Şimdi Ara

Ps Vita Near Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben ne zaman near a girip sağ üst köşedeki near butonuna bassam WİFİ açık olduğu halde error veriyor could not obtain data for your location diyor
    sizin bunun için bir öneriniz varmı?

• bulunduğun yer için geçerli bir uygulama değildir bence...
  • Vita'n 3Glimi?
  • yok Wİ-Fİ li de yani arkadaşımın evindede denedim oradada olmadı acaba herhangi bir ayar felan mı yapmam gerekiyor?
  • Evet ama yazamam 2 saat mobilim
  • teşekkürler işe yaradı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 3G'li modelde aynı hata vardı bugün 3G Vodafone hat taktım Map, Near, Foursquare uygulamalarının hepsi sorunsuz çalıştı.
    Dışarıda Wi-Fi ile denemedim henüz...
  • merhaba bende PCH-1104 3G model PSVITA var, Vodafone dan hattim var ama ne WiFi den nede 3G den near i aktiflestiremiyorum. Hep hata veriyor harita uygulamasinda yerimi buluyor fakat near da hata... near button una basiyorum mavi cember doluyor yine hata veriyor. Hatta bu mesaji Vita dan yaziyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRODAKAN KAI

merhaba bende PCH-1104 3G model PSVITA var, Vodafone dan hattim var ama ne WiFi den nede 3G den near i aktiflestiremiyorum. Hep hata veriyor harita uygulamasinda yerimi buluyor fakat near da hata... near button una basiyorum mavi cember doluyor yine hata veriyor. Hatta bu mesaji Vita dan yaziyorum.

Disariya balkona filan cikin ve uygulamayi update edin.Sorun cozulur.Nerdeyse her vitada var bu sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Mart 2012; 18:52:26 >
  • Sorunu cozdum, disarda da denemistim olmamisti. Sadece saat ayarlarindan otomatik ve internet ayarini sectim, saat diliminide istanbul sectim ve calisti. Ama simdi de online olmama ragmen ve butun paylasimlara izin vermeme ragmen online ol diyor. Cildirtcak beni bu near
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.