni gelenin 1 gb hafızası save ve kendi yazılımları için olacakmış açık olmayacakmış diye de duydum.

Dostum bak diğeri kötü değil maliyeti fazla ekran kartı gibi düşün nekadar iyi görüntü okadar yüksek fiyat şimdiki gelecek olanda maliyeti biraz daha ucuz ekran takmışlar. Diğer hafıza kartıymış 1 saat ek süreymiş onlar pazarlama senaryosu kısacası bundan sonra vita amoled değil lcd gelcek seçimi sana kalmış yani donanım farkı yok 3g de bence büyük bir kayıp değil ama sen bilirsin. Birde satışlar iyi gitmekte gitmeseydi yazılımı kırmalarına izin verirlerdi. Artık plus var zaten 100 tl ver 1 yıl oyna hemde cihazında ömrü uzuyor. Bugün psp vita krıılırsa elimizde patlar animallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Ray // 7 -- 16 Eylül 2013; 0:14:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bak diğeri kötü değil maliyeti fazla ekran kartı gibi düşün nekadar iyi görüntü okadar yüksek fiyat şimdiki gelecek olanda maliyeti biraz daha ucuz ekran takmışlar. Diğer hafıza kartıymış 1 saat ek süreymiş onlar pazarlama senaryosu kısacası bundan sonra vita amoled değil lcd gelcek seçimi sana kalmış yani donanım farkı yok 3g de bence büyük bir kayıp değil ama sen bilirsin. Birde satışlar iyi gitmekte gitmeseydi yazılımı kırmalarına izin verirlerdi. Artık plus var zaten 100 tl ver 1 yıl oyna hemde cihazında ömrü uzuyor. Bugün psp vita krıılırsa elimizde patlar animallah

Anladım dostum teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

• ben OLED (FAT) vitayı 350 +8gb kartla aldım dün ikinci el olarak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

ben OLED (FAT) vitayı 350 +8gb kartla aldım dün ikinci el olarak...

ne diyosun peki oled olanı alayım mı ?? yoksa bekleyeyim mi ?
  • al valla ben daha fazla bekleyemedim.

bir de ps4 çıkınca 2.eller kıymete binecek...

ben kötü de olsa oyun bulamasam bile sırf ps4 için aldım.. o yüzden en düşük fiyatı kovaladım...

akşamda psnden 85e killzone aldım.. sabahlar olmasınç..
  • Killzone ve 3g vita konsol 549 olmus nasil sizce degerlendirilir mi alma zamani geldi mi :) slim in ulkemize gelecegi yok cok avantaji da yok gibi geldi
  • quote:

Killzone ve 3g vita konsol 549 olmus nasil sizce degerlendirilir mi alma zamani geldi mi :) slim in ulkemize gelecegi yok cok avantaji da yok gibi geldi

Nerede hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavoloo

quote:

Killzone ve 3g vita konsol 549 olmus nasil sizce degerlendirilir mi alma zamani geldi mi :) slim in ulkemize gelecegi yok cok avantaji da yok gibi geldi

Nerede hocam?

Teknosada + 50 lirada hediye ceki var :)
  • slim getirdim lazım sa beyler :)
  • yalnız killzonelu pakettee hafızakartı yok onun yanında bi 16 da sipariş ederseniz iyi olur hem psn deki oyunlarda rahat iner
  • Slim icin iyi değil diyorlar ben fat alacağım galiba teknosadaki kampanya bitti mi bilmiyorum ama arastirip uygun fiyat biryerden alacagim insh ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar PES , Fifa fln online multiplayer oynayabiliyormuyuz? Desteği var mı yani? PSP'de yok çünkü artık.
  • Weezer kullanıcısına yanıt
    Dostum Pes i denemedim ama FIFA 13 oynuyorum ve online olarakta aşırı keyifli..
  • Kardeşim bence şuanki Fat versiyonu almanda fayda var. Ben Slim'i yurt dışından gelen bir arkadaşım almış denedim normal vitayı'da biliyorum görüntü kalitesinde bek düşme olmamış ama renklerin dolgunluğu vs. bence Fat çok daha iyi gözüküyor birde Fat daha sağlam bir alet gibi duruyor Slim'e göre.
    Birde kampanyayı kaçırmışsın galiba Gold Ps Vita 3G+Wifi'yi 529TL'ye veriyor bu fırsatı kaçırmaanda fayda var derim.
    Link:http://www.gold.com.tr/sony-playstation-vita-3g-wi-fi-oyun-konsolu_u
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunTeRFoReWeR

Dostum Pes i denemedim ama FIFA 13 oynuyorum ve online olarakta aşırı keyifli..

haberdar ettiğin için teşekkür ederim dostum inceleyeceğim hemen (=
  • Oled ekran gidecekmiş peh yemişim öyle vitayı beyaz bi vita bulsam fat para bulup alacamda hep yüksek fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.