Şimdi Ara

Ps Vita Sağ Analog Stick Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    iki ay önce Amerika'dan Ps Vita Slim (PCH-2000) getirttim.
    Şimdiye kadar ne bir kez yere düşürdüm, ne de sert kullandım. Toplamda da en fazla 20-30 saat oynamışımdır.

Geçen hafta sağ analog stick kendi kendine sol alt köşeye kaymaya başladı. Yani bir oyunu açtığım zaman cursor kendiliğinden sol alt köşeye gidiyor. Ben onu kontrol edebiliyorum ama hep bi sol köşeye gitme eğilimi var.

İnternette konuyu araştırdım.. birisi demiş restart et, diğeri update et, birisi sistemi yeniden kur demiş...
    hepsini yaptım.

Dün şunu farkettim ki, joystick kaymaya başladığında Ps Vita'yı şöyle bi sallayınca cursor duruyor ve düzeliyor.
    Yani demek ki sorun yazılımsal değil, donanımsal bir soruna benziyor. Heralde joystick'in bağlantı noktasında bir sıkıntı var.

Sizlere sorum; ne yapmam gerekli?
    Amerika'dan aldığım için garantisi burda geçmez heralde bunun.
    Sony servisine göndersem, Ps Vita Slim Tr'de henüz satışta değil. Onlarda yedek parça var mıdır? Varsa da kaç paraya yaparlar? Baya sıkıntıdayım.

Yardım edenin elleri dert görmesin!

• Hem vita slim hemde normal vitanın analog stickleri aynı.Ancak fiyat konusunu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun.
    içini açıp baktınız mı?

bununla ilgili videolar var:
    https://www.google.com.tr/search?q=vita+analog+repair&oq=vita+analog+repair&aqs=chrome..69i57.2784j0j1&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=vita+analog+repair&tbm=vid

şans işi,bazen içini açıp tekrar kapamayla düzelir bu elektronik aletler :)

en kötü kendiniz getirtir takarsınız o tecrübeyle:
    http://www.ebay.com/itm/New-PSV-3D-Analog-Joystick-Replacement-for-Sony-PS-Vita-/321400191544?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ad4f1ba38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 2 Eylül 2014; 18:54:18 >

• Dosttum bendede slim var ayni dedigin olayi bende yasadim cok nfs oynamistim benimde soldaydi cozumu yapmaya basladiginda cihazi komple kapatip acacaksin bende boyle gecti olay sistemsel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.