Merhabalar Arkadaşlar.Ben de Playstation2 Konsolu Var. Ps2'de Pes 2012 Biliyorsunuz ki Grafikleri Çok Kötü Maalesef... :S Ben İnternette Araştırdığım da Bir Kaç Kişi Oyunu Editledim.Çimleri Yeşillendirdim Gibi Yorumlar Gördüm.Acaba Çimleri ve Grafikleri İyileştirmeyi Mesela Ligleri Transferleri Düzenlemek İstiyorum.Nasıl Yapabileceğim Konusunda Birşey Bilmiyorum.Oyun Dosyasında mı Yoksa Oyunun İçinden mi Yapıldıgını Anlatabilir misiniz Kısaca Çok Gerekli Lütfen Yorumunuzu Esirgemeyin Cevaplayanlara Şimdiden Çok Teşekkür Ederim
Oyunun data dosyaları üzerinde Pes oyunlarında kullanılan programlar ile çeşitli değişiklikler yapılıyor ancak onunla oyunda yeni çimler-stadlar-takımlar-kramponlar-toplar vs ekleyebilirsin..Onuda anlamıyorsan senin yapman çok zor anca hazır bulup oyunu dvd'ye çekerek PS2'de oynayabilirsin..
İlk öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. Hazır ps2 yaması piyasada yok gibi görünüyor. Bir tane sitede buldum ondaki yorumlarda da çalışmıyor gibi yorumları görünce indirmedim. Yani hazır bulup dvd'ye çekme gibi pek bi şansım yok. Ama dediğiniz gibi oyun datası üzerinden değiştirmeyi deneyeceğim inşallah yapabilirim.
Bide birşey daha soracağım hazır bir tane yama buldum grafikle ilgili olan dosyaların isimleri nasıl olabilir yani sles,sound gibi ps2 dvd dosyaları var hangilerinin grafikle ilgili oldugunu yazabilir misiniz?
Hazır Pes 2012 Ps2 Yaması İsteyen Arkadaşlar Burada Bulabilir Çok Güzel Bir Yama Yapmış.Ama Nasıl Kullanabalineceği Yazılmamış Sadece Linkler Var Buyrun: