Arkadaşlar sizce en iyisi hangisi?Evde bir tane psp im var amam ps vita yı çok beğendim.Almayı düşünüyorum.Sizce ikisi arasında hangisi? Hangisi özellikleri daha iyi? Dokunmatiği iyi mi ?
Elma mı armut mu diye soruyorsun. Oyun konsolu istiyorsan vita, telefon istiyorsan telefon.
Psp yi sat,vita al.En iyi çözüm bu.
Eşek mi mercedes mi
Arkadasim senin kafan baya karismis..sen bence biraz daha bekle..su asamada 2 sini de alma
quote:
Orijinalden alıntı: Kaspersky Lab.
Arkadaşlar sizce en iyisi hangisi?Evde bir tane psp im var amam ps vita yı çok beğendim.Almayı düşünüyorum.Sizce ikisi arasında hangisi? Hangisi özellikleri daha iyi? Dokunmatiği iyi mi ?
Ben psp mi dagittim tornavida ile acip ciddiyim:D
quote:
Orijinalden alıntı: ismetdai
Elma mı armut mu diye soruyorsun. Oyun konsolu istiyorsan vita, telefon istiyorsan telefon.
arkadaşım birisi oyun makinası birisi telefon.. google da arat ,,
telefon ile oyun makinası farkları nelerdir diye..
Pc mi alsam koltuk takımımı gibi bisi olmus hangisine ihtiyacın varsa onu alıcaksın.
tabiki vita arkadaşım , vitanın dokunmatiği çok iyi ekran mükemmel browser hızlı
Ayran mi vodka mi
Su mu soda mı
Kola mı Şalgam mı?
Beyler ayip oluyor..........kardes ciddi birsey sormus siz kafa yapiyorsunuz.
.........kolonya mi Calvin Klein mi ??
Ee tabiki celvin kleynnnnnnnnn ama ucuz be 370tl ennpahalisi ayakkabi
quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coal
Eşek mi mercedes mi
eşek
quote:
Orijinalden alıntı: DonsuzLaz
Beyler ayip oluyor..........kardes ciddi birsey sormus siz kafa yapiyorsunuz.
.........kolonya mi Calvin Klein mi ??
ne kolonya ne CK , Paco Rabanne
Benim için önemli olan oyun ve internettir. Ben burada sizi adam yerine koyup soru sordum.Ha ben adam değilim hayvanım diyorsanız ozaman bu konuya saçma sapan lüzumsuz yorumlar yazmayın.Burada sizi bir insan olgun kişi yerine koyuyorum.Sizin yaptığınıza bakın.
Adam ölmüş beyler vurmayın. PSP Vita bende çok beğendim ama hafıza kartı yanında gelmiyormuş ona ek bütçeyide göz önünde bulundur.