Şimdi Ara

ps2 almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktanda anlaşılacağı gibi bu sıralar ps2 almak mantıklımı olur ömrü ne kadar olur?
    Ve Alırken nelere dikkat etmem gerekir?
    Ayrıca Ankarada uygun olarak nerde bulabilirim?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• bende ankarada oturuyorum..bende 2 hafta ya kadar ps2 alacaktım..şu silver slimlerden hatta....ama şimdi tamamen vazgeçtim..para biriktirip martta ps3 alacam...bu kararımdaki en büyük sebep izlediğim ps3 oyunları oldu..gerek youtube den gerek kendi sitesinden..tamam çok pahalı olarak piyasaya çıkacak ama önümde 4 ay ım var...ne kadar birikirse param ona göre bakacam..olmadı alamadım ozaman psp almayı düşünüyorum..üzerine de o günkü şartlarla bişeyler alırım....aslında ps2 çok çabuk ölmez..daha bi kaç yıl devam eder ömrü..ama ps3 de alabilirsen bi kafadan 6 yıl kullanacaksın..bazıları ölü yatırım diyor şu aralar ps2 ye..bende öyle düşünüdüğüm için vazgeçtim almaktan...

metroda armağan pasajında tunalıda kızılaydaki tüp geçitte(izmir caddesinin oraedaki) her iki tarafında da mevcut..izmir caddesinde ps2 leri bulabilirsin..

alırkende çok fazla dikkat edeceğin konu yok aslında..ama çipli falan isterim diyosanda çipin kaliteli oluşuna bak derim..ankarada genelde çip li takanların markası m7 dir..bu çip çokta kaliteli sayılmaz...birde fiyat sorduğunda sana çipli artı yedek kol artı kartlı fiyatını diyeceklerdir...sonuçta bu extra verdikleri aletlerin ve oyunların hiç biri orjinal değil..yani sana 2.kolunuda veririm derse anlaki yan sanai..kartta öle..zaten fiyat araştırması yaptığında çok uçurum fiyatlarla karşılaşacaksın..biri 340 derken diğeri toplam da 550 çıkaracak sonrada 440 olur diyecektir..en büyük nedeni ise çipin kalitesi..

kal salıcakla..

• Bence ps2 alman ıcın herangı bı engel yok bende 2-3 ay once aldım en az 2 sene daha ps2 oyunları cıkıcak bence sımdı ps3 almak bıraz rısklı bır ıs cunku yenı bır sıstemle gelıyor ve bu sıstem pek cok problemı beraberınde getırdı ayrıca oyunalarının (hepsımı bılmıorm ama) cogu hd (high defination ozellıklı ancak ulkemızde adam akıllı bı hd tv yok bu hd tvlerınde oturması ıcın benım kanaatım en az 1 sene lazım. bence sımdı ps2 almak (250 ytl ye chıplı 0 bulabılırsın cok rahat) 1 bucuk 2 sene kadar ps2 ıle ıdare etmek hem boylece blue-ray denen sıstemı ıyıce cozerler konsolun gereklı updatelerını de yaparlar sende alır pasa pasa oynarsın hem ozaman fıyatıda makul bı sevıyeye düşer
  • Şaka mak 2 yıl daha götürür oyunları.. Hit olanları oynasan yeter zaten..
  • Bende alalı 1-1.5 ay oluyor gayet memnunum almanı tavsıye ederım p3ler pahalı gelecek marta kadar sabredersen ve paran olursa p3 al ama kımbılır oyunları ne zaman cıkıcak...? gercı benımde pek o konuda bılgım yok ama ps 2 den ben memnunum
  • pekiyi alma seçenekleri gelişirse yani ben bunlardan birini alıcam belki el konsolu ile normal konsolu karşılaştırmak yanlış ama hangisinden daha fazla zevk alırım eğlenirim?
    ds lite - psp - wii - ps2 bunlardan biri ?
  • Bana gore Ps2'den alıcagın zevki baska birseyden alamassın süper oyunları olan bir konsol sadece efsane oyunlarını alsan seni baya oyalar onlar bitincede kaliteli oyunlara gecersin
  • http://www.jaoyuncak.com/forum/ TEK ADRES HOCAM GARANTİLİ
  • www.jaoyuncak.com

ankaranın tek adresi hocam buradan fiyatlara sen pişman olmazsın donanımhaber kullanıcısı olduğunu söyle indirim yaptır kendine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.