Arkadaşlar ben ps2 kullanıcısıyım.Bende gta san andreas var ama CJ nin evinden cıktıktan sonra siyah ekran gelince orada takılıyor ve bir süre sonra disk okunamıyor diyor.Yeni oyun açıyorum tekrar eve gidiyorum videoları oynatıyor falan sweet&kendl video suna gelince yine aynısısı oluyor.Arkadaşta 1 keresinde oynamıştım gta san andreas ' ı (aynı cd farklı ps2) onda hata vermemişti.Acaba ben ps2 deki bu sorunu nasıl düzeltebilirim ?Kendi başıma düzeltebilir miyim?
cd çizik varmı?
Hayır tüm Cd ' lerde olan basit küçük çiziklerden başka çizik yok.
Arkadaşın ps2 sinde çalıştırmıştı.Sanırım ps de sorun var neresinde sorun olabilir onu merak ediyorum.
kopya oyunsa belki cd dendir... değilse lens olabilir...
CD çizik olmasa bile cd taşınırken vs.. ezilmiştir hasar görmüştür bundan dolayı takılıyodur. Ps2 diğer cd leri sorunsuz okuyorsa bir problem yok. eğer fazla cd seçiyorsa göz hasar almış olabilir. (Orjinal CD lerde bu seçiciliği yapmıyorsa chip kontrol ettir)
yanlızca gta san andreas'a takılı kalma başka oyunlarıda dene eğer onlarda bir sorun yoksa sorun oyun dvd'sindedir.
ps2 de sorun olabilir diğer dvd oyunlarınıda çalıştırmıyorsa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme