hocam yerin ferah olması cok önemli insanlar artık rahatlarına düşkünler.
Tv olarak marka o kadar da önemli değil. Bencede xbox 360 koymalısın parası olan oynar ve emin ol cok daha iyi getirisi olur.
Ps2 olarak slim almak zorundasın bende var cok fazla kullanmıyorum aslında hiç kullanmıyırumda denilebilir ama sorun yaşamadım şu ana kadar. m7 chip hem ucuz olur hemde fiyatına göre başarılıdır. Oyun olarak pes serisi veya we serisi en cok oynanan oyunlardır.
Sigara içilmemesini saglamalısın. İlk zamanlar buyuk bir kayıp gibi gözüksede ileride seçilen seçkin bir yer olmanı saglayacaksın.
zatem bir arkadaş çok iyi açıklamalarda bulunmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: Marmarali
Ps2 olarak slim almak zorundasın bende var cok fazla kullanmıyorum aslında hiç kullanmıyırumda denilebilir ama sorun yaşamadım şu ana kadar.
Bayıldım bu lafına.. Bi de sorun çıkarsaymış bari.
quote:
Orjinalden alıntı: Adventure
quote:
Orjinalden alıntı: Marmarali
Ps2 olarak slim almak zorundasın bende var cok fazla kullanmıyorum aslında hiç kullanmıyırumda denilebilir ama sorun yaşamadım şu ana kadar.
Bayıldım bu lafına.. Bi de sorun çıkarsaymış bari.
kısa süre kullanmış olabilirim- sorun çıkarmadıgını belirtmek istedim ve cok az kullandıgımıda belirtdim-
bence elektronik şans isi 7 yıl elektronik okudum ve nefret ediyorum elektronikten....
yeni konsolları bekliyorum özelliklede xbox 360 ve ps3 heyacanlandırıyor beni. xbox 360 cok basarılı inşallah ps3 de bir o kadar başarılı olur
ps3 ü bekle çok pahalı olur ama iyi para kazanırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme