Şimdi Ara

PS3 500 GB SÜPER SLİM OYUNLAR+KABLOLAR+KOLLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 500 GB SÜPER SLİM + OYUNLAR: GTA 5 GRAN TURİSMO 6 THE LAST OF US NEED FOR SPEED SHİT GRİD WWE 2K14 ORJİNAL SORUNSUZ +KABLOLAR: SARJ SOKETLER BÜTÜN KABLOLAR HDMİ KABLOSU DAHİL İÇİNDE. +Garanti Belgesi Duruyor daha tertemiz sorunsuz çalışan ps3 + 2 tane orjinal sony kol ve 1 tane hiç açılmamış ps3 move sıfır kutusunda. ARKADAŞLAR ACİLL SATTIGIM İÇİN FİYAT UCUZ NORMALDE BU KADAR EŞYALI PS3 Ü 1000 TL DEN ASSAGIYA BULAMAZSINIZ VE TERMETİZ DEDİKCE TERMETİZ MİS GİBİ HİC BİR SORUNU YOK DAHA GARANTİSİ BİLE DURUYOR ACİLL SATIYORUM ALMAK İSTEYENLER ÖZELDEN KONUŞABİLİR ANLAŞABİLİRİZ FİYATTAN BİRAZCIK DAHA DÜŞEBİLİRİM ACİL SATIYORUM. İstanbul ANADOLU YAKASI ELDEN TESLİM YAPILIR İSTANBUL İÇİ KARGOLANABİLİR.

• Konuyu yanlış yere açmışsınız,2. el bölümü için buyrun: http://forum.donanimhaber.com/forumid_626/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 20 Mayıs 2015; 21:54:56 >
  • Konu yanlış yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özür dilerim daha yeniyim
  • Konuyu ikinci el bölümüne açmanız gerekiyor, yukarıda gerekli uyarılar yapılmış. İkinci el bölümüne de açtığınız için konuyu kilitliyorum, iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.