Şimdi Ara

ps2 oyun dvd'leri hakkında !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps2 nin lensinin zorlanmaması ömrünün ço kısalmaması için arkası mor dvd lerin kullanılmaması gerektiği söyleniyor ama ben arkası mor olmayan dvd görmedim desem? bu playstation için zararsız dvd lerin makarları neler ? eeğer kendi oyununuzu indirip dvd ye yazıp oynuosanız hangi marka kullanıosunus ?

• Valla kardeş dvd lerin alayını kullandım. Hiçbişey olmadı. Olmazda.. Bu mor dvd olayı nereden çıktı bilmiyorum valla. O kadar oyun var hiç birinde takılma, yavaşlama, kitlenme olmadı.. chip m7
  • ben ps2 alıcaktım bisürü forumda araştırmasını yaptım sordum soruşturdum bu mor dvd olayını merak ettim sadece..arkası mor ise lense zarar veriormuş ömrünü kısaltıormuş lensin..o yüsden bi sormak istedim..
  • mesela şu linkteki açıklamaları oku bi bak orda da mor dvd almayın diorlar..http://www.merlininkazani.com/yeniforum/showtopic.asp?topicid=4671

dvd arkası altın sarısı ve gümüş renli olsun die öneriolar ama ben öle bi dvd ye rastlamadım o yüsden bu topici açtım..bilen varsa sölesin lütfen..biri ps2 alıo 3 - 4 ayda lensi oyun okutmakta zorlanır hale gelior..ben ps1 i 3 sene kullandım 3.seneye girdikten sonra takılmaya başladı.. ps2 nin lensinin sağlam olmadığı sölenior..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevGir -- 31 Mayıs 2006; 16:48:24 >
  • kaliteli dvd medya
    düşük hızda yazım

zarar vermez
  • düşük hızda yazım demişsin ozmn ben korsan oyun satıcılarına pek güvenemem kendim download edip düşük hızda yazmam gerekir.
  • ben de phılıps markalı dvd cd var altı mor ps2 oyunu
  • ben 3 senedir falan kullanıyorum benim makinayı gerçekten bazı mavi-mor cdlerin makinayı çok zorladığı oldu.. özellikle kendi kopyaladığımız dvd filmleri falan takılarak çalıştırıyodu ama şu ana kadar makinada bi bozulma yok ki bende ikinci el almıştım 3 sene önce...hatta neredeyse daha iyi okuyo diyebilirim mavi cdleri..

gri yada altın dvd bulamama olayıda ilginç ben ankara maltepe pazarında falan çok rahat buluyorum walla diğer şehirlerde bilemicem
  • Arkadaşlar renk ile lensin ne alakası var. Olay medyanın kalitesinde ve yazılma şeklinde. Benim timespiltters cd'sinin altı mor, hem de oyun orjinal (oyun dvd değil, cd zamanları..) Yani mor, yşil, gümüş falan değil olay. Kalitede bitiyo olay. Şunu bilmekte fayda var, korsan oyunların tümü, istisnasız tümü 'lense' zarar verir. Bu kadar basit. İsterseniz oyunu 000.1 hızında yazın, takla atın, kı.ınızı yırtsanız havagazı, lense zarar verir eninde sonunda.. Ha uzun süre dayansın en azından derseniz güvebdiğiniz, bidiğiniz yerden kaliteli medyalara yazılmış olanını bulmaya çalışacaksınız en azından... Durum bu.
  • cevaplar için teşekkür ederim bukadar kişi bi sorun yaşamamışsa korkmama gerek kalmadı.. buarada gerçekten arkası mor dışında dvd göremedim :) şuana kadar 3 - 5 çeşit orta kalite dvd elimden geçti hepsinin arkası mor..şuan iomega dvd+r kullanıyorum dvd arşivi yaparken.. orta kaliteler arasında en iilerinden deniyor.. sizce bu ii bi seçim mi ps2 oyunu yazmam için?

bi sorum daha olacak ps2 divX uzantılı videoları oynatabiliormuş doğru mu ? elimde bine yakın dviX arşivim var..pc deiLde tv de büyük ekranda islemek istiyorum.. divX uzantılı avi videoları izleyebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevGir -- 1 Haziran 2006; 2:04:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevGir
    divX uzantılı avi videoları izleyebilir miyim ?

O değil de 'Avi' uzantılı 'divx' videoları izleyebilirsin diyelim.. Divx codec'tir, uzantı değil

Nasıl oluyo bi fikrim yok... Kullanmıyorum.
  • :D hehe bu xbox ta her b.ku yapabiliormuşus ama ps2 çok geri kalmış böle şeylerde.. 2 - 3 oyun için ps2 alıorum ztn :D
  • Arkadaşım arkası mor olan dvd lerin çipe zararı var. Arkası mor olmayan dvd lerde baskı dediğimiz bazı yerlerde yurtdışı diye tabir edilen dvdler. Hiç görmedim diyorsun. Eğer baskı alma şansın yoksa mor bile olsa kaliteli dvd al. kaliteli medyalar hakkında arama yaparsan webde bayağı bir bilgiye ulaşabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.