Selamlar herkese almayı düşündüğüm bir klavye var a4 tech x7-g800mu ps2 girişine sahip kafamı kurcalayan dönüştürücü aldığımda herhangi bir sorun yaşayıp yaşamayacağım.Mesela macro tuşlarını kullanma gibi ya da 3-4 tus aynı anda basamama gibi yada klavye üzerindeki mikrofonkulaklık vb. cıkısları kullanamama gibi....
Boyle sorunlarla karşılasan ya da bu durumda kullananlar varsa bilgilendirebilirse sevinirim...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
önerim usb girişli g15 logitech tavsiye ederim gerçek oyuncu klavyesi
arkadaşım kesinlikle ps/2 girişi kullanma imkanın yoksa usb klavye al 2 gündür pcmi deiştirdim ve oyun klavyemden, ps/2 girişli olmasından dolayı, yararlanamıordum bugün gittim usb dönüştürücüsünü de aldım bios ayarları her şeyi yapmama rağmen yine de tık demedi gitti güzelim klavye. Bundan dolayı benim sana tavsiyem eğer ps2 girişlisini kullanma şansın yoksa usblisini al kafan rahat olarak kullan
quote:
Orijinalden alıntı: sapika
arkadaşım kesinlikle ps/2 girişi kullanma imkanın yoksa usb klavye al 2 gündür pcmi deiştirdim ve oyun klavyemden, ps/2 girişli olmasından dolayı, yararlanamıordum bugün gittim usb dönüştürücüsünü de aldım bios ayarları her şeyi yapmama rağmen yine de tık demedi gitti güzelim klavye. Bundan dolayı benim sana tavsiyem eğer ps2 girişlisini kullanma şansın yoksa usblisini al kafan rahat olarak kullan
Başka bir çevirici denersiniz çalışır belki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme