Şimdi Ara

PS Vita ülkemizde ön siparişe başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almayın arkadaşlar almayın. Kullandığı elektroniklerin çoğu sony olan birisi olarak söylüyorum (diğer markaların fanboyu falan değilim yani) almayın Bildiğin adam öpmek bu. Hayır söylenenlerle yapılanlar arasında dağlar kadar fark var. 800 tlye 3 gsiz modeli satıyorlar ki ilk başta o fiiyata 3g li modeli vereceklerini söylemişlerdi. Şimdi kafalarına göre fiyat koymuşlar. Cihazın amerika fiyatı 250 dolar. Tl bazında 450 tl. Getirtme imkanı olanlar direkt amerikadan falan getirtsin. Garanti falan da hikaye. Bozuldu mu kardeşim bir tane daha alırım. Nasıl olsa neredeyse iki katı. Bozulana kadar kullanırım. Bozuluncaya dek zaten fiyatlar iyice taban yapar ki zaten satışları dipte. Bu gidişle fiyat iyice düşecek. Bizde almayalım arkadaşlar, tepkimizi koyalım. Bu şekilde belki akılları başlarına gelir.
  • Pahalı.
  • 3G li versiyon Almanyada 300 EURO civarinda bu da 700 TL ye tekabul diyor. Tr de cok pahali tabii kdv si luks tuketim urunu olmasi sebebiyle fiyat otamatikman artiyor. Sony ile alakali bir sey degil.

Ayrica Turkiyede ki 3G versiyonlarinda Uncharted oyunu hediye. Bunun fiyati da 50 EURO: 117 TL. Almanyada veya yurt disinda boyle bisi soz konusu degil. Tabii tum bunlara ragmen yine pahali mi evet yine pahali...

Ulkemizde Vatan gibi % 25 indirim yapan magazalarda satisa sunulursa taksitle alinabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 29 Ocak 2012; 17:28:41 >
  • Ürün pahalı değil bence, ha derseniz ki ben 64 gb sd alacağım o zaman iki katı fiyatına gelir tabii ki, kullanılan sd kart standart değil, çok daha yüksek hızlara sahip. Fiyatın yükselmesi gayet doğal... Ayrıca vita 800 küsür olacak dendiği zaman dolar neredeydi acaba? ben en aşağı 1000-100 çıtası bekliyordum. Kusura bakmayın ama ipod 4g 600 iken bu cihaza az bile fiyat. İpad 2 işlemcisinin 2-3 katı potansiyelden bahsediyoruz ki azımsanmayacak bir şey.
  • ürün pahalı değil ,abartmayın.300 euro 700 lira yapıyor.Hep ağlıyorsunuz,gider iphone a 2000 lira verirler ps ye pahalı derler.Vergisi var şeyi vaar fiyat makul.
  • En uygun fiyat su an nerede?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.