Şimdi Ara

PS2 kolunu PS3'e Tanıtma Sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bugün yazıcıoğluna gidip ps2 kolunu ps3'e bağlamak için gereken aparatı aldım, eve geldim aparat aracılıyla ps2 kolunu ps3'e taktım ama malesef ps3 kolu tanımadı. Aslında tanıyorda çift gamepad takılmış gibi algılıyor ve ps3 usb kaynağında çok fazla güç var bir bağlantıyı çıkarın gibisinden bir uyarı veriyor ve ps2 kolu çalışmıyor. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

• Bu arada aldığım aparat şu:

PS2 kolunu PS3'e Tanıtma Sorunu !!
  • garip.bende öyle bir arıza olmadı ama çift kol algılamış gibide olmadı.her iki kol aynı oyunu kontrol etti.(abime ps2 koluyla oynatıp ps3 koluyla çaktırmadan oyununu müdahale edip çok sinir etmiştim.ama farkına varınca sonu çok acılı oldu)
  • Acaba koldamı bir sorun var.
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri yok mu?
  • arkadaşım bendede sony ps2 orjinal kol vardı aynı aparatı aldım ana menüde çalıştı bazı oyunlarda çalıştı bazı oyunlarda çalışmadı bir iki oyunda çalıştı diyeceğim sonra ben usb girişli kol aldım sorunusuz çalışıyor.bir arkadaşım var ps3 tamirleriyle uğraşıyor yaklaşık 12 senedir ve her kolda olmadığını ama bazı kollarda orjinallerde dahil böyle olduğunu sebebinin arıza olmadığını başka aparatla dahil çalışmadığını söylemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

arkadaşım bendede sony ps2 orjinal kol vardı aynı aparatı aldım ana menüde çalıştı bazı oyunlarda çalıştı bazı oyunlarda çalışmadı bir iki oyunda çalıştı diyeceğim sonra ben usb girişli kol aldım sorunusuz çalışıyor.bir arkadaşım var ps3 tamirleriyle uğraşıyor yaklaşık 12 senedir ve her kolda olmadığını ama bazı kollarda orjinallerde dahil böyle olduğunu sebebinin arıza olmadığını başka aparatla dahil çalışmadığını söylemişti.

Sorun koldan kaynaklanıyor diyorsunuz yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungean

quote:

arkadaşım bendede sony ps2 orjinal kol vardı aynı aparatı aldım ana menüde çalıştı bazı oyunlarda çalıştı bazı oyunlarda çalışmadı bir iki oyunda çalıştı diyeceğim sonra ben usb girişli kol aldım sorunusuz çalışıyor.bir arkadaşım var ps3 tamirleriyle uğraşıyor yaklaşık 12 senedir ve her kolda olmadığını ama bazı kollarda orjinallerde dahil böyle olduğunu sebebinin arıza olmadığını başka aparatla dahil çalışmadığını söylemişti.

bilmiyorum tamirci arkadaşta sorunun en olduğunu bulamadı belki kolun işlemcisinde falan bişey olabilir diyor yani ara aparatı kabul etmeyen bişey diyordu çünkü benim kol sıfır orjinal ps2 koluydu hiç sorunu yok .yani kolda olsa ana menüde ve başka oyunda çalışmaz heralde .başka aparat denemedim ama senin aynısı var bendede

• quote:

quote:

quote:

bilmiyorum tamirci arkadaşta sorunun en olduğunu bulamadı belki kolun işlemcisinde falan bişey olabilir diyor yani ara aparatı kabul etmeyen bişey diyordu çünkü benim kol sıfır orjinal ps2 koluydu hiç sorunu yok .yani kolda olsa ana menüde ve başka oyunda çalışmaz heralde .başka aparat denemedim ama senin aynısı var bendede

İlginiz için teşekkürler. Peki aparat aracılıyla kullanabileceğim tavsiye ettiğiniz bir kol var mı?

• Garip.Bendede ayni converter var .Takinca direk tanior. Ps2 kolunda bi sorun olabilir 1 den fazla varsa diger kollari deneyebilirsin
  • Bu arada tanıtmaya çalıştığım kol Kontorland'in kolu.
  • quote:

Bu arada tanıtmaya çalıştığım kol Kontorland'in kolu.

yan sanayi kollar ps2 de bile sorun çıkarırken ps3 te sorun çıkartması gayet normal. elinde orjinal dual shock 2 varsa onunla dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 16 Eylül 2009; 0:36:07 >
  • bende aynı aparat var çakma kolla çalışıyo pcyede bağlıyorum
    ama titreme yok ve 1 kol takınca 2 kol algılıyo(fazladan 1slot işgal etmişgibi bişey oluyo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake_unreal

bende aynı aparat var çakma kolla çalışıyo pcyede bağlıyorum
    ama titreme yok ve 1 kol takınca 2 kol algılıyo(fazladan 1slot işgal etmişgibi bişey oluyo)

Bendede 1 kolu takınca 2 kol algılıyor ama kol çalışmıyor. İlginç !!
  • o aparatı İstanbul'da nerede bulabiliriz? büyük teknoloji marketlerin hepsinde var mıdır?
    ve fiyatı ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

o aparatı İstanbul'da nerede bulabiliriz? büyük teknoloji marketlerin hepsinde var mıdır?
    ve fiyatı ne kadardır?

Ben aparatı Yazıcıoğlu'ndan 15 TL'ye aldım. Büyük ihtimalle Doğubank'tada satılıyordur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

o aparatı İstanbul'da nerede bulabiliriz? büyük teknoloji marketlerin hepsinde var mıdır?
    ve fiyatı ne kadardır?

Ben aparatı Yazıcıoğlu'ndan 15 TL'ye aldım. Büyük ihtimalle Doğubank'tada satılıyordur.

teşekkür ederim.
    evet, çoğu yerde varmış.
  • s.a beyler. bende almıştım bu aparattan yazıcıoğlundan arkadaşla beraber almıştık 2 tane aynısı.arkadaşım eve gidip denediğinde onda çalıştı ama ben gitim taktım bazen çalışıyor bazen çalışmıyor neden acaba çoğunlukla çalışmıyor bilinmeyen aygıt diyor ara sıra çalışıyor lütfen yardım edin arkadaşım yaptı hiç hata vermedi neden acaba yaaa ...güncelleştirmek için inf dosyası lazım aradım ama bulamadım ya lütfen birisi yardım etsin lütfen bıktım artık uzun zamandır boş boş duruyo burda

aygıt kopya kimliği için bunu gösteriyor ===> USB\VID_0000&PID_0000\5&2BCCD040&0&1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros-bjk -- 1 Temmuz 2010; 13:23:24 >

• cihaz ps3 ile tam uyunmu olmadıgı için böyle problemler olabiliri.. çevirici aletin usb girişi ve kolu değiştir. sorun düzelir.. Ayrıca bu cihazı almanızı tavsiye etmiyorum. bunun yerini aynı fiyata kontorland 'ın usb girişli kırmızı kolları war onu alın ps3'e usb den takın her oyunda tanıyor..

Hatta şöyle bi güzelligi FIFA da dediğim kol ile analog tusunu kapatırsan PES gibi oynayabiliriyosun..(yön tuşları ile)................
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut123

cihaz ps3 ile tam uyunmu olmadıgı için böyle problemler olabiliri.. çevirici aletin usb girişi ve kolu değiştir. sorun düzelir.. Ayrıca bu cihazı almanızı tavsiye etmiyorum. bunun yerini aynı fiyata kontorland 'ın usb girişli kırmızı kolları war onu alın ps3'e usb den takın her oyunda tanıyor..

Hatta şöyle bi güzelligi FIFA da dediğim kol ile analog tusunu kapatırsan PES gibi oynayabiliriyosun..(yön tuşları ile)................

O dediğin zaten ayarlanabiliyor menüden. Birde o kontorland kırmızı koldan aldım r1 ile r2'nin l1 ile'de l2'nin yeri değişik kötü oluyor. Yaylı diye almıştım yarışlarda falan ama hep kötü oldu benim için. Ayarlama şansımız var mı onu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.