Şimdi Ara

PS2 KOL PROBLEMLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA 2 AY ÖNCE PLAYSTATION 2 ALDIM, ÇÜNKÜ PS3 ÇOK PAHALI :( BUNA EK OLARAK ORJINAL 2 TANE SONY KOL ALDIM, KARŞILIKLI OYNAMA KEYFİNİ YAŞAMAK İÇİN. FAKAT KOLLAR 1 AY GEÇMEDEN BOZULDU :'( KOLLARI ALDIĞIM YERE GÖTÜRDÜM, KABLOLARINI DÜZGÜN TOPLAMAMIŞIM KOLLARI TOPLARKEN KABLOSUNU KOLA SARDIĞIMI VE BU NEDENLE KABLOSUNUN BOZULDUĞUNU SÖYLEDİ :( YANİ ÇOK MORALİM BOZULDU, 70 YTL VERDİM KOLLARA VE SAÇMA KABLO NEDENİYLE BOZULDU, BUNU NASIL TAMİR EDERİZ, YANİ Bİ ÇÖZÜMÜ VAR MI?

HELP ME :(((

• lehim yapabilirim diyorsan joypadleri açıp kabloyu 3-4 cm geriden kes, genelde kablonun joypadden çıktığı bölümde aşırı kıvrılmalardan dolayı içteki ince teller kopuyor. Sonrasında kestiğin kabloyu renkleri aynı olacak şekilde içeride kalan parçayı sök ve lehimle

Normalde çok basit bir işlem işi biraz bilen için. Yapamam diyorsan bir elektronikçiye ver yarım saatte halleder. edeceğin masraf tahminim 10-20 ytl arasi tutar en fazla.
  • Sarmadan nasıl koyacağız onun bir formülü var mı?
  • Sarmak şartmı :)
  • Değil
  • arkadaşlar sarmadan nasıl yer kaplamayan bir hale getireceğiz
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox gamepad drift sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Ps3 kolu dualshock 3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .mRcan.

arkadaşlar sarmadan nasıl yer kaplamayan bir hale getireceğiz

cok duzenlısın heralde salla gıtsın yatagın ustune koltugun ustune oyle kalsın ne gerek var toplamaya ps2ye takılı kalsın devamlı nıye cıkarıyorsunkı bende ps2 varken 2 bılemedın 3 kere cıkmıstır konoldan
  • quote:

Orjinalden alıntı: takeru

lehim yapabilirim diyorsan joypadleri açıp kabloyu 3-4 cm geriden kes, genelde kablonun joypadden çıktığı bölümde aşırı kıvrılmalardan dolayı içteki ince teller kopuyor. Sonrasında kestiğin kabloyu renkleri aynı olacak şekilde içeride kalan parçayı sök ve lehimle

Normalde çok basit bir işlem işi biraz bilen için. Yapamam diyorsan bir elektronikçiye ver yarım saatte halleder. edeceğin masraf tahminim 10-20 ytl arasi tutar en fazla.

Tam iki gün boyunca kablo içindeki 1 adet kopuk tel için uğraştım. Sonuç ne oldu. Koca bir 0. Yapamadım. 5 sene elektronik okumuşluğum var. Boşa mı okudum? Hayır. Mesleğimi yapıyorum. :) Bu işin masrafı yok fakat halen daha merak ederim neden yapamadığımı. :) Velhasıl olmadı :)

Kesinlikle kola sarmamak lazım o kabloları. Aslında amaç kabloyu mümkün mertebe kırmamak. Olduğu gibi, nasıl desem, doğal halinde bırakmak :) Yapan elektronikçi var mıdır? Kesin vardır. Kabloyu soketinden komple değiştirmek en kesin çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 3 Mart 2009; 1:11:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drake_1988

quote:

cok duzenlısın heralde salla gıtsın yatagın ustune koltugun ustune oyle kalsın ne gerek var toplamaya ps2ye takılı kalsın devamlı nıye cıkarıyorsunkı bende ps2 varken 2 bılemedın 3 kere cıkmıstır konoldan

düzenli değilim de.Kendime ait odam yok salonda oynuyorum.PS2yi de zaten 4-5 günde bir açıyorum.benim ps2 kolu da bi gidip bi geliyo.TAm oynuyosun yön tuşları birden çalışmıyo sonra bi daha gelip gidiyo lehim yaptırsam elektrikçiye düzelir mi acaba?
    Lehim yaptıracaksam elektrikçiye ne diye tarif edicem?ACİL

• up
  • pede giren kablolar lehim yerlerinde kopmuş de anlar o...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcantcan

pede giren kablolar lehim yerlerinde kopmuş de anlar o...

Saol arkadaşım.Bugün ps2yi aldığım yere sordum değiştirdi kolu saolsun
  • Arkadaşlar benim kolunda sol analog kolu bozuldu normalde sağa sola ittiğimizde tekrardan geri gelirken sağa itiyorum sağda kalıyo sola itiyorum solda kalıyo ya NFS nin yeni seri oyunları kol ayarları normal yönlere çevrilemiyo analog kolla oynuyorsun bende bu yüzden oynayamıyom bi fikri olan var mı yaptırılabilirmi acaba.... ???
  • quote:

sadece ps2 gamepad değil hiçbir elektronik ürünün kablosunu sarmamak lazım.
  • eyw.
  • Bende bir Ps1 gamepad'i var Ps1'in ilk çıktığı zamandan kalma . Kaç yıl oldu halen sapasağlam. Kaç kere yere düşürdüm yapmadığım şey kalmadı yuh be kardeşim bu zamana kadar gördüğüm en dayanıklı elektronik zımbırtı bu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.