@defected Sony'i savunacak değilim ama 3DS ise 150 tl o dediğin oyun diğer birçok düşük kaliteli oyunu gibi.Bunu da unutmayalım.Sony ileride umarım fiyatları indirir ama yine de çok absürt değil gibi geldi fiyatlar bana 3DS ile karşılaştırınca.Özellikle Fifa verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor.3DS deki Fifa ise abartmıyorum Fifa 2000 gibi.İsteyen alsın denesin.Rezalet bir oyun..
Pahalı oyunlar var
Tamam Iphone'daki kadar olmasın ama bu kadarda pahalı olmasının nedeni ne? Bence Türkiye şartları için bir oyun, maksimum elli TL olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: theraptorx
Tamam Iphone'daki kadar olmasın ama bu kadarda pahalı olmasının nedeni ne? Bence Türkiye şartları için bir oyun, maksimum elli TL olsun.
aynen böyle olmalı bence de
Herkese merhaba ben PS VITA yı yurt dışından getirteceğim bir sorunla karşılaşır mıyım?? Lütfen çabuk olursa sevinirim çarşamba günü gidiyorum:(
Oyunlar Ateş pahası bir de bunları kaydedeceğin hafıza kartı başka bir ateş pahası. Sony ps3 kâr yapma mantığını burada da uyguluyor sanırsam. Tıpkı 6 liraya satılan gillette mach 3 liern kutusunu 6 liraya satarken bıçaklarını 20tl ye satması gibi
Turkiyenin pahalılığı hadi neyse onu kabul ettik diyelim. Fifa kutulu alırsan dısarda 129,90 tl psnden indirirsen ki kutulama nakliye pazarlama vs maliyeti sıfır fiyat 135 tl. amerika psnde kutulusuda 39 dijitalide 39 dolar. Vitada tek psn kullanıldığı icin psnden indirdiğin oyunu ikinci elde satama sansında nerdeyse sıfır. Psn turkiye bu mantıkta bir arpa boyu yol gidemez.
Bir el konsolu için fazlasıyla kaliteli oyunlar çıkarıyorlar ama gerçekten bu fiyatlar sömürür adamı. Sanki en fazla ne kadara satarsak yediririz diye düşünmüşler öyle koymuşlar fiyatları ayda bir yeni oyuna devam iki güzel oyun birden almak hayal.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme