Şimdi Ara

PS Vita Mı PSP Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    Ben Oyun oynamak için kaliteli oyunları olan bir cihaz arıyorum ancak bu ikisinden hangisi daha avantajlı olur ? PS Vita'ya korsan oyunlar yükletebilir miyim ? Çünkü gerçekten çok pahalıya denk geliyor. PSP ile PSV arasındaki farklar nelerdir , Gözle görülebilir bir fark var mı ? Cihazın Amerika Fiyatı ne kadardır ?
    Edit : Eklenti.
    Edit2: PSP 3006 Aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 29 Aralık 2013; 7:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

Merhaba arkadaşlar , Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    Ben Oyun oynamak için kaliteli oyunları olan bir cihaz arıyorum ancak bu ikisinden hangisi daha avantajlı olur ? PS Vita'ya korsan oyunlar yükletebilir miyim ? Çünkü gerçekten çok pahalıya denk geliyor. PSP ile PSV arasındaki farklar nelerdir , Gözle görülebilir bir fark var mı ? Cihazın Amerika Fiyatı ne kadardır ?

grafiksel anlamda ps3 ile ps2 arasındaki fark ne ise vita ile psp arasındaki fark ta o kadardır.ama oyun konusunda birşey diyemem türkiyede gerçekten pahalı oyunlar
  • Eski oyunları (GBA-Nes-SNES vs) oyunları seviyorsan PSP al. Direk kırdırıp oyunları oynayabiliyorsun. Eğer amacın grafikse vita daha mantıklı ama oyunları bayağı bir pahalı. Kırılması da oldukça uzun sürecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

Merhaba arkadaşlar , Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

grafiksel anlamda ps3 ile ps2 arasındaki fark ne ise vita ile psp arasındaki fark ta o kadardır.ama oyun konusunda birşey diyemem türkiyede gerçekten pahalı oyunlar

Bende Psp 3004 Piano Black var ve gayet memnunum. Vitayı da kullandım diyebilirim ama çok kullanışlı gibi gelmedi bana, tabi bu zevklere göre değişir.
    Vita henüz kırıldı mı bilmiyorum ama kırılmadı ise oyunlar çok pahalı, ama Psp de böyle bir sorun yok. Oyun indirebileceğin bir çok forum sitesi var.
    Görüntü kalitesinde de diyebileceğim tek şey; Psp de aydınlık bir yerde iken ekranı net göremiyorsun, Vitayı kullandığımda hava kararmış olduğundan bunu test edemedim ama Sony nin bu durumu hallettiğini duymuştum.

• Sahte oyun oynamak falan istiyorsan Psp derim. PsVita daha kırılmadı ve uzun süre kırılmayacak gibi duruyor. Eğer originalciyim diyorsan ; psp oyunları 20-69 Tl arasında, PsVita oyunları yanlış hatırlamıyorsam 89-149 Tl arasında. Seçim senin.
  • psp hem kırılabiliyor
  • iyi bir bütçen varsa 3004 serisinden alabilirsin eğer bütçe kısıtlıysa 1004 lerden alabilirsin bu senin seçimin hem psp daha ucuz
  • psvitanın biraz daha pişmesi gerek,daha oturmadı piyasası ve içerik anlamında hala sığ.
  • tabiki psp al hem oyun çeşitliliği açısından hemde kopya oyun oynama açısından psp,vitaya oranla daha avantajlı istediğin kadar oyun indirip oynarsın hem psp,oyunları vita oyunlarından daha zevklidir vitanın tek avantajı grafikleridir
  • 3DS al
  • 3000 serisi iyidir vitayı beğenmedim
  • Psp'nin üretimi durdurulmuş olmasına rağmen fiyatı Sony'nin yetkili mağazasında 309.00-310.00 TL arasında değişiyor.Eğer PSVita alacağım dersen şuan üretimi hâla sürüyor ve "gnctrkcll" tarafından indirime girmiş fiyatı 649.00 TL'den 549.00 TL'ye düşmüş.PSP ve PsVita arasında ciddi değişen bir grafik farkı var ve PsVita şuan çift joystick,dokunmatik ekran,çoğu modelde Wi-fi özeliği ile PSP karşısında daha fazla dikkat çekiyor.Herhangi bir video sitesinden "PSP Fifa 14" ve "PsVita Fifa 14" ü aratırsan aradaki CİDDİ grafik farkını görebilirsin.İkisinin arasındaki bu görülen farklardan birisi ise PSP'nin oyunları UMD Disc ile çalışırken PsVita'nın oyunları Hafıza Kartı gibi bir şey ile çalıştırılabiliyor ve benim bildiğim kadarıyla şuan PsVita kopya oyun oynatmıyor.Psp'ye tabir olarak ettiğimiz "kırma" işlemini Pro Update ile gerçekleşirken birçok kopya oyununu bu programla ISO olarak çalıştırabilirsiniz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.