Şimdi Ara

ps2 hdd aparatı nerden bulurum nekadardır (Network Adaptör)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps2 hdd aparatı nerden bulurum nekadardır böyle giderse gözü yiyecem ben kendı cektığım dvd lerı kullana kullana (Network Adaptör)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amt_vtn -- 10 Eylül 2007; 14:20:12 >

• 35 ytl geliş fiyatıymıs doğrumu bılmem arkadas buldu bıde boot cd si ayarlıyacakmıs ole oluyonmus
  • nereden buluruz bu fiyatlara, ankara'dan alıcıyım
  • irmaktoyslan da bulabilirsin nasıl ankaralsın sen
  • ırmak toysland'in sitesinde bunu buldum 230 ytl diyor
    hd combo
  • Arkadaşlar istanbulda nerede bulabilirim network adaptörü? ucuza
  • hdcombo slim ps2 lere takılır network adaptörü ise büyük makınalara takılır şuan için bizde network yok.Aşırı yüksek fiyatı 130-140 ytl gibi bi fiyatlara satılıyor bu fiyat uyarsa elimizde yok ama kişiye özel isteyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amt_vtn

35 ytl geliş fiyatıymıs doğrumu bılmem arkadas buldu bıde boot cd si ayarlıyacakmıs ole oluyonmus
    35 ytl ye bulsam önce 35 takla atar sonrada en az 35 tane alırım.Nerede bu fiyata network?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuf ırmak

hdcombo slim ps2 lere takılır network adaptörü ise büyük makınalara takılır şuan için bizde network yok.Aşırı yüksek fiyatı 130-140 ytl gibi bi fiyatlara satılıyor bu fiyat uyarsa elimizde yok ama kişiye özel isteyebiliriz.

100 civarına da bulunabiliyor ama arkadaş geliş fiyatı 35 ytl demiş, 35'e bulan bana 50'ye satsın, hemen alırım...
  • ikinci el network adapter satan var mı ? yada nerden alabilirim bildiğiniz ucuz bir yer var mı ? gelmişiz 2013 yılına adamlar hala 100-135 'e satıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.