Şimdi Ara

ps vita psp tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. Forumda benzer başlıkların olduğunu farkındayım. Ama onları okuyunca daha çok kafam karıştı
    Durumum şu şekilde. 3-4 ay sonra askere gideceğim işi falan bıraktım takılıyorum. Mecbur köye dönecem. Peder bey kesin inek otlatmaya yollayacak. Bana bu 3 ay zarfında çayırda bayırda takılmalık bişeyler lazım. el konsolu almaya karar verdim. ilk konsolum olacak. biraz araştırıp psp almaya karar verdim. biraz daha araştırınca kafam iyice karıştı. köyde internet yok ya psp alıp burdan oyunları doldurcam yada ps vita 3g alcam. askerden döndükten sonra kullanırmıyım bilmyorum. android,ios falan demeyin 3 yıldır bunlara yazılım geliştiriyorum bıktım bunlardan gecen ay akıllı telefonu bırakıp külüstür bişey aldım. nintentoya falan da baktım ps oyunları daha cazip geldi.3 ay süreside eğlenceli bir şekilde geçirmek istiyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• fazla param var kaliteli oyun severim diyorsan ps vita al derim (iyi bir ps vita sağlam kaliteli oyunlar iyi bir bellek demek 800 tl gibi bi para eder)

fazla para veremem diyorsan psp al (psp 250 tl diyelim bir oyunu 50 tl 30 tl buyüzden kırdırt bir elektronik mağazaya tanesi 5 tlye oyun al 10 oyun alcaksan 250+50 300 tl 10 oyunlada iyi vakit geçerirsin zaten )

Psvitayı kırdırtma (ps vita alcaksan)

psp yi kırdırt derim(psp alcaksan)

bunlar benim görüşlerim oyüzden sen delimisin ? ahahah psp kırdırtcakmış vs. yorumlar yapmayın bana

ama bana göre ps vita al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147 -- 25 Haziran 2013; 22:05:40 >

• Bu süre içerisinde psp sana yeterli gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersddk -- 2 Temmuz 2013; 15:24:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.