Şimdi Ara

PS2 oyunları PSP ye cevrilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde PS2 oyunlari var bunlarin formatini degistirip memory stick e yukleyip PSP de oynayabilirmiyim. Bunu mumkun kilan herhangi bir program varmi?

• suan icin oyle bi program yok. psp cilerin dark alex den son istegi bu zaten :)
  • İmkanı olsa bile ancak 1 sene sonra olabilir, Sony zaten PS1 oyunlarını bu yüzden PSP'lere entegre ettirdi, PSP satışlarını katlamak için, PS2'yi de ileride ancak taktik olarak sunabilir..
  • sony kendisi ps2 oyunlarını uyarlatırmı bilmem ama şuan için öyle bir programın olmadıgı gibi ayrıca zaten ps1 oyunlarını bile düzgün çalıştıran bi emülatörü mevcut değil. pspde ps2 oyunlarını şimdilik belki aynı platforma ortak çıkan oyunlarla giderirler....

sen sadece uygun bir emulatörle pc de ps1 oyunlarını iso olarak veya bin.uzantılı olarak psp ne atabilirsin
    tabi çalışma hızı çok ağır ayrıca ses de yok hala üstesinden tam olarak gelinemedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: silent_hill_1918

sony kendisi ps2 oyunlarını uyarlatırmı bilmem ama şuan için öyle bir programın olmadıgı gibi ayrıca zaten ps1 oyunlarını bile düzgün çalıştıran bi emülatörü mevcut değil. pspde ps2 oyunlarını şimdilik belki aynı platforma ortak çıkan oyunlarla giderirler....

sen sadece uygun bir emulatörle pc de ps1 oyunlarını iso olarak veya bin.uzantılı olarak psp ne atabilirsin
    tabi çalışma hızı çok ağır ayrıca ses de yok hala üstesinden tam olarak gelinemedi

Arkadaşım Sony'nin kendi emulatörü var PSP'de PS1 oyunları için 3.03 OE-A da mevcut. Takip etmemişsin sanırım. Gayet düzgün çalıştırıyor. Seste var + full hızda. Yanlış bilgilendirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 11 Ocak 2007; 12:01:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

quote:

Orjinalden alıntı: silent_hill_1918

sony kendisi ps2 oyunlarını uyarlatırmı bilmem ama şuan için öyle bir programın olmadıgı gibi ayrıca zaten ps1 oyunlarını bile düzgün çalıştıran bi emülatörü mevcut değil. pspde ps2 oyunlarını şimdilik belki aynı platforma ortak çıkan oyunlarla giderirler....

Arkadaşım Sony'nin kendi emulatörü var PSP'de PS1 oyunları için 3.03 OE-A da mevcut. Takip etmemişsin sanırım. Gayet düzgün çalıştırıyor. Seste var + full hızda. Yanlış bilgilendirmeyelim.

Bende kullanıyorum

• bir tane umd diske nasıl ps2 oyunu sığdıracaklarki bence psp tamamen yenilenmeli yani psp2 zamanı geldi bence psp çıkalı 7 yıl filan oldu galiba ve psp hala yeni oyun konsollarıyla yarıştırılıyor bence yeni istekleri karşılayan , umd engeli olmayan bir psp gelmeli artık sony psp 3000 , psp go filan yapana kadar psp2 nin üzerinde çalışsın
  • Öyle bir şey mümkün olmaz fakat psp 2 çıkarsa 1-2 seneye ps2 emuloatörü de koyarlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

bir tane umd diske nasıl ps2 oyunu sığdıracaklarki bence psp tamamen yenilenmeli yani psp2 zamanı geldi bence psp çıkalı 7 yıl filan oldu galiba ve psp hala yeni oyun konsollarıyla yarıştırılıyor bence yeni istekleri karşılayan , umd engeli olmayan bir psp gelmeli artık sony psp 3000 , psp go filan yapana kadar psp2 nin üzerinde çalışsın

Kusura bakma ama ufak at ps2 çıkalı 8 yıl oldu daha nereye psp 7 yıllık.

PSP'nin çıkış tarihi 2005-2006 diye biliyorum.

Ayrıca:

PS2 oyunları değil umdye, dvdye bile zar zor sığarken bu soruyu sormak saçmalık olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFEC10673 -- 2 Şubat 2010; 15:19:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

quote:

bir tane umd diske nasıl ps2 oyunu sığdıracaklarki bence psp tamamen yenilenmeli yani psp2 zamanı geldi bence psp çıkalı 7 yıl filan oldu galiba ve psp hala yeni oyun konsollarıyla yarıştırılıyor bence yeni istekleri karşılayan , umd engeli olmayan bir psp gelmeli artık sony psp 3000 , psp go filan yapana kadar psp2 nin üzerinde çalışsın

Ayrıca:

PS2 oyunları değil umdye, dvdye bile zar zor sığarken bu soruyu sormak saçmalık olacaktır.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: XeeZ

quote:

Ayrıca:

PSP 12 Aralık 2004'de çıktı yani nerdeyse 6 yıl olacak dikkat edersen yazımdada 7 yıl filan oldu galiba demişim yani kesin birşey dememişim ki arada 1 yıl kadar bir fark var.Ayrıca yazımdada senin bana dediğin şeyi anlatmaya çalıştım ps2 oyununu umd ye sığdırmak derken yanlış anlamışsın yani ben sığdırılabilir filan demedim dikkat edersen

• quote:

Orijinalden alıntı: GRiN<

Ayrıca yazımdada senin bana dediğin şeyi anlatmaya çalıştım ps2 oyununu umd ye sığdırmak derken yanlış anlamışsın yani ben sığdırılabilir filan demedim dikkat edersen

Yok hocam o görüşünüze katılıyorum ben konudaki fikrim olarak konu sahibine ayrıca yazdım onu sizin yazınızla bir bağıntısı yok.
  • peki arkadaşlar psp go diye bir cihaz cıkmadı mı

yani psp 2 o sayılmıyor mu.

cahilliğime vwerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

peki arkadaşlar psp go diye bir cihaz cıkmadı mı

cahilliğime vwerin.

Hayır oda psp oda ps2 yi oynatamıyor psp 4000 sayılabilir :)
  • quote:

cahilliğime vwerin.

Hayır aynı PSP'nin tasarımı değişilmiş ve birkaç şey eklenip çıkarılmış.Başka bir farkı yok.
  • quote:

cahilliğime vwerin.

ya biraz daha işlemci hız var, dahili hafızası var,umd girişi yok ve bluetooth ve mikrofonu var. Ekranı biraz daha küçük.
    Daha kopya oyunu yok ama ayın 16sında geleceği söyleniyor(kaynak pspgohacks)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.